BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 7 miesiąc temu #1003204 przez Patuśka
Kurde ten remont .. wrr :dry: ! Nie mam siły a gdzie to do końca ..

Widzę że lubicie kawkę ja to jakiś odmieniec jestem :P Bo nie cierpię kawy w żadnym wydaniu no ewentualnie rozpuszczalna z mlekiem ale to wtedy mleka prawie cala szklanka :laugh: ale nie pijam w sumie :)

I na dodatek ten mecz dzis ! Będę słuchać teraz bo mój ogląda .. No ale musze przeżyć to :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1003205 przez Patrizia
My już po placu zabaw :) troche się przewietrzylam młody pobiegał i pograł w piłkę teraz kolacja i może dzisiaj padnie wcześniej

Patuśka ja tez oglądam bo mój włączył nagrywanie i nic innego nie można wtedy oglądać :P tu to będą szaleć POLSKA-NIEMCY juz flagi powywieszane na balkonach :P :P co remontujecie jeśli można spytać ??

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #1003206 przez Patuśka
Patrizia czyli jesteś zmuszona obejrzeć :P
A remontujemy pokój w sumie sypialnie bo z 2 pokoi robimy jeden czyli sciana do zburzenia itd. Bo chcemy małego rzeczy mieć w jednym miejscu no i łóżeczko itd. :)

9 lata 7 miesiąc temu #1003214 przez Patrizia
ojjj przechodziłam przez to tez burzyliśmy ścianę miedzy kuchnia a salonem gruzu było tyle że masakra nie wspominam tego remontu dobrze masę sprzatania które się nie kończyło.
Nie chce mi się patrzeć na mecz więc zasiadam do czytania dalej :D

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #1003215 przez Patuśka
remont nigdy nie jest przyjemny znaczy jest już jak jest skończony i jest czyściutko :D
Mnie też nie .. Ide lepiej się odciąć .. ta 2 bramka bardzo mnie zdenerwowała :laugh:

9 lata 7 miesiąc temu #1003233 przez iwkaa
Oj widzę ze kibice z Was u nas mecza nie ma bo ja mam wladze w rekach :)
Wlasnie zrobilam zakupy w tej internetowej aptece to juz troche rzeczy bede miec ale to" kropla w morzu" musialam dla Mai kupic troche syropkow na przeziębienie bo juz zaczyna smarkac po tych kilku dniach w przedszkolu do tego ta zmiana pogody i zacznie sie
Remontu tez nie lubie i pomyslec ze chcemy dom budowac na sama mysl slabo mi się robi...
Kawy tez nie lubilam puki nie zaczelam pracy a tam to pacjenci sami rozpieszczali kawa :D
Podziękowania: agadzie84

9 lata 7 miesiąc temu #1003242 przez Patrizia

9 lata 7 miesiąc temu #1003243 przez iwkaa
m.youtube.com/results?q=kabaret%20kobieta%20na%20zakupach&sm=3
Widzialyscie to? Przed chwilla bylo w telewizji az sie po plakalam ze smiechu :)

9 lata 7 miesiąc temu #1003244 przez iwkaa
Pierwszy film goral na zakupach :)

9 lata 7 miesiąc temu #1003247 przez Patrizia
widziałam już wcześniej :d TEZ SIĘ WYŚMIAŁAM AŻ MNIE BRZUCH BOLAŁ :d

Ksawerek(*)

9 lata 7 miesiąc temu #1003251 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Chyba znów podziękowałam za post :p
Ja kawę bardzo lubię, najchętniej to piłabym ze 4 dziennie no ale wiadomo;) muszę się zadowolić jedną mocniejszą albo 2 słabszymi :p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój w pracy, więc tv dla mnie, z tym że i tak nie oglądam :p

Patuska nie zazdroszczę remontu... nie cierpię, remontów, przeprowadzek itd itd... aczkolwiek tu gdzie teraz mieszkam wymieniłabym meble w salonie, bo są takie duże ciężkie....kolumbryny, wolałabym coś nowocześniejszego. No ale nie nasze mieszkanie, raczej nic nie zrobię.

Idę już spać, bo niby odespałam ale jeszcze jakoś zmęczona jestem troszkę.

9 lata 7 miesiąc temu #1003265 przez Patuśka
agadzie Ja tez nie lubie no ale samo sie niestety nie zrobi :P Ja to wstawie 3-4 mebelki i koniec bo mi to sie ciagle wydaje ze miejsca nie ma .

Przespałam całą noc ale czuje sie jak bym oka nie zmrużyła :( A połamana sie czuję jak by cos po mnie przejechało więc zaraz zjem coś i spróbuje sie jeszcze na chwilkę położyć .

9 lata 7 miesiąc temu #1003298 przez Patuśka
Dziewczyny czy was po nocy jak wstajecie czy ogolnie po spaniu boli was brzuch ? Bo mnie od jakiegoś czasu jak wstane to boli mnie jakies 5 minut tak mnie ciagnie no nie wiem jak to opisać i przestaje .. ale nie wiem czemu przeciez spie na boku nie spie ani na plecach ani na brzuchu ..

9 lata 7 miesiąc temu #1003384 przez iwkaa
Patuska ja takiego odczucia nie mam mimo to ze zdaza mi się spac na plecach
Dzisiaj zauważyłam ze powoli zaczyna mi się ciezko oddychac i mam plytki oddech ale to meczy maly rosnie i uciska na przepone W tamtej ciazy tez mi to dokuczalo a i wazylam sie od 2 tyg 2 kilo do przodu :-O a juz się martwilam ze nie tyje ;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1003391 przez ElizaZ
oj... ale się napisałyście... :) :) :) ja nie miałam czasu zajrzeć bo w piątek robiłam badania i dzisiaj też byłam. Moja anemia uciekła... rewelacyjnie podskoczyło do góry, co prawda mam jeszcze brać żelazo przez dwa tygodnie na wszelki wypadek do wizyty a potem już nie. Miałam robione przepływy. Są ok, niestety dr. mówi że czeka aż dostanę ciśnienia i białkomoczu,że owszem mam być dobrej myśli ale bacznie obserwować i robić często mocz. Zapytałam doktora jak zrobił całe usg czy powie mi jaka jest płeć...powiedział że widzi dwie górki, pośrodku dziurkę i raczej ogonek tam już nie urośnie :woohoo: :woohoo: :woohoo: .... uśmiałam się. Pamiętał jak robił wcześniejsze USG i mi mówił płeć ale chciałam się upewnić... więc tak to określił.
moja malutka szacunkowo waży 1750! Teraz wizyta 18,09.05

Patuśka mnie boli zawsze po nocy... może od tego że w nocy wstaję do łazienki po 3-4 razy... a potem jak mocno przysnę nad ranem i nie pójdę to boli brzuch a jest to o tyle dziwne że wcale nie mam tam dużo....ale boli parę minut i przechodzi. Wydaje mi się że czasami też promieniuje od pleców...a brzuch swoje waży więc i kręgosłup ma ciężko.
Też teraz nie zazdroszczę remontu ale później jak będziesz miała czyściutko... i inaczej....odświeżone zawsze pozytywnie wpływa. Głowa do góry... niedługo będzie po...

Też Wam się zmienił chociaż raz termin porodu ? lub macie różnicę z USG i miesiączki ?? małą w granicach ale macie?

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia