BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1002431 przez Patuśka
ja mam gina faceta resztą nigdy w życiu nie byłam u babeczki :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1002465 przez Patuśka
Cześć dziewczyny :) :*

My już na nogach :) wczoraj zasnęłam dopiero po 23 a wstałam już o 6 rano no ale lepsze to niż nie spać wcale :P
Dziś w porównaniu do wczorajszej pogody to wydaje sie ze jest aż zimno :laugh: ale jak dla mnie idealnie albo nawet troszke za cieplo :)
Dziś zajmę się zakupami i postaram się znaleźć jakąś szafę albo coś takiego :)
Mały fika od rana :P ale jakoś boli mnie kolano jak siadam czy wstaje .. ale lepsze to niż chodizć obolała cała :D

9 lata 3 miesiąc temu #1002493 przez iwkaa
Patuska mamy podobny rytm nocy :)
U nas na podkarpaciu ma dzisisj grzaci chyba tak będzie choć rano chłodniej ale wieje i okien nie po otwiera wszystkich bo przeciągi mamowe firanki i nie chce żeby mi je porwało także znowu duchota w domu ale jutro już bedziemy narzekać że za zimno.... :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002500 przez Patuśka
iwkaa u mnie też zrobiło sie tak chłodniej wiatr szaleje pochmurno i nie wiem czy deszczu nie bedzie ale niech pada wole taka pogode jak skwar :)

Wózek i łóżeczko zamówione ! :woohoo: :woohoo: Już nie mogę się doczekać aż przyjdzie :P Oby tylko kolory były takie jak na zdjęciu i na aukcji bo jak nie to się chyba wścieknę .. ale jestem dobrej myśli :) jak przyjdzie to pochwalę się :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002540 przez iwkaa
Zastanawiam się nad wyborem koloru pościeli może pomożecie??? :D
allegro.pl/show_item.php?item=5641261826...8a05ab6d91f2d6ed1ca0

9 lata 3 miesiąc temu #1002558 przez Patuśka
Mi sie podoba
-kropeczki mięta/gwiazdeczki na bieli
-marynarski :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002562 przez iwkaa
właśnie mnie korci ten marynarski :) chciałabym coś klasycznego nie dziecinnego bo łóżeczko będzie stało w salonie..... niestety :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002564 przez iwkaa
znalazłam cudaśną czapeczkę i chyba zamówię 1 będzie pasowała do kombinezonu :D
allegro.pl/czapka-zwierzatko-37-40cm-54-...zam-i5612504365.html

9 lata 3 miesiąc temu #1002567 przez Patuśka
Oooo śliczna czapeczka !!! :) :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002583 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Iwkaa fajne te pościele, niektóre pstrokate strasznie, ale ładne:) Mi się też ta marynarska podoba...i ta w kocury ( wszystko co w koty to uwielbiam).
Czapucha też super :)

Patuśka dobrze że się już wysypiasz:) Ja jak zawsze przed podróżą śpię okropnie, ale na szczęście jeszcze tylko jedna noc, w sumie pół, bo pierwszy lot mam o 6 rano.

Moniqua ucałuj swoją malutką i ode mnie!

Patrizia jak tam leci, jak sobie radzisz z młodym?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1002596 przez Patrizia
Patuśka to teraz czekamy na zdjęcia łóżeczka i wózka jak tyko przyjdą :D :D

iwkaa marynarski super ale mi podoba sie jeszcze zygzak szary/gwiazdki ub szare gwiazki do salonu super takie mało pstrokate u nas jeszcze nie wiadm gdzie będzie stało łóżeczko czy w salonie (mam wtedy bisko do kuchni) czy w sypiani nie wiem jeszcze :)

agadzie84 to koniec wakacji czas do domu :P wszystko co dobre szybko się kończy no i gratki za postęp w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a z małym już coraz lepiej chociaż ma napady gadulstwa ale malujemy piszemy i coś tam próbujemy sie nauczyć goni za moimi kotami więc ona są w gorszej sytuacji hihihih

My dzisiaj idziemy na plac zabaw i na boisko pogoda marzenie jest może z 22 stopnie i wiaterek ach w końcu to co lubie :)

ElizaZ chyba rada z wodą była trafna bo wczoraj wypiłam cała butle przed snem i nic mnie nie bolało ani nie chwycił mnie skurcz :) więc wielkie dzięki :)

Ksawerek(*)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002613 przez ElizaZ
Patrizia to ciesze się że woda pomogła :) ja po ciąży chyba nie będę mogła na nią już patrzeć...a to dlatego że niestety nie mogę ani soków, ani mleka... tylko ewentualnie jeszcze gorzką herbatę piję :( chociaż wczoraj mąż robił sok z pomarańczy małemu i ja też wypiłam pół szklaneczki i cukier o dziwo był ok.

Te przepływy jak mi moja doktor mówiła powinni robić i robią ale nawet nie mówią bo to jest przy USG... dla nas po prostu usg i informacja że jest ok, a nazwy fachowej się nie używa, bo usg robią pod różnym kontem..

Dzisiaj wróciłam do domu jak zaprowadziłam syna do szkoły... poprasowałam.... ugotowałam..zrobiłam zakupy, wpadłam na kawę do koleżanki i poszłam po syna... a jak wróciłam to tak mnie ścięło że spałam 1/5 godziny... nie wiem czy to, że wstałam o 5-30 ... czy ta przyjemna pogoda po upałach....

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002616 przez ElizaZ
iwkaa mi też podoba się marynarski.... ale też ja jestem kropeczkowa więc tez mi się podoba... wcześniej też byłam na tej stronie i również dino mi się podobało...
taka spokojna ale nie smutna jest mięta z gwiazdkami...a śliczna.

byłam dzisiaj jaki pisałam na kawce u koleżanki.. która ma łóżeczko w salonie... synusia 4 miesiące i ma pościel w żyrafki... powiem Ci że salon wyglądał cudnie a te dziecinne żyrafki jeszcze dodały ciepła... więc jeśli poszalejesz z motywem dziecięcym to i tak będzie super....

a czapeczki są cudne ale żeby się zdecydować to też miałabym dylemat :) :) :) większość urocza.

9 lata 3 miesiąc temu #1002619 przez agadzie84
Patrizia, moja kota też dziś nie ma lekko, bo muszę ją wyściskać na zapas ;)
Ehhh....ten czas tu tak mi zleciał...naprawdę, nie mam pojęcia kiedy, przecież dopiero wysiadałam z samolotu w Gdańsku.... Fajnie, wracam do męża, ale znów będę tęsknić za wszystkimi i wszystkim tu, jakoś się nie mogę do końca zaaklimatyzować, podobno ten proces trwa ok. 1,5 roku...

Zaraz idę na pedicure, niestety sama sobie stóp już nie zrobię :p
Nie wiedziałam, że w ciągu miesiąca brzuch może aż tak urosnąć, te bluzki które były luźnawe na brzuchu są już opięte :huh: O cyckach nie wspomnę :p

9 lata 3 miesiąc temu #1002620 przez Patuśka
Patrizia Jak przyjdą to się pochwalę :D pisze że czas realizacji do 15 dni a już dostałam meila że zostały wysłane :woohoo:

agadzie Szybko zleciło i czas wracać :)
Mi raz coś siknęło i póki co nie zauważyłam :P

ElizaZ To chyba pogoda taka cudowna :) Bo i ja że tak powiem mogę dziś nawet latać :P super cudownie się czuję lepiej mi si chodzi no dosłownie wszystko :)

Ja zaraz wybieram się na zakupy i muszę się przyznać że i ja godzinną drzemkę sobie zrobiłam :P i czuje sie jeszcze lepiej :) wiec mam dużo siły na chodzenie po sklepach :laugh:
Kurde a mały dziś znowu tak szaleje że co i raz odczuwam ból jak sie naciągnie czy coś tam zrobi no ale niech fika jak najwięcej :) :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia