- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
My już na nogach wczoraj zasnęłam dopiero po 23 a wstałam już o 6 rano no ale lepsze to niż nie spać wcale
Dziś w porównaniu do wczorajszej pogody to wydaje sie ze jest aż zimno ale jak dla mnie idealnie albo nawet troszke za cieplo
Dziś zajmę się zakupami i postaram się znaleźć jakąś szafę albo coś takiego
Mały fika od rana ale jakoś boli mnie kolano jak siadam czy wstaje .. ale lepsze to niż chodizć obolała cała
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
U nas na podkarpaciu ma dzisisj grzaci chyba tak będzie choć rano chłodniej ale wieje i okien nie po otwiera wszystkich bo przeciągi mamowe firanki i nie chce żeby mi je porwało także znowu duchota w domu ale jutro już bedziemy narzekać że za zimno....
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Wózek i łóżeczko zamówione ! Już nie mogę się doczekać aż przyjdzie Oby tylko kolory były takie jak na zdjęciu i na aukcji bo jak nie to się chyba wścieknę .. ale jestem dobrej myśli jak przyjdzie to pochwalę się
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/show_item.php?item=5641261826...8a05ab6d91f2d6ed1ca0
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/czapka-zwierzatko-37-40cm-54-...zam-i5612504365.html
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Iwkaa fajne te pościele, niektóre pstrokate strasznie, ale ładne:) Mi się też ta marynarska podoba...i ta w kocury ( wszystko co w koty to uwielbiam).
Czapucha też super
Patuśka dobrze że się już wysypiasz:) Ja jak zawsze przed podróżą śpię okropnie, ale na szczęście jeszcze tylko jedna noc, w sumie pół, bo pierwszy lot mam o 6 rano.
Moniqua ucałuj swoją malutką i ode mnie!
Patrizia jak tam leci, jak sobie radzisz z młodym?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
iwkaa marynarski super ale mi podoba sie jeszcze zygzak szary/gwiazdki ub szare gwiazki do salonu super takie mało pstrokate u nas jeszcze nie wiadm gdzie będzie stało łóżeczko czy w salonie (mam wtedy bisko do kuchni) czy w sypiani nie wiem jeszcze
agadzie84 to koniec wakacji czas do domu wszystko co dobre szybko się kończy no i gratki za postęp w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a z małym już coraz lepiej chociaż ma napady gadulstwa ale malujemy piszemy i coś tam próbujemy sie nauczyć goni za moimi kotami więc ona są w gorszej sytuacji hihihih
My dzisiaj idziemy na plac zabaw i na boisko pogoda marzenie jest może z 22 stopnie i wiaterek ach w końcu to co lubie
ElizaZ chyba rada z wodą była trafna bo wczoraj wypiłam cała butle przed snem i nic mnie nie bolało ani nie chwycił mnie skurcz więc wielkie dzięki
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Te przepływy jak mi moja doktor mówiła powinni robić i robią ale nawet nie mówią bo to jest przy USG... dla nas po prostu usg i informacja że jest ok, a nazwy fachowej się nie używa, bo usg robią pod różnym kontem..
Dzisiaj wróciłam do domu jak zaprowadziłam syna do szkoły... poprasowałam.... ugotowałam..zrobiłam zakupy, wpadłam na kawę do koleżanki i poszłam po syna... a jak wróciłam to tak mnie ścięło że spałam 1/5 godziny... nie wiem czy to, że wstałam o 5-30 ... czy ta przyjemna pogoda po upałach....
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
taka spokojna ale nie smutna jest mięta z gwiazdkami...a śliczna.
byłam dzisiaj jaki pisałam na kawce u koleżanki.. która ma łóżeczko w salonie... synusia 4 miesiące i ma pościel w żyrafki... powiem Ci że salon wyglądał cudnie a te dziecinne żyrafki jeszcze dodały ciepła... więc jeśli poszalejesz z motywem dziecięcym to i tak będzie super....
a czapeczki są cudne ale żeby się zdecydować to też miałabym dylemat większość urocza.
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ehhh....ten czas tu tak mi zleciał...naprawdę, nie mam pojęcia kiedy, przecież dopiero wysiadałam z samolotu w Gdańsku.... Fajnie, wracam do męża, ale znów będę tęsknić za wszystkimi i wszystkim tu, jakoś się nie mogę do końca zaaklimatyzować, podobno ten proces trwa ok. 1,5 roku...
Zaraz idę na pedicure, niestety sama sobie stóp już nie zrobię
Nie wiedziałam, że w ciągu miesiąca brzuch może aż tak urosnąć, te bluzki które były luźnawe na brzuchu są już opięte O cyckach nie wspomnę
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
agadzie Szybko zleciło i czas wracać
Mi raz coś siknęło i póki co nie zauważyłam
ElizaZ To chyba pogoda taka cudowna Bo i ja że tak powiem mogę dziś nawet latać super cudownie się czuję lepiej mi si chodzi no dosłownie wszystko
Ja zaraz wybieram się na zakupy i muszę się przyznać że i ja godzinną drzemkę sobie zrobiłam i czuje sie jeszcze lepiej wiec mam dużo siły na chodzenie po sklepach
Kurde a mały dziś znowu tak szaleje że co i raz odczuwam ból jak sie naciągnie czy coś tam zrobi no ale niech fika jak najwięcej