BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1002782 przez iwkaa
Patrizia na szczęście nic mi nie jest to nie przeziębienie :) ja już zamówiłam czapeczkę a ty??? :)
Jasiu ładnie tez mi się podoba ale my juz mamy Jasia w rodzinie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1002818 przez Patrizia
iwkaa jeszcze nie zamówiłam muszę zerknąć czy mam tam coś na polskim koncie jak nie to dopiero jak będę posłać euro czyli za 2 tyg na opłaty to wtedy zamówię mam nadzieje że jeszcze będzie :)

Idę z młodym do koleżanki piętro niżej ona ma psa co wygląda jak z tej bajki piorun :) i mnie Filip już męczy że sie musi z nim pobawić :P

Ksawerek(*)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002860 przez Patuśka
dziewczyny powiedzcie mi waszym zdaniem jaki kolor ma wozek ten ECCO E05?? :)
allegro.pl/nowosc-wozek-wiejar-evado-3w1...row-i5543287262.html

9 lata 3 miesiąc temu #1002862 przez Patrizia
Patuśka ja bym powiedziała że to coś od koloru mięty tylko troszkę może ciemniejszy a co bardzo sie różni masz zdjęcia pokaż zobaczymy czy odbiega od aukcjii

Ksawerek(*)

9 lata 3 miesiąc temu #1002865 przez Patuśka
No na zdjęciu jest taki błękitny jasny i gładki a przysłali zielony jasny w jakies zygzaki :angry: :angry:
zadzwoniłam i mówie a oni mi bezczelnie wmawiaja ze widać na zdjeciu ze on jest zielony ...
Na zdjęciu jeszcze inaczej wygląda...|
Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu #1002868 przez Patrizia
jak da mnie to na aukcjii jest taki miętowy i na pewno nie w zygzaki tylko gładki !!!!! jak ci sie nie podoba to wymieniaj na inny kolor no chyba nie będą robić problemu??

Ksawerek(*)

9 lata 3 miesiąc temu #1002869 przez Patuśka
No dokładnie ... Oj potrafią człowieka zdenerwować :( :angry: .. Ładny jest , podoba mi się no ale chciałam taki miętowy jak na zdjęciu i gładki ale przełknę to :) Dzwonie do tej babki a ona do mnie że przecież na aukcji widać że on jest jasno zielony i że ma takie zygaczki no myślałam że ją przez ten telefon zjem no jeszcze ślepa nie jestem ale w sumie i tak wszystko kupiłam niebieskie to chociaż wózek będzie inny :P

9 lata 3 miesiąc temu #1002873 przez Patrizia
Patuśka no kolor to mogłebym uwierzyć że tak zrobili zdjęcie i nie oddało faktycznego koloru ale ja ślepa jestem i nie widze za cholerę tam zygzaków na tym wózku :P :P no ale jak Ci nie przeszkadza to zaraz sie przyzwyczaisz wózek bardzo ładny taki nowoczesny :D
Ja jak robiłam pranie małego to mam albo same jaśniutkie albo niebieskie mój bąbel będzie dwukolorowy jeśli chodzi o ubranka :P hehehe ale mi się dzisiaj nie chcę włosy zafarbowałam teraz siedze i zabieramy się za literki z Fifim :P

Ksawerek(*)

9 lata 3 miesiąc temu #1002888 przez Patuśka
Podoba mi się ten wózek po prostu na początku sie zdenerwowałam :P i muszę się przyznać że ten kolor na zdjeciu jest inny w swietle domowym inny a jak wziełam go na balkon to jest inny :cheer: ale jak mam być szczera to bardzo ładny i go już nie zwracam bo już się przekonałam do niego :) :)
Ja biore sie za obiad troche pozno ale dziś jakos mi się nie chciało :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002897 przez Patrizia
hehehe czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D obiad no faktycznie raczej obiado kolacja :P :P u nas zrobiliśmy omeciki i wlaliśmy do foremek po babeczkach i teraz sie pieką :D
Coś mnie dzisiaj troche brzuch bolał więc przesiedziałam pół dnia na du...ie :P

Ksawerek(*)

9 lata 3 miesiąc temu #1002900 przez patruska91
Hej dziewczynki :kiss:
Ja już wyprałam i wyczyściłam wszytko do wózka , teraz tylko czeka na synusia :cheer: :cheer:
Kombinezon tez już przyszedł i kilka drobiazgów :) Nawet już od mojej kuzyki dostał dres z coccodrill tak sie jej podobał że musiała mu kupić :lol: :lol:

Moja gwiazdeczka od wtorku chodzi do przedszkola i jest bardzo zadowolona aż byłam w szoku że nie płacze bo większość z dzieciaczków beczy jak bóbr . Dziś wstała o 6.15 i przyszła się pytać czy już idziemy do przedszkola :lol: :lol: Tylko teraz jak idzie do przedszkola to taka pustka w domu , ąz się dziwnie czuje jak jej niema :(

A jak tam wasz plecy bo mnie ostatni już zaczynają boleć i jeszcze zgagę straszną mam :dry:
Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002907 przez Patrizia
Patruska91 u Ciebie tez już wózek gotowy super ja będę zamawiać w wekend, Zuzka jaka pannica :) i bezprobemowo do przedszkola poszla przynajmniej omineła Cie powódz łez :P :P :P
Jak na razie bolą mnie plecy ale jak sie schylam chyba źle to robię bo czasem to aż mnie tak mega mocno nakłuje i blokuje oddech ale tak to nie narzekam bardziej jest mi nie wygodnie

Ksawerek(*)

9 lata 3 miesiąc temu #1002912 przez patruska91
Patrizia nie Zuzka tylko Zosia :laugh: :laugh: taka mała poprawka :)

A słyszałyście dziewczyny o nowym programie tvp "Moje 600 gram szczecią" kręconym w Krakowie na Ujastku www.facebook.com/moje600gramow.tvp?ref=profile

9 lata 3 miesiąc temu #1002914 przez Patuśka
Patrizia No w sumie tak :laugh: ważne że jednak przeżyłam rozczarowanie :D ale ten mi sie podoba i te wzorki nawet pasują jak go złoże po remoncie to pokażę :)
A wiesz że ja jak kucam to też mam takie dziwne uczucie.

Patruska91 Kolejna limuzyna gotowa :P A Twoja córcia śliczna blondyneczka :cheer: :)
Mnie bolą plecy, biodra i lewe kolano :P

Obiado-kolacja zjedzona :P Czuje sie jak balon co oznacza że się najadłam :P
Od jutra zaczynamy remont aż sie go boje :P No ale czas się za to zabrać :) Dobrze że wychodze z domu na pół dnia to nie będę słuchać pod nosem :P
Dziś mnie naszła ogromna ochota na helenke gazowaną biała :laugh: kupiłam sobie napiłam sie dwa łyki a mały pozniej chyba z pół godziny miał czkawkę i już więcej sie nie napiłam bo mi sie go szkoda zrobiło :P

9 lata 3 miesiąc temu #1002916 przez Patuśka
Patruska91 ja widziałam zapowiedzi i na pewno będę oglądać ! :) :) Koniecznie muszę zobaczyć !

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia