- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Kurde a u mnie taki bałagan .. już chce koniec tego remontu . Kurde ale mnie dzis boli kręgosłup okropnie po prostu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Eliza no to jednak twoj syn to nie "pierdola"moja sobie radzi sama ale innym nie dokucza zawsze mam ja na oku ale jak widze innych rodzicow na placu zabaw to ssię zzastanawiam po co oni z dziecmi przychodza skoro nie zwracają na nie uwagi czasem to nóż się w kieszeni otwiera i sama chetnie bym to obce dziecko wytargala za uszy
Ka się od wczoraj zle czuje bole brzucha wrocily mam nadzieje ze na chwilke tylko
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz wszystko można znaleźć na necie filmiki artykuły na temat pielegnacji dziecka czy porodu no ale to jest moje zdanie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
agadzie84 ale Ci dobrze z tymi wyjazdami do PL my to dopiero pewnie na wakacje pojedziemy :/ w tym tyg zamawiam wózek i komodę niech się w końcu ruszą te przygotowania
iwkaa nasze bąble rosną i teraz to już coraz bardziej nam będzie ciężko a może masz słabszy dzień i zaraz przejdzie
Ale sie wkurzyłam kupiłam kocyk taki ciepły na zimę da Jasia i wrzuciłam go do prania z innymi kocykami a przeżyłam szok jak wyciągałam z pralki powyłaziły wszystkie włoski i reszta sie poobierała masakra teraz muszę to wyczepać i znów wyprać
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia Ja w ogóle jak sie schylam czy kucam to podnieść sie nie moge statnio próbowałam coś podnieść i nie dąłam rady sama wstac mój mnie podnosił No mi też sie zazęły bóle pleców i ciężki oddech .
O kurde to faktycznie dobrze ze da sie je uratować Ja też mam jeszcze kilka rzeczy do uprania ale weny nie mam .. Mam rożek do uprania ale boje się że się zaraz wszystko zbije w jedną kule i będzie po rożku. Ale spróbuje jak się zbije to kupie jeszcze jeden .
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
600 euro to jest jeden z tańszych, dochodzą ceny do 1000 ...
Iwkaa tu jest ta szkoła jakoś za symboliczne pieniądze i dostaję bardzo dużo próbek kosmetyków i takich tam;) no i okazja do ruszenia się z domu
Patrizia o masakro, współczuję, nie cierpię jak mi się jakieś włoski przyklejają do czegoś
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisisj mam naoc nie przespaną i przez brzuch i chyba bezsenność mnie dopada powoli ale nie wstaje tylko leże bo moi spią nie chce im przeszkadzać.
Patrizia czasem tak po pierwszym praniu się dzieje tez tak kiedys miałam.Ja kocyków nie kupuje mam taki fajnu puchaty różowy ale co tam
Właśnie dostałam kombinezon i jestem zaskoczona gwiazdki okazały się zielone.... ale tez jest ładny tylko trochę będzie sie niewygodnie zakładał bo ma zamek do krocza a na nogach juz nie ale dojdziemy do wprawy przy zakładaniu
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agadzie84 ja chodziłam wcześniej do takiej szkoły i bardzo chwalę poszłam z nudów bo byłam zdania że co tam mogą mnie nauczyć ale jednak bardzo dużo sie nauczyłam co mi później pomogło ale ja miałam za darmo jakbym miała płacić np 500zl to bym nie poszła
Ja ostatnio kupiłam taki śpiworek nie znalazłam nic ciekawego na tym tutejszym otto.pl bo do dziecięcego sklepu mam ponad 40km więc sporo i znalazłam od taiej dziewczyny
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie przeczytałam maila że moja czpeczka juz została wysłana więc za 2 dni powinna być
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia świetny śpiworek
iwkaa Te zakupy na allegro.. tak jak z moim wózkiem miał byc niebieski przyszedł zielony
Kurde położyłam sie bo plecy mnie bolały tutaj robili walili itd a ja i tak zasnęłam jak niedźwiedź Ide zaraz biore się za obiad czas zjeść coś
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Patrizia nie no jeśli ta szkoła rodzenia byłaby strasznie droga to też bym nie szła, ale tu to jest chyba 10 euro za cały kurs, więc nie jakiś majątek Super ten śpiworek:)
Iwkaa pokaż kombinezon:) Jestem go ciekawa:) też może jakiś zamówię, wprawdzie tu nie ma takiej potrzeby bo nie ma bardzo niskich temperatur ale na pewno z bąblem do Polski przyjeżdżać będę, to zimą na bank się przyda:)
Patuśka o to super, nie powinnaś mieć wtedy problemu z tym że to coś w środku się zbije
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka to ładnie musiało ci się chcieć spać skoro remont ci nie przeszkadzał
My już zjedliśmy rosołek został od wczoraj więc nie musiałam siedzieć przy garach młody mówi do mnie " ale muszę Ci powiedzieć że rosołek zrobiłaś przepyszny no mniam mniam " ale miło
A Jasiek ma czkawkę
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Ooo rosołek ! I ja zrobie hihi
Teraz czeka mnie wyzwanie w tą ulewę wyjść z psem a później zakupy na obiad ale to już samochodem całe szczęście
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak dobrze mieć kocurki nigdzie nie trzeba wychodzić