BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1002919 przez Patrizia
Patruska91 Zosia chciałam napisać przepraszam za pomyłkę :blush: :blush: słyszałam o tym programie ale szczerze nie wiem czy dam rade oglądać pewnie odpuszczę póki jestem w ciąży inaczej na to patrze teraz

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1002922 przez patruska91
Tez oglądałam zapowiedz aż mi sie ryczeć chciało :dry: wogóle to ostatnio wszystko mnie rozkleja ... jak Zosie do przedszkola pierwszy dzień zaprowadzałam to tez mało sie nie poryczałam...

Powiem wam ze córcia blondynka a marzy mi sie żeby synek ciemny brunet był :lol: :lol:
Jak z Zosia byłam w ciąży to jak sie dowiedziałam ze będzie dziewczynka to po imieniu do brzucha mówiłam a jakoś teraz żadne imię mi nie pasuje :( :(

9 lata 4 miesiąc temu #1002933 przez Patrizia
Patruska91 ja kiedyś nie miałam problemu z imieniem a teraz boziu ale może zostanie ten Jasiu :D zobaczymy
Ja też jestem płaczka teraz nawet na na wspólnej potrafię sie rozkleić :P

Ksawerek(*)
Podziękowania: agadzie84

9 lata 4 miesiąc temu #1002960 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Ja króciutko, bo padam na wszystko na co można padać, zaraz lecę spać.
No, niestety, czasem faceci to są uparte jak nie wiem co...no jak osły, inaczej się nazwać tego nie da :p

Wróciłam do Hiszpanii i już na szczęście nie ma tak wielkich upałów a i w nocy raczej już chłodniej.

Lecę spać, na pewno napiszę coś więcej jutro.
Buziaki!

9 lata 4 miesiąc temu #1002972 przez Patuśka
Ja koniecznie musze obejrzeć a czy dam rade i sie nie zryczę to się okaże :P
Patruska91 Ciężko z imieniem a macie jakieś do wyboru czy jeszcze zupełnie nic wybranego nie macie ? :)
agadzie84 Super że szczęśliwie dotarłaś do domu :) odpoczywaj :)

Ja już na nogach przez całą noc marzyłam zeby była już ta 6 żebym wstała :) jakoś znowu wróćiły mi te nieprzespane noce więc czuje sie jak wypluta po całej nocy .
Zjem śniadanko troszkę ogarnę a później z siostra na zakupy wybieram sie żeby nie siedzieć w domu jak tu będą zaczynać remont :)
Przysnęłam dzis w nocy śniło mi sie że urodziłam tylko że w tym śnie moje dziecko odrazu chodziło :laugh: i tego dnia co urodziłam już poszłam z nim na dwór :laugh: i chodziłam i się wszystkich pytałam do kogo moje dziecko jest podobne :laugh: po prostu jak wstałam to aż zaczęłam się śmiać :P
Podziękowania: iwkaa

9 lata 4 miesiąc temu #1003018 przez iwkaa
Pisalam już 2 posty i zniknęły
Mam zawirusowany komputer i muszęppisać z tel będę czytać ale pisać mało bo mnie to denerwuje napisze i znika wrrr....

9 lata 4 miesiąc temu #1003047 przez iwkaa
allegro.pl/ShowItem2.php?item=5294388211...d=10&ars_rule_id=201 Dziewczyny kupiła na allegro pizame ciazowa do karmienia niestety jest za dużą i mam problem już od czerwca żeby ją zwrócić i chce ją sprzedać może którąś z was sięskusi rozmiar M

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1003105 przez Patrizia
agadzie84 to mąż ucieszony pewnie że w końcu wróciliście :)

Patuśka niezły sen :D :D :D a mi się śnia same głupoty :(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

iwkaa niestety nie odkupie bo mam już 4 ( 3szt koszul i 1szt takiej właśnie piżamki ) nie wiem po co ja tyle tego kupiłam :P

kocyki się piorą a ja zaraz biore sie za układanie wypranych ciuszków i szukanie kombinezonu da malucha :D

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #1003117 przez Patuśka
Iwkaa ja niestety też już mam wszystko zakupione :( więc niestety

Patrizia Ja zaraz biorę sie za swoją szafę i porządki bo tam to tornado chyba przeszło :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1003133 przez iwkaa
Dziewczyny ewidentnie widac czego wam brakuje :) Dobrze ze ja nie mam z tym problemu : D

9 lata 4 miesiąc temu #1003148 przez Patrizia
iwkaa no ewidentnie brakuje :P

Uporałam się z szafą ale niestety prasowanie muszę odłożyć bo nie mam deski do prasowania a nie dam rady się zschylac żeby to wszystko wyprasować boli mnie brzuch i plecy jak sie tak dłużnej poschylam więc nie obejdzie się bez dechy :)
Jakaś jestem śpiąca dzisiaj a w nocy spałam cały czas jak kamień chyba ide zrobić sobie mała kawkę :)

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #1003152 przez iwkaa
Patrizia narobilas mi smaka na kawunie chyba tez się skusze :) ostatnio nie pije ze wzgledu na ten magnez tylko zbozowa :(

9 lata 4 miesiąc temu #1003157 przez Patrizia
Też omijam ze względu tego cholernego magnezu ale ja bardzo lubie a dzisiaj no chyba raz za czas nam można :P przydałoby sie posprzątać jutro znajomi przychodzą a znając życie jutro wstaniemy śniadanko zakupy obiadzik i znajomi mają być o 16 nie ma szans żebym znalazła czas na sprzątanie
A właśnie czytam "Język niemowląt" Tracy hoog i powiem że mnie nawet wciągnęła :) fajna książka :)

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #1003165 przez agadzie84

A ją spalam bardzo dobrze, na szczescie te noce już aż tak gorące nie są a i teraz w dzień jest ok:)

Pizame muszę kupić ale w M nie wejde:(
Teraz jest jeszcze u mnie mama z koleżanką i moja kuzynka, na jakieś zakupy na bank się wybieramy :)

9 lata 4 miesiąc temu #1003169 przez Patrizia
boszee jaka pyszna kawka :D młody ciągnie mnie na plac zabaw więc po kawusi czeka mnie spacer :)

agadzie84
miłych zakupów :)

Ksawerek(*)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia