- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

Ja w nocy spałam i było choc przed spaniem mnie rozbolał ale nie chciałam panikować i jak zasnęłam to przeszło dzisiaj od rana ok cos pobolewa ale nie wiele może akurat magnez nadrobi i przestanie całkiem jak nie to pojade później ale przeciągam nadal..... mały się rusza ból nie jest na tyle silny żeby nie dał się nie wytrzymać to jakoś spokojna jestem ale nigy nic nie wiadomo Koleżanka położna powiedziałą żebym nie czekała ale mi jakoś ten szpital tym razem nie podchodzi takie tam nudy i tyle dni trzymaja masakra...
Ale leżę i nic nie robie!!! później tylko muszę małą wybrać z przedszkola obiadu dzisiaj nie ma ;(
Właśnie dostałam czapeczke jest cudna!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Patuśka ja sie strasznie wierciłam i nie wyspałam się dzisiaj zaraz biorę się za pranko i wstawię mięsko na obiad dzisiaj kluseczki śląskie mniam mniam

Mamma Mia! też jestem ciekawa ale nie mam wrażenia że jakoś strasznie urósł ale to tylko moje wrażenia niech rośnie oby był zdrowy i najważniejsze żeby ta cholerna bakteria poszła w piz....u !!! to najważniejsze w poniedziałek wizyta u położnej ale ona tylko KTG i ogólny zarys porodu i takie tam
iwkaa wooow

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

iwkaa też się śmieje bo byłam w szoku

A czapka śliczna i kombinezon też chyna nawet ładniejszy z kolorem gwiazdek

Patrizia ja tak przegladałam rzeczy ze poszłam spać

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Właśnie jesteśmy po obiedzie z miłą chęcią położyłabym sie spać ale nie ma tego dobrego ide układać u siebie w szafie może znajdę coś w co sie zmieszczę na taka pogodę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie chce zapeszać ale czuje się prawie dobrze wychodzi na to że to znowu ten cholerny magnez... a ja jeszcze w niedziele dźwignęłam stół z mężem tak jakoś nie świadomie zamiast przesunąć ja do góry go podniosłam ale zaraz puściłam bo jakos tak dziwnie ten ciężar poczułam i się ocknęłam co ja robie a jest mega ciężki
W moim szpitalu ubranka są dawane szpitalne później na wyjście ma się swoje i muszę się dowiedzieć czy coś zostawia się przy wyjściu dla dzieci np jakies body czy spiochy tego nie wiem
- ElizaZ
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Używam Lactacyd do mycia...opinie są różne mi zaleciła doktor w szpitalu. Jedną ręką myje się z przodu, drugą z drugiej strony. Tam używam ręcznika papierowego. Zwykłym się wycieram cała. Zeszłym razem trochę to bagatelizowałam bo wydawało mi się mocno przesadzone. I śpię w samej koszulce, nie w piżamie i bez bielizny.Tym razem sie posłuchałam.. czy to pomogło nie wiem wierzę że tak. skoro nie mam.
Mam do Was pytanie... czy czujecie czasami jak dziecko tak mocno się napina że aż to boli??? .. sama już nie wiem, czy to dziecko czy skurcze.Do niedawna raz na jakiś czas, może dwa razy dziennie a teraz dużo więcej. Może mała ma mniej miejsca???
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Jakoś słabo w nocy spałam, bo się znów cieplej zrobiło, dobrze że to już wrzesień, i nie będzie coraz cieplej tylko wręcz przeciwnie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wózek pokażę później, jak mi jeszcze fotelik przyjdzie do niego, to we wszystkich 3 wariantach:) Nawet z parasolką

Jezu taka opryszczka mi się na dolnej wardze zrobiła, taki ni to ból ni swędzenie, nie lubię tego uczucia.
Iwkaa super ten kombinezon i czapka, naprawdę ładne:)
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

iwkaa super że Ci ból przeszedł

ElizaZ Mi mały sie tak czasmai napina że aż oddechu brakuje więc na pewno mają już mało miejsca

agadzie Ooo też nienawidzę mieć opryszczki, współczuje . Ja dziś też wózek złożę zobaczę jak wygląda to wstawie zdjecie

Kurde od tego sprzatania wszystko mnie już boli nie mam siły .. Całe szczęście ściany juz nie ma

Ten mój mały dziś ma takiego lenia że ciągle chodzę i to puknę do niego to pogłaszcze.. wole stanowczo jak sie wygina cąły czas jstem wtedy dużo spokojniejsza:)
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

iwkaa wariatka nie wolno dźwigać !!!!

agadzie to czekamy na zdjęcia

Patuśka hehe ja też tak mam że jak mi się mały mało rusza to go muszę wymacać poszturchać aż odpowie mój chodzi i mówi daj mu spokój męczysz go

- ElizaZ
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
A co do malucha to jak taki spokojny w dzień to da Ci w nocy... pofika koziołki z pół nocki.
iwkaa tak jak napisała Patrizia jesteś wariatka.... ja słyszałam że mnie pogięło jak chciałam umyć okna....a dźwigać !!!!!! już Cię koleżanki objechały po kolei więc myślę że koniec z takimi wyczynami.
Super że ból ustąpił.
Kombinezon i czapka bardzo ładne. Fajnie razem wyglądają.
Patuśka nie to żebym się cieszyła, ale uspokoiło mnie że Tobie też się mały napina...ja to zawsze się denerwuję bo nie wiem czy to skurcze czy zjadłam za dużo i mi cukier skoczył czy mała się wierci... dzisiaj miałam te cukry dobre, ale raz zjadłam odrobinę większą kanapkę i trochę mi skoczył... zawsze sobie odcinam z kromki kawałek bo wiem ile mogę a dzisiaj byłam bardzo głodna i zjadłam całą kromkę

- Mamma Mia!
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

iwkaa - no z tym stołem to faktycznie się zapomniałaś, pewnie stąd ten ból. Ja też czasami jak mam nadmiar energii to robię milion rzeczy a później żałuję bo mnie "ciągnie" tam na dole. Zawsze dostaje wtedy od męża, ale jakoś nie potrafię tak siedzieć i nic nie robić. Teraz już zaczęłam się oszczędzać i zamiast latać to wzięłam się za kursy online

Patrizia - przez całą pierwszą ciąże, od początku aż do porodu miałam jakąś bakterię. Byłam u paru lekarzy, różne leki przepisywali ale nic nie pomagało. W rezultacie w szpitalu dostałam jakiś antybiotyk, być może przez to mała po urodzeniu została zabrana na intensywną terapię bo miała podwyższone crp.
Wczoraj na ważeniu u gin wyszło, że przytyłam 3 kg. Dziwnie ta druga ciąża przebiega, w pierwszej na tym etapie już miałam +8 kg! Ale nie narzekam, nie narzekam

Dziewczyny, jak tak czytam Was to jesteście strasznie zorganizowane

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ElizaZ Nie ma się czym denerwować

Mamma Mia Wy wszytskie tak malutko przybieracie na wadze

Ja już zaczęłam to ogarniać bo boję sie że w październiku nie bede miała siły, teraz bardzo szybko się męcze a co dopiero na takiej końcówce

Kończe na dziś sprzątanie i zgram zdjecia to pochwalę sie wózkiem

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mój tez sie tak wypina na jedna strone polowa brzucha pusta a druga wywalona do góry
Agadzie na opryszczke kup wapno i wit c 1000mg szybko ci zejdzie ja jeszcze 3 misiace temu mialam jedna za druga aż 4 w sumie było ale ta wit mi pomogla bo szybko znikały
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Wapno piję, tylko witaminy C nie mam, jutro do apteki pójdę. Ja Cię nie objadę bo sama się czasem przeforsuję zanim pomyślę, więc w pełni Cię rozumiem

Teraz np mam nogi spuchnięte bo zrobiłam kilka kilometrów

Dziewczyny jak u Was z pęcherzem? U mnie coraz gorzej

Patuśka spoko, ja mam już co najmniej 10 kilo na plusie, dokładnie dowiem się w czwartek bo mam matronę, ale nie zdziwię się jak więcej.
Mamma Mia ja tam zorganizowana jakoś nie bardzo jestem

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kurde godzina 4 a ja obudziłam się głodna jak wilk

A zdjecia w koncu nie wstawiłam bo byłam już taka zmęczona ze tylko sie wykapałam i jak sie polozyłam to zasnęłam wstawię w dzien