- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

To prawda dzieci mają przeróżne pytania sama czasem nie wiem co odpowiedzieć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Patrizia Mój też czasami wali po żebrach ale jeszcze daje się wytrzymać chociaż czasami boli

iwkaa to masz za niskie cisnienie ale jeśli Twój lekarz nie ma żadnych zastrzeżeń do teog to myślę ze wszystko jest ok

Dziś ostatnie poprawki po remoncie i koniec nareszcie mozna posprzątać i odpoczywać

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Patuska przynajmniej zrobiłaś sobie spacerek ja na razie czekam na kuriera mój zamówi sobie jakieś cary a jak przyjdzie to tez sie wybieram na świeże powietrze

Posiedziałam na ebayu i powrzucałam do koszyka co tam mi jeszcze potrzeba i przy okazji znalazłam jeszcze inna komodę

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Napisałam do takiej dziewczyny co szyje literki w PL czy by mi taki napis uszyła z serduszkiem i gwiazdka i czekam na odp czy będzie miała takie materiały

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A literki super

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Śliczne literki
Patuśka ja baldachim mam ale nie będę montować jak dla mnie rzecznie praktyczna i nie higieniczna pełno kurzu na nim osiada i leci na dziecko jak tylko go dotkiesz a juz nie mówie o tym jak samo zacznie nim trzepać ale to fakt wygląda cudownie na łóżeczku
Ja dzisiaj znowu nie najlepiej się czuje brzuch znowu coś pobolewa dzwoniłam do swojego gina z nadzieją że wrócił z urlopu no i jest ale dzisiaj nie da rady mnie zbadać mam leżeć brać leki jak biore i jeszcze luteine miałam wziąć i jak by co jutro mam dzwonic i mnie zbada
Boziuuu jak dobrze że ja mam takiego doktorka do którego mogę zadzwonić poradzić się no i dobrze że ma gabinet w domu w każdej chwili może przyść a tak tomusiała bym na szpital albo czekać do środy...
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja jakoś też dzis sie dziwnie czuje .. niby nic mi nie jest ale jakaś taka nie swoja jestem.. najchetniej bym leżała i nic nie robiła bo jakoś tak mi dziwnie no nie wiem jak to opisac ;l
Dobrze że mozesz do swojego gina zadzwonić i sie poradzić ja nie mam takiej możliwosci i na dodatek moj gin przyjmuje tylko raz z tygodniu w środę i to od 8 do 12 ;/ wiec nie wiele sie napracuje ..
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No właśnie co tu taka cisza?
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Oby jutro było lepij chociaz znowu zapowiadają ciepłe dni

Ciekawe jak to dziś ze spaniem będzie.. Obym sobie pospała

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja mysle ze te ciepłe dni jak beda to juz nie takie jak wcześniej w koncu wrzesien jest no i noce chlodne wiec damy rade poza tym nie trzeba będzie martwić się w co się ubrać

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Iwkaa, Patuska , mam nadzieję że spalyscie dobrze:)
Patrizia rany, zazdroszcze cierpliwosci, ją bym chyba wyszła z siebie;)
Byłam wczoraj u teściów na kolacji, i była tam też tesciowej siostra. Ona ma kilkoro wnucząt i dostalam mnóstwo rzeczy dla malego...naprawdę, jest tego tyle że wow! Niektóre ciocia sama robiła, potem porobie zdjęcia, naprawdę cuda.
Nie wspomne że jest i pościel, i prześcieradła z ceratka, i ochraniacz na lozeczko... W sumie pozostaje mi dokupić smoczki, butelki, jakieś pielęgnacyjne rzeczy i parę drobiazgów dla siebie.
AA i kombinezon też mam z glowy...nie spodziewałam się!
No i jeszcze się dowiedziałam, że tu w Hiszpanii przedszkole jest obowiązkowe od 3 roku życia, czyli z tym też nie będzie problemu:)
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A ja sie w sumie wyspałam jak zawsze kilka razy wstawałam na siku ale tak to zasypiałam bez problemu

Jedno co mnie zaskoczyło spie sobie i nagle słysze telewizor a przecież byłam sama bo mój w robocie do 6 .. patrze na zegarek 5!! oczy jak 5 zł i zasatnawiam sie.. wstałam pocichu ide do pokoju wychylam się patrzę a to mój głupek wyszedł wcześniej z pracy bo siatkarze grali o 5 rano !

Dziś zapowiadali 24 stopnie ale na pewno tyle nie będzie bo ponuro jest i pada deszcz . Zjadłam zupę bo wczoraj robiłam i wczoraj była jak dla mnie pyszna a dziś zjadłam i jak zaraz jej nie zwrócę to będzie dobrze bo tak mi po niej nie dobrze .. fuuu