BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 6 miesiąc temu #1006333 przez patruska91
Hej dziewczyny :kiss: :kiss:
W czwartek wyszłam z córcią ze szpitala , dostała 2 antybiotyk jeszcze do poniedziałku. Oczywiście mnie też jakieś katar i ból gardła dopadł .
Wczoraj jeszcze umyłam u Zosi okna i poprałam część ubranek dla małego ,teraz trzeba je tylko poprasować.
Mój synuś juz dostał prezent od mojej kuzynki z coocodrillo.

Śliczne dziewczyny macie brzuszki jak patrze na mój to taki mały do waszych się wydaje :lol:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1006335 przez Patuśka
patruska Brzuszek super ! I wcale nie jest mały wydaje Ci się :)
Ubranka szałowe :woohoo:
Dobrze ze już wyszłyście ze szpitala jednak w domu najlepiej .. To teraz i Ty musisz o siebie zadbac i pozbyć się kataru i bólu gardła :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006342 przez patruska91
Trzeba się kurować jak na razzie domowymi sposobami , ale już mi gardło powoli wysiada ledwo mówię.

9 lata 6 miesiąc temu #1006349 przez Patrizia
Patruska91 ubranka cudne :woohoo: :woohoo: a śpiworek czadowy :) brzuszek tez ślicznie wygląda ale chyba faktycznie masz najmniejszy :) przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo ze ci popęka jak mnie np :/
super ze szpital już zażegnany teraz sie kuruj

Ja uciekam na zakupy slonko fajnie swieci jest moze z 16-17 stopni wiec fajnie :D

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1006357 przez Patuśka
Ja dziś mam zamiar wysprzątać pomału całe mieszkanie .. pranie już sie pierze i nie wiem za co sie wziąć dalej :P

9 lata 6 miesiąc temu #1006363 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Patruska91 super że wyszłyście! Brzuszek masz fajny:) A ubranka przecudne!!!

Patuska jak tam stopa? Nie przemęczaj się za bardzo:)

Iwkaa, nooo, już czasem jak usiądę na sofie to się muszę rozbujać żeby wstać, wiec wole wanny nie ryzykować :P

Patrizia ja przed chwilą byłam na zewnątrz na spacerze i przy okazji w jednym sklepie..i już więcej nie wychodzę do wieczora, gorąco!!! I ciepły wiatr :p

Rany jakaś śnięta dziś jestem, w sumie dość późno zasnęłam, bo po 1, jakoś nie mogłam wcześniej. No i znów w nocy zgaga mnie paliła, chyba będę sobie zostawiała przy łóżku wieczorem jakiś jogurt albo coś w tym stylu.
Krótki spacer w gorącu i mam nogi spuchnięte. Ale za to kupiłam sobie bluzkę, zwykłą, czerwoną na grubszych ramiączkach...była w moim ulubionym odcieniu czerwieni i wygodna :p

9 lata 6 miesiąc temu #1006371 przez Patuśka
agadzie no właśnie ta stopa mi dokucza :( porobie coś chwile i muszę usiąść bo boli :( poza tym sprzątałam sypialnie a zmeczyłam się jak bym przebiegła 10 km .. z dnia na dzień coraz mniej siły :)
Alw i tak nie poddaje się ! planuje posprzatac wszystko i jeszcze wybrać się na spacer :P Ale zobaczymy jak to się skończy :P :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006380 przez agadzie84
Mi już też powolutku energia się chyba wyczerpuje, zauważyłam że potrzebuję coraz więcej odpoczynku i szybko się męczę. I coraz większe problemy ze snem mam, ale u mnie to chyba wynika z innych przyczyn niż ciąża.

Dziś miałam zrobić łazienkę do końca ale nie chce mi się. Póki co czytam jakieś durne gazety i nie chce mi się ruszać z kanapy. Chciałam kupić kilka koszyków na pierdółki łazienkowe ale byłam w kilku sklepach i nie dostałam,

9 lata 6 miesiąc temu #1006382 przez Patuśka
agadzie nie jesteś sama :laugh: Ja jak usiadłam odpocząć tak do tej pory nie wstałam :P wiec to chyba koniec sprzątania na dzis . sama z siebie zaczynam się już śmiać mieć takiego lenia to aż wstyd :P no ale co ja mam poradzić jak mi się po prostu nie chce :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1006383 przez agadzie84
Patuśka może nam się nie chcieć;) Poza tym to ostatnie chwile legalnego lenistwa, jak się małe urodzi to nie będzie że się nie chce, więc teraz jesteśmy w pełni usprawiedliwione ;)

Fajnego linka na internetach znalazłam :)

joemonster.org/art/33519/17_gadzetow_kto...ycie_mlodym_rodzicom

9 lata 6 miesiąc temu #1006389 przez Patuśka
agadzie oj tak wtedy nie będzie chwili odpoczynku :) chociaż przyznam sie że dokończyłam sprzątanie bo nie mogłam już patrzeć :)
w ta srone wejdę wieczorem zobaczę co ciekawego znalazłaś :)

Jadę teraz do sklepu na zakupy potem zajade do babci bo już dzwoniła :) no i wymyśliłam sobie że zamiast stołu w salonie będę miała mały stoliczek z dwoma fotelami i meblościanką więc jedziemy wszytsko zkaupic :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #1006393 przez agadzie84
a ja się chyba wezmę za jakieś ciasteczka, mam ochotę coś upiec :)

zaczynam negocjacje z Dominikiem, żeby w listopadzie wyszedł :p

9 lata 6 miesiąc temu #1006395 przez Patrizia
Te ostatnie miesiace chyba takie leniwe :P ja dzisiaj juz po zakupach pranko zrobione kuchnia sprzatnieta iiiii uwaga ciasto z przepisu Eliza w piekarniku to bedzie moje pierwsze ciasto zrobione w zyciu :P ( nie liczac babeczek gotowych ze skepu :silly: :silly: )

Patuska pochwal sie nowymi zdobyczami jak bedziesz mogla :)

Teraz odpoczynek moj poszed grzybow szukac :P bo na fejsie wszyscy z koszykami ae to w PL zobaczymy czy cos tu sie pojawilo :P mam takiego smaka na grzybowa mniam a macie jakis sprawdzony przepis na poledwiczke?? mam w zamrazalce i zastanawiam sie jak ja zrobic ??

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1006401 przez Patuśka
Pochwalę się ale trzeba czekać 7 dni bo to na zamówienie robią :( nie mają na magazynie odrazu no ale czekamy :D
Patrizia Mój ojciec ostatnio nazbierał grzybów i zupe robili ale ja bym nie dotknęła :P nie lubie bleee :p :P
Jak skończysz wypiekać ciasto pochwal się :D

Siostra dzwoni ucieszona czy zaczynam rodzić bo po mojej ulicy karetka jechała prosto do mnie :laugh: no rozbawiła mnie :P
Jeszcze Fabcio nie chce wyjść ale już czuje go coraz to niżej bo czasami to aż mnie zaboli ale jeszcze nie czas niech siedzi! :)

Po całym dniu herbatkę wypije obejrzę smerfy bo o 20 mają być :laugh: i spać :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006410 przez agadzie84
Ciastek nie upiekłam ale zamarynowałam karkówkę na jutro na obiad z ziemniakami, jutro tylko do pieca i gotowe;)
heheh smerfy, uwielbiam :D wprawdzie tu nie widziałam żeby leciały ale za to dawali Króla Lwa po południu, to sobie obejrzałam, pierwszy raz w wersji hiszpańskiej, śmiesznie się oglądało, te wszystkie Hakuny Mataty w innym języku brzmią dziwnie :p

Też grzybów ie lubię, jedynie zapach suszonych, no i grzybową na wigilię...i pierogi z grzybami i kapustą :p

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia