BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 6 miesiąc temu #1006898 przez iwkaa
Patrizia smoczki są super! :D
Ja to czasem chce już być po wszystkim a czasem to sobie myślę oby jeszcze jak najdłużej w brzuchu bo jak sobie pomyśle co mnie czeka to.... nie będzie już tak lekko Maja już taka samodzielna a tu 5 lat przed nami żeby maluch taki taki był jak ona... oj będzie się działo :D
Patuska mi wczoraj tak zgaga dokuczała wieczorem że myślałam że umre chwilami niedobrze mi się okropnie robiło ale żułam gumę miętową i mi pomagało ;) to spróbuj i ty :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1006903 przez Patrizia
oj mnie zgaga też łapie i wypala bez litości ostatnio :P no nic rosną naszym szkrabom włosy :P :P
No obiecuje już nic nie będę robić :P wolne aż do porodu :) ja teraz szyje mojemu Jasiowi lwa :) co prawda z szablonu ale i tak ciężko chyba dzisiaj go nie skończę :/ :dry:

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1006905 przez Patuśka
iwkaa jak na złość nie mam w domu gumy ! ;/ ale jutro spróbuję :D
patrizia gorzej jak my tu mamy okropną zgagę a maluchy bez włosów sie urodzą :laugh:

Musiałam zrobić sobie takie kuleczki z ziemniaków i usmażyć jak fytki bo nie mogłam o nich przestać myśleć :P Siedze sobie jem a dupa rosnie :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu #1006910 przez Patrizia
Patuśka NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabije cię ja już myślę o takich talarkach ziemniaczanych jak fryteczki parę godzin i ty mi tu piszesz że wsuwasz i co chyba będę musiała jedna je usmażyć bo się śliną zachłysne :P :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1006914 przez Patuśka
Patrizia wybacz :P ale za mna tez dziś chodziły :P nie odmawiaj sobie tylko idz zrób :P

9 lata 6 miesiąc temu #1006919 przez iwkaa
Ja dzisiaj swojego smaka zaspokoilam Chipsami solonymi ale oczywiście calych nie zjadlam! Tylko troszke :D
A co ma zgaga do wlosow bo nie rozumie ? :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006920 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Dziękuje za wsparcie - kochane jesteście:*:*:* Mam nadzieję że faktycznie wszystko pójdzie dobrze i uda się polecieć...

Mamma Mia u mnie z tym terminem to niejasności są - rodzę w Hiszpanii, tam mam prowadzoną ciążę i tam mi powiedzieli że termin między 18 - 25 listopada.
Natomiast jak byłam na badaniu w Polsce, stwierdzili że 6.12, bo dziecko małe. W sumie nie ma po kim być duże, no ale ok. tak więc...sama nie wiem na kiedy ten termin będzie. Mam 16.10 USG to się może wreszcie dowiem na kiedy ten termin :)

Patrizia a w zęby chcesz? Nieładnie się tak forsować!!!
Smoczki świetne!!

Iwkaa, spooko, ogarnęłaś jedną to i drugiego ogarniesz:) Masz doświadczenie :D

Patruska91 jej, współczuję:( Kuruj się skutecznie!

Patuśka współczuję tej zgagi:( Mnie czasem w nocy męczy, za dnia rzadziej...

Eh jutro mój do pracy na cały tydzień :S Jak idzie na 2 dni to jeszcze w miarę ale tydzień będzie mi się dłużył... potem tydzień w domu i znów na tydzień do roboty. A inneg wyjścia chwilowo nie ma :(

9 lata 6 miesiąc temu #1006922 przez Patuśka
iwkaa podobno jak ma się zgagę to dziecku włoski rosną :P
agadzie Mój teraz pracuje na same noce do niedzieli :( czyli w sumie mało czasu ze sobą spędzimy . Też tak nie lubię :(

Jeju najadłam sie jak głupia :( kończę zaraz oglądać moje "melodramaty " :P kąpiel i spać ciekawe jak ta noc minie oby dobrze :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006926 przez agadzie84
Patuśka co za melodramaty oglądasz? :p
przerąbane z tą pracą mają :(

Kupiłam dziś sobie wreszcie kabelek HDMI i podłączę kompa do TV, jakoś wcześniej nie pomyślałam. brakuje mi tu polskiej telewizji, ale za to osłuchuję się z hiszpańską.

Padnięta jestem, cały dzień byliśmy w tej miejscowości gdzie mieszkaliśmy wcześniej. Masakra, koniec września a tam 32 stopnie.... :blink:

9 lata 6 miesiąc temu #1006928 przez Patuśka
agadzie " M jak Miłość " haha ja mam cały dzień zaplanowany co do moich melodramatów :D pierwsza miłosc, m jak milosc itd. hahahaha :P
to ciepło .. ja sie ciesze że u nas chłodniej :) co prawda czasami aż za zimno ale lepiej tak jak prawie te 40 ..

9 lata 6 miesiąc temu #1006931 przez agadzie84
aaa no przecież, to ta pora;) kiedyś M jak miłość oglądałam, dawno temu, teraz jakoś nie mam swojego serialu, bardziej jakieś programy typu "dorota was urządzi" na tvn style - polecam, świetny jest. Albo miasto kobiet... teraz mam tylko playery i telewizję internetową i nie zawsze mi działa

9 lata 6 miesiąc temu #1006932 przez iwkaa
Patuska to tak jak ja oglądasz tyle tylko ze ja wiecej na necie powtorki bo przy Majce to tylko 600gramow ogladam
To z ta zgaga i wlosami nie prawda :) z Maja nie mialam a urodzila się z bujna fryzura :D
Jak po cesarce byla sama na noworotkach i jak szlam do niej to poznawalam ja z daleka po wlosach później patrzylam na kartke dla pewnosci :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006934 przez Patuśka
No możliwe :) ja tak słyszałam tak sie mówi że zgaga to włosy u bobasa :)

Dobra dziewczyny uciekam się wykąpać i spać :) bo mały mnie już zaczyna "lać " wiec chyba chce pofikać a ja ciągle coś :P :)
Śpijcie dobrze :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1006941 przez ElizaZ
Litości nie mają... frytki, chipsy i takie tam...ciasta... torty... naprawdę co się z Wami dzieje paskudy... :evil: człowiek tu od 23 tygodni bez cukru, frytek, chipsów na samym kurczaku i parówkach, warzywkach a one mi tu wypisują o takich pysznościach... :evil: :evil: :evil:
a dobrze Wam tak... z tą zgagą !!! trochę sprawiedliwości.

No a tak poważnie to guma miętowa to jedyne co mi zawsze pomagało na zgagę, bo ja to z tych nadwrażliwych jestem i miewam od tak jak zaczyna się jesień....od leków jak muszę to uciekam więc guma to był strzał w 10!

Patrizia a podeślesz linka do tych smoczków ?? super są ... pewnie pisałaś ale gdzie ja się teraz do nich dokopię...
ja mam kryzys... kręgosłup boli... dupsko boli, biodra bolą, brzuch boli.. aż no-spę sobie wzięłam dzisiaj a położyć się boję bo i pozycji znaleźć nie umiem...
poszłam dzisiaj do biblioteki po książkę i jutro znowu się oszczędzam w miarę możliwości.

9 lata 6 miesiąc temu #1006944 przez agadzie84
Elizaz, znam ten ból, tyle czasu bez słodkiego....jak byłam na diecie to 0 cukru. Ale co mi pomagało zaspokoić apetyt na słodkie to różowa orbit dla dzieci bez cukru - spróbuj, może Ci troszkę pomoże :) dla mnie była ratunkiem na wszelkie kryzysy, zawsze miałam przy sobie, a jak nie tą to inne orbitki, byle owocowe :)

Też lecę do spania. Jutro mam sprzątanie bo znów się bałagan zrobił. No, sam się nie zrobił :p Trochę mu pomogłam, to posprzątać trzeba.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia