- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jakoś nie mam humoru ani nic.. co i raz łapią mnie te skurcze że szok.. Ani leżeć ani siedzieć masakra i dziś miałam je już chyba ze 5 razy .. Jakoś tak zaczynam się bać oby to nie za wcześnie się zaczęło .. o 18 jak mnie złapało to myślałam że to już się zaczęło ale przeszło.. i że tak powiem przez cała ciążę łazienkę witałam raz na kilka dni a dziś praktycznie z niej nie wychodzę więc nie wiem o co chodzi ale póki co przeszło i nic nie boli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
agadzie84 teraz miałam taka specjalną watę co do Lwa była dołączona więc ja tutaj wcisnęłam ale jak robiłam słonika to poświęciłam poduszkę zrobiłam dziurę i wzięłam trochę środka i później zaszyłam do tej pory nikt nie wie
a ja właśnie zjadłam chili con karne i posypałam sobie parmezanem jutro zrobie mojemu mężusiowi carbonare a ja chyba usmażę placki ziemniaczane bo mam ochotę na nie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
W ogóle mam jakieś takie dziwne wrażenie ze to zaraz bedzie .. nie wiem czemu ale kurde jeszcze tyle czasu ..
No ale nie myślę o tym narazie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaraz kąpiel i czekam na męża mego kurcze jak tak na popołudniu pracuje to ja o 1 chodze spać a dzisiaj to wstałam o 10 30 oczywiście wstałam 2 razy na siku ale i tak nieże mi sie spało chyba przez to że już tak chłodno w nocy bo 12-13 stopni i ostatnio raz pada raz słońce więc rześko
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Na wizyte ide za 2 tyg to tez jeszcze troche dzisiaj mi tez cos brzuch czesto twardniejeale na noc wezme progesteron i bbędzie ok Poza tym ubrania malego jeszcze sa u mamy na strychu to maly musi czekac cierpliwie
Czekam na wyplate i robie dalej zakupy dla maluszka musze w koncu wybrac ta posciel
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Mój na noc poszedł więc sama jestem ..
Kurde 2 razy a ja chyba z 8 wstaje to niesprawiedliwe
Jem kolacje zaraz kąpiel i sie kładę dziś się troche wystraszyłam więc jutro nic nie robię tylko siedze na tyłku
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka nie gadaj teraz niesprawiedliwe a później może być tak że nasze role się obrócą czyli ty będziesz sie przy małym wysypiać a ja z zapałkami w oczach całą noc dołączaj do mnie zawsze to raźniej będzie siedzieć na dupie razem z kimś a nie tak samemu
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale wiecie co, szybko ten czas leci, w sumie dopiero zaczynałyśmy pisać na forum objawy itd itd, a tu już zaraz rozwiązania!
Ja mam do szpitala jakieś 10 km, trochę się boję że jak się zacznie, to mojego nie będzie w domu i będę musiała z teściową jechać do szpitala. Wprawdzie w pracy u męża sytuację znają i powiedział że jak tylko dam mu znać że się zaczyna to przyjedzie tak szybko jak to możliwe, ale jeśli będzie tak jak u mojej mamy (3 godziny i po wszystkim w przypadku moim i mojego brata ) to może nie zdążyć.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
agadzie całe szczęście miałam je wczoraj nastraszyły mnie ale dziś w nocy tylko raz miałam i cisza i oby tak zostało
Dziś powiem wam szczerze że się wyspałam wstałam kilka razy na siku jak zawsze ale położyłam się odrazu zasnęłam wstałam o 9
Dziś przychodzi do mnie siostra więc dzień jakoś zleci później tata przyjedzie dokończy składać meble zacznie kłaść tapetę więc znowu troche zamieszania ..
Jak myślicie po porodzie zafarbować włosy na jasny blond jak zawsze czy na czarno ? bo i tak mam odrosty takie ze szok wiec do połowy mam ciemne na końcach jasne bo tak chodze i się zastanawiam od kilku dni
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka ja tez mam odrost megggga aż mi wstyd tylko w związanych chodzę ale ja nadal wracam do bolndu nie ma mowy o ciemniejszych bo mnie postarzają
A do szpitala wszytskie zdążymy Moja koleżanka dostała bóle w dzień miała już jedno dziecko i była sama w domu a d szpitala 14km to dziecko zaprowadziła do siąsiadki i sama pojechała samochodem dała radę a też bym tak zrobiła
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Ja ostatnio farbowałam jak byłam w Polsce, na początku sierpnia, a już mi jaśnieją. farbuję na brąz, ciemniejszy czy jaśniejszy, a naturalne mam blond...ciemniejszy.
Iwkaa czemu wariatka? super muszą być takie zajęcia! Na pewno będzie fajnie, a papier to papier:) A potem podzielisz się wiedzą z nami
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak byłam z Mają w ciąży to całe 9 miesiący jeździłam na zajęcia 120km i każdy się dziwił że mam tyle sił i cierpliwości ale mi to nie przeszkadzało dlatego nie wiem jak teraz inni moga zareagować
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna