BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1006945 przez Patuśka
To jeszcze ja :p mam takie pytanie . Jak kladziecie sie i np z jednego boku na drugi sie przekrecacie to nie boli was krok ? Bo mnie okropnie jak bym sie rozrywala :/
Kurde jestem na telefonie i chyba ze 4 razy mnie wywalilo zanim moglam napisac ..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1006948 przez Patrizia
Eliza smoczki zamawiałam sobie z tej strony ae nie wiem czy oni wysyłają za granice www.schnullireich.de/Schnuller-mit-Bild-Namen:::22.html

Patuśka ja na razie mnie krocze nie boli jest mi po prostu niewygodnie z jednej na drugą się przewracać i przeważnie wtedy sie chce rozciągnąć i wiem że nie mogę tak do końca

skończyła Lwa :D :woohoo: :woohoo: :woohoo: boziu wskakuje pod prysznic te wyszywanki mnie całkiem pochłaniają ale cóż nic dzisiaj ne robiłam to chociaż zabawke uszyłam :P

Ksawerek(*)
Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu #1006956 przez Patuśka
Patrizia ooo jaki ładny ten lew ! :) Szkoda że ja nie mam zdolości ! :(

Kurde zgaga budziła mnie dzis co chwilę ale taka straszna że nie ma się opisać i trzyma mnie do tej pory :(
i o 4:40 obudził mnie okropny ból brzucha wstałam i chciałam iśc do pokoju usiąść ale tak bolało mnie że nie dało się wysiedzieć .. koło godz. 5 dopiero ten ból odpuścił a byłam przerażona położyłam się maly zaczął fikać więc uspokoiłam sie no ale stracha miała ogromnego ..
Głodna jestem ale jak jem to aż wymiotować mi sie chce z każdym gryzem przez tą zgagę :( obrzydliwe
Jakoś wstałam wcześnie i już spać mi sie nie chce to biorę się za robote :)

9 lata 3 miesiąc temu #1006982 przez iwkaa
super ten lew :D
Ja w nocy z boku na bok to przkrecam się jak sloń bardzo powoli ale jak czasem zrobie to za szybko to czuję kłucie w boku takie mega mocne ale to chyba mięśnie
Ale się wczoraj wkr..łam na męża mówię mu że od dzisiaj on Majkę kąpie już do końca bo mi jest ciężko i nie wygodnie to on na to że zawsze wymówkę znajdę No myślałam ze go rozszarpię zero zrozumienia po prostu czasem brak mi sił cierpliwości i wyrozumiałości do niego.... ale zrobił to :(
i weź tu człowieku nie denerwuj się!

9 lata 3 miesiąc temu #1006984 przez Patuśka
iwkaa nie denerwuj sie i olej pogada i przestanie :)
Mój czasami potrafi powiedzieć że siedze cały dzień i nic nie robie w domu ale ja słucham i drugim uchem wypuszczam . Ciągle mu powtarzam żeby mnie nie denerwował bo kupie mu dużą dynie przymocuje do brzucha i bede kazała mu cały dzien tak chodzic wszystko zrobic itd. zobaczymy czy da rade to się śmieje tylko.. Facet to czasami głupi jest i nie wie co mówi . Nie ma sie czym denerwować :)

A ja dalej ze zgagą . chodzę jem migdały zaraz zamieniam na gumę i jedna wieka DU..A ! nie pomaga :( :( :(
Później pójdę do apteki może tam coś dostane co mi pomoże.

9 lata 3 miesiąc temu #1006986 przez iwkaa
Ja się nie przejmuje jego gadanie lata mi to ale człowiek tak czy siak się zdenerwuje i już! :)
mi położna mówiła że na zgage praktycznie wszystko można do ssania takżże śmiało do apteki możesz się wybrać napewno coś kupisz tylko czy pomoże....??? :)

9 lata 3 miesiąc temu #1006987 przez Patuśka
Oby bo przecież porzygam się i tak się skończy .. :(

9 lata 3 miesiąc temu #1007007 przez iwkaa
poscielki jeszcze nie zamówiłam bo nadal nie moge się zdecydować :(
ciężko jest mi się skupić na jednej rzeczy :-O

9 lata 3 miesiąc temu #1007019 przez Patuśka
iwkaa może pokaż nam to doradzimy coś :)

9 lata 3 miesiąc temu #1007021 przez agadzie84
Hej dziewczyny

Jezu znów miałam noc do d..., gorąco jak cholera i jeszcze komary mnie pożarły.
Wstałam, zrobiłam sobie ogromne śniadanie i siedzę. Muszę się za jakieś sprzątanie zabrać a wcale mi się nie chce.

Mamy w niedzielę z moim pierwszą rocznicę ślubu, dostałam wczoraj prezent - kolczyki i zawieszkę.
No i mam tydzień na znalezienie prezentu dla niego i za diabła nie mam pomysłu... połażę po sklepach i może coś wpadnie mi w oko...

9 lata 3 miesiąc temu #1007046 przez iwkaa
Patuśka dalej zastanawiam się nad tymi co kiedys dawałm link :)

9 lata 3 miesiąc temu #1007051 przez Patuśka
A to niestety ja nie pamięta :) coś wybierzesz

9 lata 3 miesiąc temu #1007052 przez Patuśka
A my bierzemy się niedługo za składanie mebli jeszcze tylko szybciutko do sklepu po zakupy i po tapetę do salonu wracamy i bierzemy sie za robotę :)
Zgaga mnie ( tfu tfu ) odpuściła narazie więc skorzystam póki mam spokój :) mały dziś pręży strasznie pępek wyszedł na wierzch tak się wypiął :P
Co to dziś na obiadek zrobić ? Jakiś pomysł ? :P

9 lata 3 miesiąc temu #1007058 przez agadzie84
Patuśka jak na szybko to cycek z kurczaka :) z serem... hmm nabrałam ochoty ale mam dziś lenia tak potężnego, że nawet mi się nie chce myśleć o wyjściu do sklepu a co dopiero zebrać się i wyjść :p

Patrizia lewek super! Pisałaś coś o szablonach, jak to wygląda? Bo trzeba jakoś nudę zabić, ja się w ogóle zaczęłam zastanawiać czy sobie nie kupić takiego szablonu do wyszywania krzyżykami i kolorowej muliny....normalnie to lubię rzeczy typu decoupage ale niektóre te moje lakiery i farby są dość wonne, więc póki co nie używam...

Iwkaa pamiętam te pościele, i pamiętam że tam była taka jedna w koty, która meeeega mi się podobała :) I marynarska też była fajna

9 lata 3 miesiąc temu #1007069 przez Patrizia
iwkaa fakt jak sie słyszy taki komentarz to ma sie ochote udusić ale cóż takie są chłopy :P ja też pamietam ten marynarski i chyba jeszcze tam szare kropki lub gwiazdki mi sie podobały :)

agadzie ja kupiłam taki szablon tutaj w sklepie już było wszystko pocięte więc tylko zszyć i gotowe :) dzisiaj mam plan uszyć wielorybka bo już za mną chodzi dłuższy czas ten wieloryb :D no i zaczne wypisywać księge dla mojego maluszka bo tam takie szczegóły trzeba wpisywać że boje się że później zapomnę no i czasu pewnie będzie brakowało

Patuśka fajnie tak już wszystko szykować my czekam na komodę i tylko ona będzie stała mój stwierdził że łóżeczko będzie dopiero skręcał jak pójdę do szpitala :(

Ksawerek(*)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia