- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Kurde jestem na telefonie i chyba ze 4 razy mnie wywalilo zanim moglam napisac ..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Patuśka ja na razie mnie krocze nie boli jest mi po prostu niewygodnie z jednej na drugą się przewracać i przeważnie wtedy sie chce rozciągnąć i wiem że nie mogę tak do końca
skończyła Lwa boziu wskakuje pod prysznic te wyszywanki mnie całkiem pochłaniają ale cóż nic dzisiaj ne robiłam to chociaż zabawke uszyłam
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Kurde zgaga budziła mnie dzis co chwilę ale taka straszna że nie ma się opisać i trzyma mnie do tej pory
i o 4:40 obudził mnie okropny ból brzucha wstałam i chciałam iśc do pokoju usiąść ale tak bolało mnie że nie dało się wysiedzieć .. koło godz. 5 dopiero ten ból odpuścił a byłam przerażona położyłam się maly zaczął fikać więc uspokoiłam sie no ale stracha miała ogromnego ..
Głodna jestem ale jak jem to aż wymiotować mi sie chce z każdym gryzem przez tą zgagę obrzydliwe
Jakoś wstałam wcześnie i już spać mi sie nie chce to biorę się za robote
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Ja w nocy z boku na bok to przkrecam się jak sloń bardzo powoli ale jak czasem zrobie to za szybko to czuję kłucie w boku takie mega mocne ale to chyba mięśnie
Ale się wczoraj wkr..łam na męża mówię mu że od dzisiaj on Majkę kąpie już do końca bo mi jest ciężko i nie wygodnie to on na to że zawsze wymówkę znajdę No myślałam ze go rozszarpię zero zrozumienia po prostu czasem brak mi sił cierpliwości i wyrozumiałości do niego.... ale zrobił to
i weź tu człowieku nie denerwuj się!
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Mój czasami potrafi powiedzieć że siedze cały dzień i nic nie robie w domu ale ja słucham i drugim uchem wypuszczam . Ciągle mu powtarzam żeby mnie nie denerwował bo kupie mu dużą dynie przymocuje do brzucha i bede kazała mu cały dzien tak chodzic wszystko zrobic itd. zobaczymy czy da rade to się śmieje tylko.. Facet to czasami głupi jest i nie wie co mówi . Nie ma sie czym denerwować
A ja dalej ze zgagą . chodzę jem migdały zaraz zamieniam na gumę i jedna wieka DU..A ! nie pomaga
Później pójdę do apteki może tam coś dostane co mi pomoże.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi położna mówiła że na zgage praktycznie wszystko można do ssania takżże śmiało do apteki możesz się wybrać napewno coś kupisz tylko czy pomoże....???
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciężko jest mi się skupić na jednej rzeczy :-O
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Jezu znów miałam noc do d..., gorąco jak cholera i jeszcze komary mnie pożarły.
Wstałam, zrobiłam sobie ogromne śniadanie i siedzę. Muszę się za jakieś sprzątanie zabrać a wcale mi się nie chce.
Mamy w niedzielę z moim pierwszą rocznicę ślubu, dostałam wczoraj prezent - kolczyki i zawieszkę.
No i mam tydzień na znalezienie prezentu dla niego i za diabła nie mam pomysłu... połażę po sklepach i może coś wpadnie mi w oko...
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Zgaga mnie ( tfu tfu ) odpuściła narazie więc skorzystam póki mam spokój mały dziś pręży strasznie pępek wyszedł na wierzch tak się wypiął
Co to dziś na obiadek zrobić ? Jakiś pomysł ?
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Patrizia lewek super! Pisałaś coś o szablonach, jak to wygląda? Bo trzeba jakoś nudę zabić, ja się w ogóle zaczęłam zastanawiać czy sobie nie kupić takiego szablonu do wyszywania krzyżykami i kolorowej muliny....normalnie to lubię rzeczy typu decoupage ale niektóre te moje lakiery i farby są dość wonne, więc póki co nie używam...
Iwkaa pamiętam te pościele, i pamiętam że tam była taka jedna w koty, która meeeega mi się podobała I marynarska też była fajna
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
agadzie ja kupiłam taki szablon tutaj w sklepie już było wszystko pocięte więc tylko zszyć i gotowe dzisiaj mam plan uszyć wielorybka bo już za mną chodzi dłuższy czas ten wieloryb no i zaczne wypisywać księge dla mojego maluszka bo tam takie szczegóły trzeba wpisywać że boje się że później zapomnę no i czasu pewnie będzie brakowało
Patuśka fajnie tak już wszystko szykować my czekam na komodę i tylko ona będzie stała mój stwierdził że łóżeczko będzie dopiero skręcał jak pójdę do szpitala