BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 6 miesiąc temu #1007240 przez Patrizia
iwkaa super gdybym miała możliwość to też bym poszła :)

agadzie84 my to mamy podobnie ja tez tutaj nikogo nie mam siostra co prawda 10km ode mnie mieszka no i znajomi których ściągnęliśmy z PL ale tak poz tym nikogo nie chce wychodzić sama na spacery po prostu nie chce sie i tak właśnie mam kiche :( w pierwszej ciąży to mnie w domu w ogóle nie było ciągle gdzieś siły miałam masę do samego końca teraz całkiem inna ta ciąża

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1007248 przez agadzie84
Patrizia, jeszcze żeby tu jacyś Polacy byli, ale nie... jedynie znajomi męża, no ale wiadomo, ludzie też pracują.
W sierpniu jak w PL byłam to ciągle coś, ciągle gdzieś, bardzo aktywnie, nie nudziłam się, podejrzewam że tak by było jakbym była w PL...

Eh przepraszam że tak narzekam, mam jakiś słabszy okres, i tęsknoty mnie zżerają :(

9 lata 6 miesiąc temu #1007255 przez Patuśka
iwkaa ja uważam że nie żadna wariatka tylko że to fajny pomysł :)
agadzie lepiej pisać i dużo mówić o tęsknocie niż trzymać w sobie ! poza tym po to siebie mamy żeby wysłuchać :)

Do mnie zaraz przyjeżdża siostra cioteczna to odrazu troche ją wykorzystam i pomoże mi przy sprzątaniu i ogarnianiu wszystkiego :P
Kurde znowu 17 a ja bez obiadu nie mam pomysłów na te obiady a przede wszystkim to na nic nie mam ochoty .. Chociaż dziś naszła mnie taka ochota na cappucino że kupiłam i piję już 2 szklanke :P

9 lata 6 miesiąc temu #1007258 przez Patrizia
a ja dzisiaj taka bez humoru :/

Patuśka u mnie dzisiaj spaghetti carbonara a ja sobie placki ziemniaczane zrobiłam :) z carbonary zostały mi białka jaja i tak mnie naszło że zrobię bezy :D i juz połowy nie ma :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1007265 przez agadzie84
Patrizia to tak jak ja, zero humoru i poczucie że świat jest do bani i w ogóle wszystko ble.
Mmmmm placki ziemniaczane, może też zrobię, dawno nie jadłam. Na środę mojemu robię klopsiki bo on uwielbia i upiekę mu ciastka maślane.

Patruska też cappucino strasznie lubię, i czasem to ze 3 wypiję w ciągu dnia :)

9 lata 6 miesiąc temu #1007277 przez iwkaa
Te warsztaty to tylko dla fizjoterapeutów :p to nie wiem czy ktoras z was by się zalapala :)
A ja dzisiaj przywiozlam 2 reklamowy ciuszkow i jutro chyba po piore troszke :D takie sa cudowne niektore z metkami
To mi się okropnie nie chce nigdzie wychodzic czasem w niedziele gdzies wybywamy Ja mam raczej typ samotnika :)

9 lata 6 miesiąc temu #1007284 przez Patuśka
agadzie no ja właśnie pije 3 szklankę z siostrą :P
Nie miałam pomysłu na kolacje posżłam kupiłam szyneczke, pieczarki takie wielkie bagietki ser żółty wędzony i cebulka zrobiłam takie zapiekany że ojeju :woohoo:
Ale powiem wam że zjadłam pół takiej i ledwo siedze :P

9 lata 6 miesiąc temu #1007286 przez iwkaa
Agadzie ale mi smaka zrobilas a ja jeszcze 5min temu nie mialam ochoty na kolacje i juz jej nie zjem jablko mi wystarczy ale taka zapiekanke chętnie podeslij mi :D

9 lata 6 miesiąc temu #1007293 przez agadzie84
Iwkaa to do Patuski bo ja miałam mozarelle z pomidorem i bazylią :laugh:

Eh kupiłam sobie kabelek HDMI żeby móc filmy z kompa na tv oglądać i nie działa mi dźwięk...tzn jest w kompie a nie w tv i za cholerę nie mogę tego ustawić...nawet szwagier był i nic nie wskórał... no nic, poczekam na męża, a póki co na kompie będę oglądać.

9 lata 6 miesiąc temu #1007294 przez Mamma Mia!
Byłam dzisiaj z małą na placu zabaw i teraz ledwo żyję...położyłam się już o 20 bo taki mnie ból miednicy złapał, że nie mogę ani chodzić ani siedzieć. Tylko jak leże jest ok:/ Każdyy krok to w pół zgięta, przewrócić się na inny bok na łóżku też ciężko...cholercia trochę mnie to martwi. W pierwszej ciąży nie miałam aż tak silnego bólu:/ Może się przeforsowałam dzisiaj? A może to normalne bóle? Kurcze...miałyście tak??

9 lata 6 miesiąc temu #1007295 przez Patrizia
Boziu jaki miałam ten dzień kiepski dobrze ze sie kończy :) popołudniu zaczoł mnie boleć brzuch wysiedzieć źle stać źle jeszcze do tego ból w plecach wystraszyłam sie bo sama w domu położyłam sie na lewym boku i ręka pod brzuch bo od rana Jasiu coś kiepsko z ruchami wiec leżę i czekam ale na szczęście czułam moje kochane gicałki i rączki <3 poleżałam ponad godzinkę i mi przeszło miałam spakować torbę do szpitala ale nie chciało mi się spisałam tylko adresy szpitali tak żebym miała jakby trzeba było jechać taksówką albo z moim żebyśmy nie błądzili :P :P

agadzie ja w tych sprawach nic nie kumam u mnie zawsze mąż się tym zajmuje nawet się nie wtrącam to jego działka :P

Patuśka chyba kupię na sobotnich zakupach takie cappucino najbardziej lubię z magnezem :)

iwkaa 2 reklamówi ciuszków :) a ja już mam wszystko poprane ale nie poprasowane muszę ta deskę kupić i się wziąć bo to już tak blisko jeszcze nie zdążę i co :P :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1007296 przez Patrizia
Mamma Mia dokładnie taki ból dzisiaj miałam identyko i też mi się wydaje że to przez to wcześniejsze moje sprzątanie łazienki wtedy mi sie zaczął taki ból później spokój i dzisiaj znów ale przechodzi więc mam nadzieje że tam wszystko w porządku

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1007297 przez Mamma Mia!
Patrizia to chyba dzisiaj przesadziłyśmy z wysiłkiem:/ teraz mamy nauczkę. Mam nadzieję, że po nocce nam przejdzie. Mój wyjechał, jestem sama z mała i nieźle się wytraszyłam...ale teraz jak leżę jest ok, oby tylko do toalety nie było trzeba wstać :D

9 lata 6 miesiąc temu #1007298 przez Patrizia
mamma Mia dlatego ja już basta trudno będzie jak będzie tak na bieżąco posprzątam ale bez większego wysiłku synuś najważniejszy :D a tu do wizyty jeszcze troche jest :P teraz Jasiek się budzi chyba bo mi tu dupcią się wypycha :D

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1007303 przez agadzie84
Matko, dziewczyny, uważajcie na siebie!

Zaraz idę spać, kiepsko sypiam ostatnio, chociaż dziś w nocy było całkiem ok...
Czekam na listopad, na koniec 30-stopniowych temperatur, naprawdę, mam dość słońca! :S

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia