- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Patrizia ja łózeczko wczesniej rozłożę zeby troche sie przewietrzylo bo strasznie smierdzi taka wiecie nowoscia . A reszte robimy na szybko teraz bo pozniej jak mały bedzie to nie bedzie czasu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patruska91
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mama Zosi
Patuśka mi też zgaga jak na razie odpuściła jeszcze tylko tego okropnego choróbska się pozbyć
Patrizia mój łóżeczko też będzie skręcał jak do szpitala trafie albo kilka dni przed terminem bo nam do sypialni na styk wejdzie między łóżkiem a szafą zabudowaną do której jednej części będzie ciężki dostęp jak się łóżeczko postawi.
Ja pościeli też jeszcze nie kupiłam małemu bo zdecydować się nie mogę a pyzatym kasa w tym miesiącu poszła na leki
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mnie coraz częściej łapią te skurcze przepowiadające .. znowu mnie złapały siedze póki co więc tyle z moich planów robienia :/
- patruska91
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mama Zosi

niestety trzeba leżeć jak mus to mus bo to dopiero 33 tydzien
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Patuśka ja jak ostatnio byłam na wizycie i miałam to KTG to skurcze miałam co 5 min mój t takie oczy robił śmieć mi się chciało bo wyglądał tak jakbym miała tam zaraz urodzić ale to właśnie przepowiadające były
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Patrizia fajny pomysł z tymi szablonami, tu chyba nie ma czegoś takiego...
Mój to w ogóle ostatnio stwierdził że komodę z przewijakiem kupi jak będę w szpitalu, ale mu to wyperswadowałam, bo chcę mieć to gotowe wszystko, rzeczy poukładane, szuflady itd zagospodarowane, więc się umówiliśmy że pod koniec października kupimy.
A łóżeczko to jakoś też tak skręcimy, bo to od kuzynki jego jest, może trzeba będzie coś naprawić czy domalować, no i też na początku u nas w sypialni będzie stało. Teraz jak mój wróci za tydzień z pracy to chcemy trochę w kuchni pozmieniać, a następnie podłoga w łazience... albo najpierw podłoga a potem kuchnia, bo jest strasznie wypaczona i woda mi się zbiera;/
Iwkaa oj są te chłopy wkurzające niekiedy... i tak jak mówisz, weź się tu nie denerwuj...
Rany mam dziś tak okropnego lenia że masakra, mam całą chałupę do ogarnięcia a nawet dobrze nie zaczęłam...a jest już po 16!
Przynajmniej dzień szybko leci. Potem może się gdzieś ruszę, teraz i tak wszystko pozamykane.
Dziewczyny...kupiłam sobie taką piłkę do fitnessu i nie wiem jak ją nadmuchać

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

Ja lozeczko mam u mamy na strychu i pewnie maz przywiezie blizej terminu bo będzie stało w naszym salono-sypialni

Ja dzisiaj na obiad pierogi mialam a wczoraj robilam kopyta z sosem pieczarkowym palce lizac a na cucucha wogole nie mam ochoty dalej to mieso mnie prześladuje ; (
Patuska lez jak najwięcej choc wiem ze przy dziecku sie nie da ale ile się da i zwolnij napewno pomoze

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jutro dokończę. Nawet się dziś z domu nie ruszałam, a powinnam tą godzinkę dziennie pospacerować. Ehhh jeszcze 3 tygodnie na USG poczekam, niech mi doprecyzują datę porodu...znaczy ja wiem że kiedy będzie chciał to wyjdzie (w listopadzie, proszę, prooszę!!!), ale niech mi powiedzą kiedy wg nich.
Mały chyba lubi dźwięki gitary, bo jak tylko leci jakaś piosenka z gitarą to od razu zaczyna fikać. Ostatnio też jak mąż grał to mały się zaktywizował bardziej

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wieloryb uszyty

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pokazuj wieloryba:)
Też muszę ściągnąć czerwony lakier z paznokci i pomalować na jakiś jasny...
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

Jak masz pompke to smigaj na raty dasz rade

Ja w pprzedpokoju juz zaopatrzylam się w stolek bo buty ubiera się ciezko a z szafki Maja mi wyciaga

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja jeszcze w japonkach śmigam, ale marzę o ochłodzeniu. I pedicure muszę chociaż raz na tydzień, bo przez to że mam ciężki chód, strasznie twarda skóra na piętach mi się robi... ale ostatnio znalazłam na to sposób, wstawiłam do wanny taki mały składany taboret, stabilny, więc korzystam. I jakoś jeszcze daję radę.
W razie czego kosmetyczkę tu muszę znaleźć, nie pójdę do szpitala z piętami jak jaskiniowiec

A mój na gitarze gra, będzie małemu kołysanki śpiewał

Rany, moje dziecko będzie miało 2 imiona i 2 nazwiska.... tutaj jest tak że Hiszpanie mają 2 nazwiska, pierwsze to pierwsze nazwisko ojca, a drugie to pierwsze nazwisko matki

I też jak babka wychodzi za mąż to nie zmienia nazwiska, chyba że bardzo bardzo chce, też przy panieńskim zostałam...chciałam sobie dodać pierwsze męża ale mogłyby być trudności przy wyrabianiu dokumentów

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

iwkaa mój to też gra ale na Pleju

- ElizaZ
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Zadzwoniłam do dr. no i leże w łóżku, biorę czosnek w tabletkach... psikadło na nawilżenie gardła i piję litrami wodę na przemian z herbatą owocową... oczywiście zero miodu, malin itd. Trudno, byle pomogło.Jutro mam KTG więc nie wiem ile czasu spędzę na izbie.
Pozdrawiam Was... będę śledziła co piszecie i odezwę się jak sił nabiorę.
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zjadłabym coś, ale nie wiem na co mam ochotę, jakieś takie niesprecyzowane zachcianki

Elizaz, kuruj się!! Polecam herbatkę z lipy albo z czarnego bzu. działają cuda!