BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1007312 przez MoNiQa89
Hej dziewczyny :):):):) na poczatku straaaasznie was przepraszam ze nie pisalam :( :( ale pozwolili mi byc u malutkiej w szpitalu od rana do wieczora i jak wracalam do domu po godzinnej jezdzie autobusem i po tem co 3 godzinne odciaganie mleka nawet w nocy to naprawde nie mialam sil:(:(:( ale tatada musze sie pochwalic ze dzis juz wypisuja ja do domku tak straaaasznie sie ciesze hehe :):):):):):):):):) lekarze powiedzieli ze jest okazem zdrowia i niczym nie wybiega od dzieci urodzonych oczasie ja mialam szczescie ale niektore dziecina ty oddziale niestety nie :(:( ale zycze im duzo wytrwalosci zdrowia pomimo wszystko i szczescia oraz milosci wsrod rodzin
Moja malutka ma juz az 1940kgno juz maly klocek hehe:):) a najmniej wazyla az 1220kg no ale to juz przeszlosc
Dziewczyny niestety nie nadrobie tego co pisalyscie bo strasznie duzo tego jest hehe:):):):) ale zauwazylam jak pisalyscie o tym sprzataniu a potem bylo ala :):) no no uwazajcie na siebie kochane chyba nie chcecie zeby wasze maluchy zrobili wam niespodzianke hehe :):):) niech siedza w brzuszkach jak najdluzej :):):) tam im jest najlepiej ale zobaczcie dziewczyny jak ten czas leci zaraz wy bedziecie rodzic i wy bedziecie nam ciocia pokazywac zdjecia waszych maluchow juz nie umie sie doczekac ale wydaje mi sie ze te ostatnie chwile ciagna sie dluzej niz wszystko ogolnie czas trwania tego co juz jest za wami (tygodnie ciazy ) znam ten bol hehe :):):):):):) i wysle wam zdjecie mojej kruszynki narazie jest ubrana w szpitalne ubranka ale musze wam sie przyznac ze jak na polski szpital maja bardzo ladne ubranka :):):) pozdrawiam was serdecznie buziaczki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1007313 przez MoNiQa89
Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu #1007314 przez Patuśka
MoNiQa :woohoo: :woohoo: Jaka śliczna !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Boże tak się ciesze że już do domku idziecie !!! dzielna ta nasza Emila !!!! Całe szczęście :) Ostatnio pisałyśmy o Tobie że mogłabyś się odezwać dać znać a tu taka miła niespodzianka z rana ! Ucałuj kruszynkę od Nas koniecznie :) No napatrzeć sie nie mogę :P taki słodki okruszek :) :) Bardzo, bardzo się cieszę że się wszystko dobrze skończyło :)
I nie ma za co przepraszać przecież to zrozumiałe ze siedziałaś z malutka od rana do wieczora . Najważniejsze że zabierasz ją do domku i już będziesz miała przy sobie :) Jak będziecie w domku dajcie znać i uważajcie na siebie :) :*

9 lata 3 miesiąc temu #1007316 przez MoNiQa89
Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu #1007317 przez MoNiQa89
Nie ma sprawy Patuśka teraz jak juz bede w domku to bede was czesciej odwiedzac hehe :):) brakowalo mi pisania z wami kochane napewno sie odezwie jak przyjde z malutka do domku az mnie energia rozpiera nawet z tych wszystkich emocji nie moglam spac no ale dzis juz mi malutka chyba troszke bardziej da popalic hmmm przy karmieniu nocnym kupkach siuskach hehehe :):):):):):):) ale juz tego nie moglam sie doczekac :):):):):):) a moje dzieci jak sie ciesza to masakra juz wczoraj godziny odliczali nawet do jej powrotu heheale mi sie smiac chcialo albo malowali jej obrazki i ciagle powtarzali ze ona musi to zobaczyc :):):):) ciesza sie bardzo przynajmniej nie mam tego klopotu ze rodzenstwonie chce nowego dzidziusia w domu :):):):)

9 lata 3 miesiąc temu #1007318 przez Patuśka
MoNiQa Oj nie dziwie sie ze spać nie mogłaś :P Ja też bym nie mogła :P Super !!! Silne z Was Kobitki :) :) :) Ooo zazdroszczę Ci ze już będziesz ją miała przy sobie ja to sie już mojego doczekać nie mogę :P No ale trzeba cierpliwie czekać :)
A jak Ty się czujesz? jak blizna ? :)

9 lata 3 miesiąc temu #1007320 przez MoNiQa89
Patuśka ja tez sie nie dziwie ze nie umisz sie doczekac twojego dzidziusia ale zobacz jak juz malutko zostalo do rozwiazania ciazy :):):)
A ja czuje sie coraz lepiej chodz miedzy czasie nie wiem czy wam pisalam trafilam drugi raz na oddzial ginekologiczny karetka mnie przywiozla do szpitala poniewaz postanowilam sobie zrobic po 3 tygodniach po cesarce z dziecmi dluzszy spacer az tu nagle poczulam tak chocby naderwanie w srodku w brzuchu tam gdzie bylo szyte co krok to bol byl taki silny klojacy ze az oddychac nie szlo mialam antybiotyk i przez 3 dni musialam zostac w tym szpitalu ale to tez juz mam za soba
Nie rozumie jednego tyle kobiet po cesarce normalnie zyje chodzi nawet sprzata a moj organizm potraktowal mnie jak jajko tylko spacerek i tu buch do szpitala ale juz jest wszystko dobrze nic mnie juz nie boli zagoilo sie bardzo dobrze :):):):):):):) w kooooncu :):):):)

9 lata 3 miesiąc temu #1007321 przez Patuśka
no wlasnie czasami tak z tymi bliznami jest ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo :-) ucaluj koniecznie malutka :-) bardzo dzielna dziewczyna ! :-)
A co do mnie to juz blizej jak dalej :p czekam na malego cierpliwie :-)
Dobra buziaki :* uciekam jeszcze na chwilke sie polozyc :-)

9 lata 3 miesiąc temu #1007349 przez agadzie84
Hej dziewczyny!

Moniqua ale się cieszę że wszystko dobrze! Tak myslalam o Tobie ostatnio:) cudnie że Emilka rośnie i dobrze się rozwija, i naprawdę możesz być dumna z synkow za takie ciepłe przyjęcie małej w domu a i z corci że taka silna jest:) teraz to już wszystko będzie dobrze, ale uważaj na siebie, bo z bliznami nie ma żartów!

9 lata 3 miesiąc temu #1007353 przez iwkaa
Moniqa tak się cieszę że u was wszystko wporządku :D :D :D :D :D Super że już dzisiaj wychodzicie Powiem Ci że codziennie jak oglądam "Moje 600g szczęścia" to gdzieś tam myslami byłam z Wami :D dobrze że taki serail zrobili co niektórzy napewno nie mają pojęcia wyobrazic sobie jak to wszystko wygląda ;) Po prostu super że to wszytsko tak świetnie się skończyło ty teraz będziesz się tulic w domu do swojej kruszynki a ma czujamy się jak słonie inwalidki z jednej strony dobrze że ty takiego stanu się nie doczekałaś i nie po narzekasz sobie znami :)
Patrizia 2 reklamówki to dopiero początek ale chyba wszytskiego przywozic nie będę bo się nie pomieszczę choć zauważyłam że bardzo duzo rzeczy nie mam po Mai pożyczałam bratowej i tak to jest część tylko wróciła do mnie..... :( ale jej powiem niech szuka! :)
Zamówiłam tą pościel wkońcu jak przyjdzie to się po chwalę :)

9 lata 3 miesiąc temu #1007354 przez iwkaa
Ile to już czasu minęło jak Moniqa urodził Emilke??? Ktoś pamieta??? :) tak z ciekawości pytam :D

9 lata 3 miesiąc temu #1007363 przez agadzie84
Połowa sierpnia:) Tak mniej więcej:) Pamiętam że byłam wtedy w Polsce :D

9 lata 3 miesiąc temu #1007382 przez MoNiQa89
A ja wam napisze dokladnie 17sierpnia mialam cc :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly:
PS: dzieki dziewczyny za fajne odp :)
Ok uciekam juz jade do szpitala papa potem napisze :):):):):):)

9 lata 3 miesiąc temu #1007386 przez agadzie84
O, to prawie trafiłam, wiedziałam że jakoś tak:)

Moniqua ucałuj Emilkę :) I trzymaj się ciepło, pisz w wolnej chwili jak się czujecie:)

9 lata 3 miesiąc temu #1007390 przez iwkaa
Moniqa i czekamy na zdęcie Emilki ze swoim kochanym rodzeństwem wdomku :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia