BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 2 miesiąc temu #558606 przez Natalia^^
oj nikt o nas nie pamięta :P

Dzidostwo ja tez ostatnio mam takie noce, Jaś czesto sie krztusi kiedy płacze. I nasze nocki wyglądają dosłownie jak twoje tylko że jasiowi wyszły 2 zęby i tak myślę że to dlatego.

Nataleczka u nas też brak czasu na wszystko, A Jaś zrobił się teraz nierozłączny z moją nogawką :woohoo: co czesto konczy sie tak że musze go na chwilke zamknąć w pokoju albo wsadzic do łóżeczka i wtedy jest histeria :angry:

Dziewczyny, potrzebuje odpocząć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #558646 przez rybka19834
Hej kobietki :)
My niedawno wstalismy,dzis noc w miarę.maly obudził sie 3 razy tylko...planuje iść dzisiaj i kupić troche jedzenia mateuszkowi i jakieś inne drobne zakupy.juz mam dosyc tej pogody,mogłaby być wiosna uwielbiam :)

Koni wiesz ostatnio tez miałam takie zdarzenie jak ty,Mateusz wypił mleko,wzięłam go na rece tak na leżąco i tez mu sie w brzuchu przelewalo...ale nie przejelam sie tym zbytnio bo to chyba normalne,zobacz ze doroslemu człowiekowi tez czasem tak sie przelewa :) tak mi sie wydaje ze nie ma czym sie martwić;) milej pracy!!!!wspolczuje:)

Dzidostwo to sie mialyscie tej nocy :( wiesz a moze cos sie jej przysnilo????na szczęście juz wszystko ok:)

Nataleczka ja tez brak czasu,moj Mateusz tez jest strasznie żywy,wszędzie wchodzi,wyjmuje kable na każdym kroku musze pilnować:/

Natalia odpocząć?????wyjazd w góry nie udał sie????cczy Jaś cię tak umeczyl???:)

A gdzie reszta mamusiek?????,,,,
Kasiulka, Madeline, Chlopek i reszta??????????odezwijcie sie:)

Lecę na kawusie :)

12 lata 2 miesiąc temu #558767 przez Koni
Ja właśnie w autobusie do pracy :angry:

rybka dzięki trochę mnie uspokoilas :kiss:

Jutro idziemy do lekarza bo muszę wyprosic się o konsultacje z dermatologiem bo mimo podawania leków na alergie wciąż mamy plamy na klatce piersiowej i od razu zapytam.

Ja też małego nie mogę zostawić bo turla się po całej podłodze i wczoraj prawie zatrzymał się na szafce od telewizora :P

12 lata 2 miesiąc temu #558822 przez Natalia^^
Rybka Jaś w nocy jest nieznośny, a zaczęło nie w górach. A poza tym faceci byli bardzo zajęci sobą i alkoholem wiec można powiedziec że przyjechałam bardziej zmeczona niz byłam.

chciałabym bym miec 1 dzien na odespanie i nic nierobienie :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #558834 przez rybka19834
Natalia dokładnie wiem o co chodzi takie wyjazdy są męczące szczególnie jak opieka nad dziećmi spada na nas..dlatego jak moj mąż chce jechać na jakiś wyjazd to mówię ze nie...bo zawsze jest tak ze on sie bawi a ja musze zajmować sie dziećmi :/
Oj kochana a ile jabym dała zeby mieć cały jeden dzień tylko dla siebie:) ale póki co to nierealne :/

12 lata 2 miesiąc temu #559197 przez Joanna
no dobra, chwila spokoju :laugh: Alicja najedzona, wykąpana już leży w łożeczku, ale kokosi się niemiłosiernie :lol: :silly:
a na mnie czeka prasowanie...blee :side:

dzidostwo wyobrażam sobie jak się wystraszyłaś...miałam ostatnio podobne przeżycia, Alicja budziła nam się co godzinę z okropnym płaczem/histerią i nie można jej było uspokić często jest tak, że jak się zaniesie to od razu krztusi się, siłą rzeczy jest to raczej nieuniknione...całkiem możliwe,że naszym Maluchom coś się śni chociaż ja obstawiałam też ból dziąseł :dry:

natalia tak to już jest z chłopami, zawsze zwalają 90% roboty na kobietę, norma z którą trzeba jednak walczyć :S

12 lata 2 miesiąc temu #559470 przez Koni
Halo, halo! Gdzie się wszystkie mamusie podziały?

My wstalismy po 8 i zaraz się szykujemy do lekarza a potem idziemy na walentynkowy obiad :)

12 lata 2 miesiąc temu #559541 przez dzidostwo
Hejka Mamcie :)

Nasz nocka dziś była w porządku. Niunia poszła spać ok 20 i wstała na jedzonko dopiero koło 4 rano, więc odespałyśmy sobie minioną noc, a wstałyśmy przed 8, a z łóżka dopiero po 8 :)

Możliwe też, że się mogło coś jej śnic, bo jak ją odkładałam i potem widziała, że mnie nie ma to płacz.., a jak leżała na mnie i się przebudziła a zobaczyła mnie to główkę z powrotem położyła i spała dalej..

Co do dziąsełek, to wyszły jej 4 ząbki i nie widzę, żeby miała czerwone dziąsełka..., ale kto wie przy takim małym dziecku to jest wielka niewiadoma :( niestety...

Dziś wyjątkowo Amelka zrobiłą włąśnie sobie drzemkę, bo tak to chodzi w poludnie dopiero, może uda Nam się diś wybrać na kawkę :)

Dałam Amelce dziś spróbować kakao, ale jakoś nie widze, żeby jej smakowało no i jeszce oblizałą sobie dziś dżemu truskawkowego :)
a na śniadanko wypiła 200 ml kaszki i zjadła kanabkę(z chleba tostowego) z wendlinką i zjadła bez dwóch gryzów całą :)

co do umiejętności coraz bardziej jest ruchliwa w miejcu nie może być i najlepiej wszytsko naraz by brała :) coraz bardiej posóa się na czworakach do tyłu, więc mozę za niedługo ójdzie do przodu :) a ostatnio mówiłam że nawet jak chciałam jej dupkę podnieść to sztywna i ani mysli podnośic nie mineły dwa dni a Ami coraz bardziej mnie zaskakuje :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559566 przez Joanna
hej hej :)

u nas noc też przespana, calutka :) mąż jak wrócił z pracy koło 7.30 okrył Alę i spłayśmy do 10.00 :woohoo: :kiss:

koni jutro są walentynki, ale rozumiem, że Wy już dzisiaj świętujecie :side:
ja mam dla męża kartkę i czekoladki, które jak się rozpakuje mają wypisane życzenia do spełnienia np. "pół godzinny masaż' hahaha :lol: może jutro coś jeszcze z Alutką dokupimy to ma byc takie symboliczne :blink:

my dzisiaj w domku siedzimy, pochmurno jest, więc pewnie będzie sypał śnieg ;)

aaaa mam jeszcze takie pytanie do mam, które mają monitro oddechu...nadal używacie, czy powoli już odchodzicie od tego?
ja przyznam, że zakupiłam monitro dla świętego spokoju, chociaż wcale nie był potrzebny bo Alunia to zdrowe dziecko, ale jednak..ostatnio Alicja upodobała sie ten monitor i traktuje jak zabawkę mamy go w nogach kable pod materacem...bawi się nim jak grzechotką i podgryza kable, dlatego zastanawiam się czy nie zdemontować go i sprzedać, był dosyć drogi i szkoda, żeby Ala go zniszczyła :S :side:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559668 przez Koni
dziadostwo mój też dupci nie da sobie podnieść a na razie to kręci się wokół.

Joanna my świętujemy dzisiaj bo ja jutro w pracy do 17 a mąż idzie na 18 więc tylko się małym wymienimy a że ja mam dzisiaj wolne a on dopiero na 18 to swietujemy dzisiaj :)

Co do monitora oddechu to ja nadal używam ;) Kable mamy tak schowane że ich nie łapie a rezygnować na razie nie będziemy bo to jest z nania.

12 lata 2 miesiąc temu #559725 przez nataleczka_92

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #559796 przez blue01

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #559887 przez rybka19834
Hej kobietki!!!!!

U nas nocka dzis w miarę pobudka 3 razy tylko :) fajna pogoda to Mateusz wstanie to pójdziemy na jakiś spacerek i moze kupić jakiś walentynkowy upominek dla Dawidka i mateuszka:)

Koni udanej i sexownej kolacji he he :)

Nataleczka

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #559986 przez Joanna

12 lata 2 miesiąc temu #560141 przez Kasiulka
hej Mamusie!
Wracam po ponad tygodniowych feriach od teściów :)
U nas wszystko dobrze, ząbków nie mamy nadal.

Wybaczcie ale nie dam rady Was nadrobić :(

Powiedzcie jakie macie foteliki dla maluchów teraz? Musimy coś kupić, a nie chcemy się naciąć. Poradźcie coś! :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka