- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
ale jestem padnięta, sterta prania już za mną, mieszkanie ogarnięte, a jutro jużsię kończą ferie a ja nic nie wypoczęłam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
joanna my dostaliśmy taką podróbę garnuszka sklep.megadyskont.pl/pl/garnuszek-na-klo...ek-mt-toys-2056.html - jest niemalże identyczny, tylko że jeste na kółeczkach, buja się na boki i jeździ po pokoju, ma migoczące światełka i to w sumie byłoby fajne, tylko gra strasznie głośną melodie przy tym - wyjątkowo irytującą. I klocuszki ma wydaje mi się mniejsze, a na opakowaniu jest że od 3 lat, gdzie oryginalny FP jest od roku. Przez wielkość tych klocuszków. Takze uważajcie na podróby, zwłaszcza przy zakupach przez internet bo podobieństwo jest ogromne, a cena może kusić. Michasiowy podobają się te światełka i jak jexdzi to Michaś za nią chodzi (pełza), ale jak puszcze tą melodyjkę to po 2 minutach wyłączam bo jest nie do zniesienia. A niestety nie da się jej wyłączyć.
kasiulka straszne co piszesz o tym maluszku, rodzicom będzie ciężko się z tego otrząsnąć. A co do maluszków na pogrzebie - może nie mieli z kim ich zostawić, a ważne jest że mimo to przyszli. Wydaje mi się że w tak smutnej chwili człowiek docenia, że mimo tak małych dzieci przyszli na pogrzeb, wydaje mi sie że mimo wszystko lepiej z dziećmi niż jak nie przyszliby wcale. Chociaż z takimi sytuacjami każdy pewnie inaczej sobie radzi, inaczej przeżywa.
madeline fajnie że mimo tak zajętego grafiku znalazłaś chwilę by się odezwać. I gratulacje dla męża. W końcu trochę się poprawi finansowo, a to jednak ważne. A jakie płatki owsiane kupujesz i jak je przyrządzasz?
chłopek to faktycznie Was rozłożyło. Ale widzisz, moja kuzynka ma 2letniego synka i tak katarek miał i mały kaszelek poszłą do lekarza w poniedziałek, ale nic mu nie było, poszłą w środe nic nadal, poszłą w piątek bo nie przchodziło i okazało się zapalenie oskrzeli. Ja nie wiem co to teraz za lekarze - zamiast zapobiegać to odsyłają, a potem trzeba leczyć :/
koni pytałaś lekarza o to przelewanie w brzuchu? Bo Michaś też tak ma i tez mnie to zastanawiało.
U nas wszystko w porządku, tylko Michaś też od kilku dni nam się w nocy budzi ze 2 czy 3 razy. Zastanawiam się czy może już mu mleko z cyca nie wystarczy że tak się budzi? Chociaż mówią że mleko się dostosowuje więc nie wiem czemu tak sie budzi.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Iwonka firmy nie pamietam, ale takie jak dla dorosłych tylko blyskawiczne gotuje sie je 2 min. Dzis dodalam mu do zupki
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
jutro jadąc do znajomych odbierzemy, on jest od 6 m-cy ja Ci powiem, że już się przyzwyczaiłam do tych wszystkich melodyjek, nawet strawiłm hulę kulę
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochane jeśli możecie to oddawajcie głosy na Alutkę, bierzejy udział w konkursie
www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/9243
niedawno wróciliśmy od znajomych, ale Ala stała się bardzo marudna...podejrzewam, że ze zmęczenia zjadła kolację i wpadła w histerię, zakończyło się to okropnymi wymiotami,aż sama się wstraszyłam, maskara leciało ciurkiem, nawet nosem aż się krztusiła, a już był spokój...
musiałam ją drugi raz kąpać, po wszystkim uspokoiła się, normalnie zjadłą i teraz już śpi
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Ja niedawno usiadłam bo wróciłam z pracy o 20 musiałam małego wykąpać i położyć spać i padam
madeline Olek bosko wygląda a zdjęcie na nocniczku ze smokiem wymiata
iwonka pytałam i powiedziała że to normalne u takich maluszków bo mają bardzo małe narządy i dlatego tak to wszystko słychać Trochę mnie uspokoiła ale śmiesznie to brzmi jak on nogami wali o łóżko a tu szum słychać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kacperek coraz lepiej radzi sobie z siedzeniem i mniej się chwieje i dłużej utrzymuje na siedząco za to przebudza mi się w nocy z płaczem i bardziej się ślini więc nie wiem może nam w końcu zęby wyjdą choć na tyle na ile udało mi się sprawdzić to nic tam nie widzę
Joanna biedna Alunia a czemu ci tak zwymiotowała?
Głosik oddałam a co możecie wygrać?
A co do diety to mi w 6 tygodni ubyło 6kg i dzisiaj pierwszy raz zmieściłam się w moje spodnie z przed ciąży! Co prawda nie nadają się jeszcze do chodzenia bo za bardzo opinają ale wcześniej nie byłam wstanie wcisnąć ich na dupę Jeszcze 9kg i będę ważyła tyle co przed ciążą choć marzy mi się dodatkowe 5kg mniej od wagi przed ciążowej ale nie wiem czy dam radę.
Uciekam się kąpać i chyba idę lulu jutro co prawda wolne ale czeka mnie pranie, prasowanie i sprzątanie
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ładnie chudniesz, ja podobnie
odnośnie konkursu to do wygrania są zestawy jedzenia bobovita
dziękujemy za głosik
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziekujemy za mile slowka
Ja dzis mam wolne, ale zaraz lece na miasto, bo mam pelno spraw do załatwienia na miescie
Olusiowi wychodza gorne zabki, bo strasznie ma dziaselka spuchniete, widzialam juz 2 biale linie a wczoraj troszke krewki tam gdzie maja byc zabki
Ale jestem z Was dumna, ze wytrwalyscie w diecie. Ja chyba tez sie wezme za siebie
Joanna Olus tez ma swoj harmonogram dnia i nie lubi jak cos sie zmienia
Koni rozumiem Cie w 100% bo u nas tez nie dawno nie bylo za wesolo
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Madeline o mamo biedny Oluś Musi go to pewnie boleć To pewnie jakieś odparzenie albo alergia na pieluszki lub chusteczki nie zmienialiście jednego albo drugiego ostatnio?
U nas dzisiaj był piękny słoneczny dzień choć strasznie wiało.
Eh dziewczyny powiem Wam że naszło mnie dzisiaj myślenie o powrocie do Polski Mamy teraz w sierpniu dwa wesela ale polecimy na jedno bo ja urlopu nie dostanę choć wesela są w odległości 2 tygodni i wiecie co mam dość ciągłego rezygnowania z jednego na rzecz drugiego bo jesteśmy daleko, brakuje mi moich przyjaciół, rodziny i możliwości przejścia się ulicami znanymi z dzieciństwa... Eh w kwietniu zacznie się nam 8 rok w Irlandii a ja coraz bardziej tęsknie za domem ale z drugiej strony co my w tej Polsce będziemy mieli choć może by się sytuacja między nami poprawiła eh... to mnie naszło
A co do garnuszka to my mamy i dopiero zaczynamy się nim interesować choć muszę go wymienić bo coś sensor co śpiewa piosenki jak się klocki do niego wrzuca nam się zawiesza
A i siedzimy już dość długo i stabilnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.