BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 10 miesiąc temu #560170 przez blue01
hej Kasiulka:)ja wciaz uzywam fotelika ,ktorego dostalam przy narodzinach corci ,z waga 0-15 kg

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #560176 przez Joanna
kasiulka my mamy taki w fiolecie, jest bardzo fajny :)
www.4baby.pl/produkty,w-podrozy,freeway-fotelik-0-25-kg,30

11 lata 10 miesiąc temu #560514 przez Koni

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Eh czekam na męża bo zapomniał kluczy od domu a już bym poszła sobie spać bo o 6 muszę wstać żeby do pracy się wyrobić bo Kacper jeszcze cyca będzie ciągnął :silly:

rybka byliśmy na obiadku a nie kolacji bo mąż na 18 do pracy szedł :lol: ale jedzonko pyszne :side:

Kasiulka witamy s powrotem :)

Jeszcze nam tylko Madeline zaginęła :)

Dziewczynki sadzacie już maluchy na nocnikach? Kacper się jeszcze dość chwieje jak siedzi ale myślę że jak już będzie stabilny powoli go będziemy przyzwyczajać do tego ustrojstwa :)

blue, Joanna, nataleczka jak tam dietka? Udało się pozbyć jeszcze jakiś kilogramów?

Ja bym chciała zacząć ćwiczyć ale w dzień nie mam kiedy bo zajmuje się Kacperkiem albo jestem w pracy a wieczorem jestem tak padnięta że nie mam sił :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #560516 przez rybka19834
U nas dzionek jakoś zlecial...byliśmy na zakupach bo kupiłam dawidkowi prezent walentynkowy a dla matiego tel taki grający i świecący sie ,ale nie wykazuje jakiegoś zainteresowania:/ dzis dodalam mu do zupki troche kurczaka to dostał trzesawki he he i musiałam wszystko wylać:/ i jestem zła na siebie jak cholera bo kupiłam m&msy i zjadłam pól paczki masakra!!!! Idzie wiosna trzeba trzymać fason he he :) u nas za tydz będzie zespół weekend znacie napewno " ona tańczy dla mnie" i siostra mnie namawia na wyjście i rozwazam czy iść czy nie...

Joanna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Koni

Kasiunia ja to mam jeszcze fotelik tak co na początku kupiłam,ale mysle czy nie zmienic juz na większy... modelu nie będę ci pisac bo tu u mnie pewnie są inne a w pl tez inne...

Madelinko no byś sie w kOncu odezwała :) i napisała co u Aleksanderka słychowac :)

Lecę myć dzieciaki i spacku papa

11 lata 10 miesiąc temu #560572 przez Koni
Hej, hej ;)

Kacper się cycusia a jak skończy to do pracy lecę :(

Eh strasznie mi się nie chce :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #560602 przez blue01
moja dietka to brak dietki :laugh: jadam normalnie,tyle ze mniejsze porcje i trzy razy dziennie,dzis sie wazylam i pol kg znow ubylo(waga dlugo utrzymywala sie na tym samym poziomie)tak wiec jestem zadowolona

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #560776 przez Joanna
Cześć kochane :)

my już od godziny na nogach po śniadanku :side: za niedługo wyjedziemy na spacero-zakupy :lol:
coś dokupię dla męża, nigdzie nie wychodzimy to postanowiłam zrobić coś słodkiego i stanęło na czekoladzie z lodami i bitą śmietaną, a co! :lol: ja oczywiści zjem trochę bo jak tylko ruszę coś czego nie jem od dawna to żałądek mnie boli i mam okropne wzdęcia :S

koni cieszę się, ze w małżeństwie układa się Tobie lepiej :) odnośnie wagi to spada, ale wolniej :blink: musiałabym przycisnąć, chodziłam na stepperze, ale teraz Alicja chodzi spać koło 21.00 a nawet 21.30 to już nie chodzę bo sąsiedzi pukają :blush: :blink:
musiałabym rano wstawać i ćwiczyć, pomyślę :woohoo: a jak u Ciebie, nie masz czasem dość? :)

rybka dziękuję za tak miłe słowa :kiss: jest nam bardzo przyjemnie, że tak mówisz :)
i wogóle ten pomysł z opaską, naprawdę sprawiłaś mi ogromną radość :) jeśli któraś szczególnie spodobałby Ci się, to nie odmówię. Jednakże koszty pokryję, także daj znać jak coś :) powiedz czy obwód główki byłby Ci potrzebny :side:
może jeść kochana, masz taką figurkę, że hoho :) znam zepsół 'weekend', koncert darmowy czy odpłatnie? :woohoo:

kasiulka jeszcze raz gratulujemy pierwszego ząbka :) coś czuję, ze Ali ostatniej wyjdzie, haha :)

Alicja przesyła z okazji Walentynek słodkie buziaki dla wszystkich formowwych przystojniaków :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #560782 przez Joanna
a o nocniku jeszcze nie myślałam, wiem tylko, że kupimy Alicji taki grający z fisher price :)
ale to jak skończy roczek :)

11 lata 10 miesiąc temu #560838 przez nati.olsztyn
koniMy sadzamy Dawida na nocniku już od jakiegoś czasu. na początku troszkę się chwiał ale teraz siedzi już stabilnie. Staramy się go sadzać po każdym spaniu i prawie zawsze jest siku, kilka razy udała się nawet kupa na nocnik. Nie mamy na to jeszcze wielkiego ciśnienia, to jest tylko na zasadzie przyzwyczajania.

11 lata 10 miesiąc temu #560843 przez rybka19834
Hej mamuski:)
Ja melduje ze moje dziecko wlasnie wstalo niedawno tzn o 5.53 :/ oczywiście przybudzil sie kilka razy w nocy a poszedł spać po 22:/ tak juz mam dosyc ze szok

Koni

Joanna
mmmmmmmm lody z czekolada nie pogardzilabym:) ale po mojej wczorajszej wyzerce to zła jestem na siebie...tak mam figurke :) ale jak tylko sobie pofolguje to odrazu mi w boki idzie:/

Wszystkiego naj dziewczynki z okazji walentynek :*
No cóż idę na kawusie :)

11 lata 10 miesiąc temu #560949 przez Kasiulka
Koni my tylko sadzamy dla zabawy :) tak w ciuszkach żeby się oswoiła :)

Joanna dziękujemy :) ja już przestałam wyglądać za zębami ,a tu proszę :) nie wiem czy widziałaś ale u mnie na fejsie napisała kobitka która ze mną rodziła w szpitalu (godzinę przed Zuzią urodził się jej synek) i ma już 7 zębów! także z tymi zębami rozbieżności ogromne!
my mamy taki grający z fisher price :) całkiem fajna sprawa :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561092 przez Joanna
kasiulka nie widziałam :) ale tak to jest, jednym dzieciom szybciej wychodzą ząbki a innym później :blink: my nadal czekamy, kiedy będzie to będzie :woohoo: podejrzewam, że któregoś dnia zajrzę do buziak Alicji i znajdę ząbek :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #561560 przez rybka19834
Jak tam mamuski walentynki u was mijają???ja o dziwo dostałam w tym roku kwiaty i winko,takze dzis relaksujemy sie z mężem przy butelce wina;)My tez bezzebni,juz nie mogę doczekać sie pierwszego zabka:) Mateuszek dostał krostek na twarzy dokładnie przy ustach,brzydko to wyglada...wlasnie oglądam uwagę i jest o matce madzi,Jezu nie wyobrażam sobie jak mozna zrobic krzywdę takiemu bezbronnemu malenstwu:/ w głowie sie nie mieści...

11 lata 10 miesiąc temu #561609 przez Koni
Witam :)

Ja znowu podczas cycusianka Kacperka przed pracą i znowu mo się nie chce :dry:
Eh jeszcze do wtorku dopiero będą mieć wolne.

rybka ja też dostałam różyczki ale jak już pisałam my walentynki sqietowalismy dzień wcześniej ;)

Coś się Kacperkowi pomieszalo i znowu obudził się po 5 :dry: mleczka noe dostał tylko go ulozylam i przykrylam koldra i poszedł spać po chwili stwierdziłam że dopóki samk układanie go w nocy skutkuje nie będę dawać mu mleka bo zacznie mi się na nie budzić.

Joanna nie wy tylko my pewnie będziemy ostatni z zębami ;)

Ja muszę zakupić nocnik ale mam jeszcze chwilę dopóki Kacper nie będzie stabilnie siedział.

Miłego dnia macie ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #561762 przez Joanna
hej, hej :)

my już od jakiegoś czasu jesteśmy na nogach, Alicja turla się wśród swoich przyjaciół-zabawek :lol: zaskoczyła mnie dziś, bo cały czas się podnosi i próbuje iść do przodu :cheer: także pwnie na dniach zacznie raczkować :side:
my dzisiaj w domku siedzimy, pogoda nijaka...mąż w pracy, także nudy na budy :blush:

rybka a może to jakieś uczulenie? może miał jakąś zabawkę w buźce, albo czymś wtarłaś synkowi buźkę....np. mokre chusteczki powodują zaczerwienienie, dlatego nadają się głównie do pupy i rączek
koni e tam nie będziemy się licytować, w każdym razie Kacperek, Mateuszek i Alicja uplasowali się na końcu :lol: reszta forumowych dzieciaczków ma ząbka/ząkbki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka