- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
www.4baby.pl/produkty,w-podrozy,freeway-fotelik-0-25-kg,30
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Eh czekam na męża bo zapomniał kluczy od domu a już bym poszła sobie spać bo o 6 muszę wstać żeby do pracy się wyrobić bo Kacper jeszcze cyca będzie ciągnął
rybka byliśmy na obiadku a nie kolacji bo mąż na 18 do pracy szedł ale jedzonko pyszne
Kasiulka witamy s powrotem
Jeszcze nam tylko Madeline zaginęła
Dziewczynki sadzacie już maluchy na nocnikach? Kacper się jeszcze dość chwieje jak siedzi ale myślę że jak już będzie stabilny powoli go będziemy przyzwyczajać do tego ustrojstwa
blue, Joanna, nataleczka jak tam dietka? Udało się pozbyć jeszcze jakiś kilogramów?
Ja bym chciała zacząć ćwiczyć ale w dzień nie mam kiedy bo zajmuje się Kacperkiem albo jestem w pracy a wieczorem jestem tak padnięta że nie mam sił
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Joanna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Koni
Kasiunia ja to mam jeszcze fotelik tak co na początku kupiłam,ale mysle czy nie zmienic juz na większy... modelu nie będę ci pisac bo tu u mnie pewnie są inne a w pl tez inne...
Madelinko no byś sie w kOncu odezwała i napisała co u Aleksanderka słychowac
Lecę myć dzieciaki i spacku papa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kacper się cycusia a jak skończy to do pracy lecę
Eh strasznie mi się nie chce
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Otrzymane podziękowania: 1
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my już od godziny na nogach po śniadanku za niedługo wyjedziemy na spacero-zakupy
coś dokupię dla męża, nigdzie nie wychodzimy to postanowiłam zrobić coś słodkiego i stanęło na czekoladzie z lodami i bitą śmietaną, a co! ja oczywiści zjem trochę bo jak tylko ruszę coś czego nie jem od dawna to żałądek mnie boli i mam okropne wzdęcia
koni cieszę się, ze w małżeństwie układa się Tobie lepiej odnośnie wagi to spada, ale wolniej musiałabym przycisnąć, chodziłam na stepperze, ale teraz Alicja chodzi spać koło 21.00 a nawet 21.30 to już nie chodzę bo sąsiedzi pukają
musiałabym rano wstawać i ćwiczyć, pomyślę a jak u Ciebie, nie masz czasem dość?
rybka dziękuję za tak miłe słowa jest nam bardzo przyjemnie, że tak mówisz
i wogóle ten pomysł z opaską, naprawdę sprawiłaś mi ogromną radość jeśli któraś szczególnie spodobałby Ci się, to nie odmówię. Jednakże koszty pokryję, także daj znać jak coś powiedz czy obwód główki byłby Ci potrzebny
może jeść kochana, masz taką figurkę, że hoho znam zepsół 'weekend', koncert darmowy czy odpłatnie?
kasiulka jeszcze raz gratulujemy pierwszego ząbka coś czuję, ze Ali ostatniej wyjdzie, haha
Alicja przesyła z okazji Walentynek słodkie buziaki dla wszystkich formowwych przystojniaków
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale to jak skończy roczek
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja melduje ze moje dziecko wlasnie wstalo niedawno tzn o 5.53 :/ oczywiście przybudzil sie kilka razy w nocy a poszedł spać po 22:/ tak juz mam dosyc ze szok
Koni
Joanna
mmmmmmmm lody z czekolada nie pogardzilabym:) ale po mojej wczorajszej wyzerce to zła jestem na siebie...tak mam figurke ale jak tylko sobie pofolguje to odrazu mi w boki idzie:/
Wszystkiego naj dziewczynki z okazji walentynek :*
No cóż idę na kawusie
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Joanna dziękujemy ja już przestałam wyglądać za zębami ,a tu proszę nie wiem czy widziałaś ale u mnie na fejsie napisała kobitka która ze mną rodziła w szpitalu (godzinę przed Zuzią urodził się jej synek) i ma już 7 zębów! także z tymi zębami rozbieżności ogromne!
my mamy taki grający z fisher price całkiem fajna sprawa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja znowu podczas cycusianka Kacperka przed pracą i znowu mo się nie chce
Eh jeszcze do wtorku dopiero będą mieć wolne.
rybka ja też dostałam różyczki ale jak już pisałam my walentynki sqietowalismy dzień wcześniej
Coś się Kacperkowi pomieszalo i znowu obudził się po 5 mleczka noe dostał tylko go ulozylam i przykrylam koldra i poszedł spać po chwili stwierdziłam że dopóki samk układanie go w nocy skutkuje nie będę dawać mu mleka bo zacznie mi się na nie budzić.
Joanna nie wy tylko my pewnie będziemy ostatni z zębami
Ja muszę zakupić nocnik ale mam jeszcze chwilę dopóki Kacper nie będzie stabilnie siedział.
Miłego dnia macie
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my już od jakiegoś czasu jesteśmy na nogach, Alicja turla się wśród swoich przyjaciół-zabawek zaskoczyła mnie dziś, bo cały czas się podnosi i próbuje iść do przodu także pwnie na dniach zacznie raczkować
my dzisiaj w domku siedzimy, pogoda nijaka...mąż w pracy, także nudy na budy
rybka a może to jakieś uczulenie? może miał jakąś zabawkę w buźce, albo czymś wtarłaś synkowi buźkę....np. mokre chusteczki powodują zaczerwienienie, dlatego nadają się głównie do pupy i rączek
koni e tam nie będziemy się licytować, w każdym razie Kacperek, Mateuszek i Alicja uplasowali się na końcu reszta forumowych dzieciaczków ma ząbka/ząkbki