- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
moja maz wczoraj w nocy w koncu poraz pierwszy poczul ruchy synka,i za kazdym razem kiedy przylozyl dlon maly szalal,obaj swietnie sie bawili ja usilowalam spac ale tym nikt sie nie przejal..he he zartuje bardzo zabawne to bylo...
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my dzisiaj skręcamy łóżeczko Niech już sobie stoi i się wietrzy z tej farby Miejsca mi nie zabraknie bo i tak będzie w drugiej sypialni gdzie się przeniesiemy do małego a tak się już nie będę stresować że daje tymi chemikaliami bo a nóż się mały wcześniej wykluje
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też już odliczam a dzisiaj to mi się nawet śnił nasz kochany synek Bardzo bym już go chciała mieć przy sobie ale lepiej żeby sobie posiedział do czerwca i się prawidłowo rozwijał
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale fajowy weekendzik mielismy, pojechalismy w sobote po lozeczko do sklepu i wrocilismy z lozeczkiem i wozkiem !!! Sponton byl na maxa, mieli wlasnie sezonowe przeceny i kupilismy wozek warty £700 za £350 ( Jane Trider z goldolo-fotelikiem Matrix Light). A jest taki piekny ze w ogole nie wierze ze to nasz I do tego 3 kolowy czego w ogole nie bralam pod uwage hehehe, ale ma zawieszenie, duze kola i bedzo kompaktowo sie sklada. Gogola robi za krzeselko samochodowe wiec miejsce zaoszczedzone a moi rodzice nie musze kupowac drugiego wozka w PL Super sie cieszymy
Tu jest fotka, taki kolorek wlasnie, do tego czarna goldola:
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja dzisiaj byłam na tym wymazie z pochwy, no i jak wróciłam do domu to majtki miałam pobrudzone od krwi... :/ Trochę mnie to zmatwiło, ale przecież nie boli mnie brzuch ani nic, tylko widocznie musiała mi podrażnić jak pobierała próbkę. Ehh... Mam nadzieję, że nic więcej się już nie pojawi.
A jak u Was? Ja jestem cały czas głodna Hehe
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
A u mnie jakos leci, martwie sie choc staram sie nie nakręcać.
Moj synuś cos sie od 3 dni mało rusza i zdecydowanie słabsze sa te ruchy, no ale moze odwrócił sie pleckami...
Jade kupic płaszczyk wiosenny bo mi w zimowej za ciepło:) takie bzdurne wytłumaczenie no ale zawsze:P
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Sister.anna super wozeczek:)
- Andzia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
Sister.anna śliczny ten Twój wózeczek
U mnie wszystko dobrze, mały strasznie kopie i się przekręca (fajnie tedy tak brzuch faluje)
Mi wczoraj trochę kręgosłup bolał bo dużo chodziłam ale dziś już jest ok
Pogoda trochę brzydka bo mokro jest ale za to co raz cieplej
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja tez narazie niewiele mam dla malego ale to z powodu braku fundusze od przyszlego miesiaca zamierzam kupowac
Natalia moj synus tez od soboty jakis niebardzo ruchawy tez sie zaczelam martwic mam nadzieje ze to pogoda tylko i moje zle samopoczucie
Bo niestety jakies chorobsko mnie bierze gardlo boli nos zatkany beznadzieja ale coz zrobic
Pozdrawiam
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Z tymi ruchami to faktycznie roznie bywa, nasz mala wczoraj sie tak krecila w nocy ze zasnac nie moglam, a dzis spokoj, pare razy dala o sobie znac tylko delikatnie. Czytalam ze zaczyna miec juz sny !! Ciekawe o czym sni, pewnie o swoich raczkach, nozkach i odglosach z zewnatrz
U mnie z terminem porodu i calym "zajsciem" nieco smiesznie bylo.
Okres ostatni 2.09.11, 10.09 mielismy planowany od roku slub a jakies 2-3 dni po nim zaszlam w ciaze. Nie moge powiedziec zebysmy od razu sie na maxa starali, bylo to bardziej na zasadzie "jak sie zdarzy to fajnie" , mamy takie dwie pary znajomych ktorzy od 3-4 lat probuja i ciagle nic. To wielki cud i wdziecznosc od losu ze jestemy tu wszystkie zdrowe, ze mozemy nosic nasze dzieciaczki pod serduszkami.
Cos z tym przeczuciem ze jest sie w ciazy jest, ja tez bylam swiadoma tego zanim minal termin miesiaczki, piersi mnie bolaly jakos inaczej i w ogole czulam sie jakas inna Tescik zrobilam a piatek po pracy jak meza nie bylo w domu, a w sobote rano drugi i dalam mu go jak lezelismy w lozeczku. Nie wiedzial na co tam ma patrzec , ale potem bardzo sie ucieszyl i mnie mocno przytulil. Jakies 2 tyg pozniej lecielismy b.daleko na podroz poslubna, wkrecilam sobie ze cos sie moze stac, ze pewnie jest to puste jajo plodowe albo cos, mialam takie schizy ze rodzicom powiedzielismy dopiero po usg gdzie zobaczylam cos na ksztalt gumisia ruszajacego tyleczkiem. I oby bylo szczesliwie do samego konca !
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W sobote wlazla pod zeberka i tez mi sie normalnie takie twarde zrobilo. Cale szczescie ze to poki co jeszcze nie boli, ale powera to ona ma jak na kilogramowego czlowieczka