- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Takie zakupy to juz nie dla mnie nie dosc ze nic nie kupiłam to jeszcze fatalnie sie czuje, strasznie nogi mi spuchły...:/ a wy tez tak macie??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
A ja dzis sie czuje okropnie i jest coraz gorzej z nosa mi sie leje gardlo boli masakra
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Natalia^^ dlatego właśnie ja postanowiłam że zakupy dla małego robię wcześniej bo nigdy nie wiadomo jak się będę czuła jak dzidzia będzie rosła choć przez to że w pracy jestem cały czas w ruchu nie czuję się ociężała i czasami nawet nie czuję tego brzuszka
A tak w ogóle to u nas dzień pełen wrażeń oglądaliśmy domek do wynajęcia i się zdecydowaliśmy na przeprowadzkę także początkiem kwietnia przenosimy się na nowe śmieci Dom jest czyściutki i nowy, wszystkie sprzęty nie używane choć troszkę droższy ale nie wiele nie mniej jednak wszystko będzie dopiero przez nas użytkowane a i dla małego to lepiej
Odwiedziliśmy też znajomych bo koleżanka właśnie dzisiaj wyszła ze szpitala ze swoim 5 dniowym synkiem Fajny taki mały szkrab i tym bardziej się mojego doczekać nie mogę
A tak w ogóle dziewczyny to co się dzieje z chłopek bo coś do nas nie zagląda a tak była prawie codziennie? Mam nadzieje że wszystko u niej ok!
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Pewnie zajeta, ma malutkiego synka...
A u nas dzis brzydka pogoda, dotarły do mnie wkładki poporodowe, wygladaja jak pielucha:?
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja sie dalej martwie moj maly sie cos malo kreci i niewiem czy to przez moja chorobe??? co myslicie?? az boje sie pomyslec ze cos moze byc niie tak niechce wyjasc na panikare i dzonic 3 razy w miesiacu do lekarza
a chłopek rzeczywiscie cos sie nieodzywa miejmy nadzieje ze to tylko brak czasu
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nasi znajomi pol roku szukali i do identycznego wniosku doszli.
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
raz po raz jakies napinanie i delikatny ruch ale to w porównaniu do poprzednich ruchów to jest nic.
Ostatnio któraś dziewczyna pisała ze tez jak córcia mało sie rusza ale po dwóch dniach wróciło do normy a u mnie to juz 4 dzien:/ chyba po południu zadzwonie do mojego lekarza.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Wczoraj byłam pozałatwiać sprawy takie jak rozliczenie ze skarbówką, itp, a wieczorem byłam prawie nieprzytomna. Moment jestem zmęczona.
Czekam z niecierpliwością na wiosnę, marzy mi się wychodzić na spacerki już. Tym bardziej, że mam bardzo blisko do Wisły
Kochane mam takie pytanko, po ilu mniej więcej dniach będziecie wychodzić z maluchami na spacerki? Bo ja nawet nie mam pojęcia kiedy można i czy jak maluszek urodzi się w czerwcu to czy w sierpniu można wyjechać z takim maluszkiem powiedzmy na domki lub gdzieś nad morze?
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
przed chwilka wróciłam zrobili mi ktg, usg i powiedzieli ze wszystko w idealnym porzadku:) jestem juz duzo spokojnejsza a spokój jest nam jak najbardziej wskazany.
Położna tez powiedziała ze lepiej byc przezornym, bo później jakby cos sie działo to bada sie ciebie czepiac ze tak późno poszłaś jak cos było nie tak. tak wiec idz bo to ich zasmarkany obowiazek.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Dziewczyny jak coś boli to albo dzwonić albo iść do lekarza. Ja mimo że u mojego Gina w PL byłam tylko 2 razy siłą rzeczy częściej być nie mogę to i tak jak mi coś się dzieje to dzwonie tak więc zawsze lepiej rozwiać wątpliwości choć wiadomo że wkraczamy w taki etap że niedogodności będą na porządku dziennym.
A co do kopniaków to mój mały wczoraj tak kopał że do 3 w nocy nie spałam a dzisiaj w pracy chyba sobie dyskotekę urządzał bo ostro się bawił