BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 9 miesiąc temu #331848 przez gumis24
koni a ja dalej nie potrafie fotek wrzucic ale kupilam maxi cosi mura 3 w kolorze czerwonym z gondolka i fotelikiem do samochodu..
ja tez juz po spacerze na szczescie dobrze sie czuje choc tak sie zmeczylam ze spanie mnie bierze... ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #332012 przez Natalia^^
czesc dziewczyny, u mnie bez zmian cisnienie 160/105 puchne i ryczec mi sie chce,
tak nie doceniałam tego ze moja ciaza przez tyle tyg była prawidłowa i mogłam byc w domku:(

dzis okazało sie ze przepływy sa jakies marne z jednej strony. wiec juz zupełnie fiksyje

12 lata 9 miesiąc temu #332015 przez chłopek
natalka bedzie ok, buziaczki

12 lata 9 miesiąc temu #332018 przez Madeline
Dziewczyny nie martwcie się, na pewno się wszystko dobrze ułoży. Zobaczycie. Trzymam za Was kciuki :)

Ja wczoraj z mężem złożyłam łóżeczko i cieszę się, że to zrobiłyśmy, bo kurczę sama farba i drzewo... A tak to troszku odstoi i wywietrzeje :) Na chwilę nawet pościel założyliśmy by zobaczyć jak to będzie razem wyglądać i jest pięknie :) A mówię a co tam i tak muszę tą pościel wyprać i tak :)

Jakie pampersy będziecie kupować? Chodzi mi wagowo, pewnie od 2-5 kg? Patrzyłam na allegro ile kosztują i Pampers Premium Care 72 szt. kosztuję 49,99 i plus przesyłka 16,10. Byłam dziś sprawdzić w supermarkecie z ciekawości ceny i można już dostać za 49,99 , akurat przecena była a tak to 53,99 także chyba będę latała do supermarketu, bo nie opłaca się zamawiać :)

12 lata 9 miesiąc temu #332022 przez chłopek
madeline ja na poczatek pampersy kupie, a później Dady,
a co do zamiawiania to sie nie opłaca bo czasem fajne promocje są

12 lata 9 miesiąc temu #332053 przez Kasiulka
Ale się rozpisałyście! :)

Natalia^^ przesyłam Ci gorące pozdrowienia! Będę się modliła za Wasze zdrówko :kiss: Wszystko na pewno się poprawi :)

Madeline dobrze zrobiliście, ciekawe kiedy my z naszym ruszymy :dry:

Widzę, że nie tylko ja zmęczona ciągle. Już niedużo nam zostało, ciągle sobie to powtarzam, ale chwilami marzę żeby to było już. Coraz ciężej się robi :( O huśtawce nastrojów to nawet nie wspominam :ohmy:

Przepraszam, że tak wprost zapytam ,ale jak Wasze życie erotyczne? My się tak rzadko kochamy,że wstyd mówić.... :(

12 lata 9 miesiąc temu #332060 przez nataleczka_92
Natalia^^ mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku,ja mam ten sam problem z wysokim cisnieniem ale na szczescie staram sie duzo odpoczywac i jakos wysoko nie podskakuje,ale wystarczy ze troche sie zdenerwuje i od razu wysoko ponad norme jest.

Kasiulka u mnie z zyciem erotycznym tez straszna lipa... juz chyba ze trzy miesiace sie nie kochalismy. tak szczerze to po prostu nie mam na to wogole ochoty.

a tak wogole to podobnie jak Wy mam strasznego lenia,gdyby nie to ze mam coreczke mala to chyba wogole bym sie z lozka nie podnosila. i do tego zgaga mnie okropna meczy,doslownie po wszystkim,wystarczy ze wody sie napije i od razu mnie od wewnatrz wypala:( okropienstwo

12 lata 9 miesiąc temu #332065 przez Kasiulka
nataleczka_92 ja właśnie to samo nie mam ochoty najmniejszej:( wystarczy byle drobiazg żeby mnie wybić z nastroju i po frytkach :(
a co do zgagi to strasznie Ci współczuję, wiem jakie to upierdliwe :(

12 lata 9 miesiąc temu #332069 przez magda__kielce
Ja tez niestety nie palam erotyzmem raczej zadrza sie to sporadycznie no coz nienaleze do kobiet ktore maja wiekszy niz przed ciaza potencjal ;) malo tego to moje miejsce intymne zmienia sie dosc mocno wiec jakos nie czuje potrzeby :blush:
A jesli chodzi przygotowania to a tez jeszcze w lesie czekamy jeszcze na ladniejsza pogode zeby pomalowac mieszkanko a potem posprzatac i ustawic wszystko :)

A troche mnie nastraszylyscie z tymi badaniami ale zdzierstwo tyle kasy z nas ciagna

12 lata 9 miesiąc temu #332071 przez nataleczka_92
Kasiulka mnie to wogole przy pierwszej ciazy ginekolog nastraszyl ze na poczatku trzeba uwazac bo jak kobieta ma orgazm to macica sie skorcza i moze dojsc do poronienia. niewiem ile w tym prawdy ale chyba to mnie tak od tamtego razu zrazilo choc pozniej juz bylo ok. a teraz to chyba przez te wszystkie dolegliwosci nie mam checi po prostu. bo co tu myslec o seksie jak ja ledwo zasnac moge bo caly czas mi sie odbija:/

12 lata 9 miesiąc temu #332076 przez Hea
A ja dzisiaj cały dzień chodziłam zła jak osa...wszystko mnie denerwowało tak bez powodu więc wolałam za bardzo nie rozmawiać żeby nikogo niechcący nie obrazić :angry: Teraz już jest lepiej chyba po zjedzeniu czekolady mi się poprawiło :P

Natalia^^ Trzymaj się tam i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą!

U nas z życie erotyczne też o wiele "spadło" i kochamy się rzadziej przeważnie tak raz na tydzień...jakoś tak wychodzi, że wieczorem jesteśmy zmęczeni i nie ma się ochoty a też z brzuszkiem to nie jest za bardzo wygodne...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332077 przez chłopek
kasiulka u mnie też nie fajnie z seksem, chociaż ja ostatnio miałam ochotę i akurat był seksik ale później mnie tylko plecy bolały i biodro :(

a z tym seksem to ja nie wiem bo tylko tyle słyszałam ze facet nie moze konczyc do środka przy koncu ciąży bo sperma wzmaga rozwieranie się szyjki.
nataleczka mnie też męczy zgaga podobno guma do żucia pomaga, ja musze sobie migdały kupic

12 lata 9 miesiąc temu #332083 przez Kasiulka
Boże jak ja bym chciała żeby mężczyźni też mogli być w ciąży i poczuć to przez co przechodzimy...Może by łatwiej im było to wszystko pojąć ;/

magda__kielce ja badań na toksoplazmozę nie robiłam i jak tak teraz tu czytam że wszyscy robią to mam pełne portki :O

nataleczka_92 ja z ginekologiem dużo o tym rozmawiałam i mówiła tylko ,że w przypadkach ciąży zagrożonej trzeba się tak martwić bardzo. To Ci się nie dziwię biedulo ,że się zniechęciłaś, każdy po takich słowach by się zniechęcił ;/
Dobija mnie to ,że Tomek tak strasznie się stara wprawić mnie w nastrój,a ja jak taki głaz :( On rozumie wszystkie tłumaczenia itd. ,ale normalne ,że mu brakuje bliskości. tym bardziej ,że kiedyś prawie codziennie się kochaliśmy. Ja sama siebie w tej ciąży nie poznaję :(

12 lata 9 miesiąc temu #332084 przez nataleczka_92
Kasiulka mi tez brakuje bliskosci, mojemu K tez napewno ale jak tu sie niema na nic ochoty ani sily to jak sie wogole zblizyc mozna... u nas to problem jest tez taki ze corka pozno zasypia. wiec czasem zanim wszystko ogarne to maz juz spi...

12 lata 9 miesiąc temu #332086 przez Kasiulka
chłopek no ja mam tak samo- jak już do czegoś w ogóle dojdzie to później plecy, nogi bolą i taki z tego pożytek :ohmy:

Hea gdyby u mnie raz na tydzień się udawało to by dobrze było :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka