BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 9 miesiąc temu #332087 przez chłopek
ja mam tak jak nataleczka jak już mam ochote na seksik to młody idzie późno spac i zanim go uśpie to mąz już chrapie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #332088 przez gumis24
natalia oj bidulko!trzymam za Ciebie kciuki,bedzie dobrze buziaki
Kasiulka u mnie to juz nic nie bylo od grudnia :( mnie to troche martwi bo zawsze duzo sie dzialo.. ;) ale maz odkad zobaczyl malego na usg nie moze sie przemoc bo sie boi ze cos mu sie stanie i zadne tlumaczenie na nic sie nie zdaja...dobrze ze jestesmy blisko ,duzo sie przytulamy i "wyglupiamy" bo to tez jest wazne...coz mam nadzieje ze nadrobimy jak wroce do siebie po porodzie.. ;)
czy Was tez tak laskota pod zebrami?niewiem czy to maluch sie rozpycha ...bardzo dziwne uczucie...

12 lata 9 miesiąc temu #332090 przez chłopek
gumiś mój mąż ostatnio mówił ze nie bardzo chce sie kochac bo ja ostatnio mówiłam ze mnie brzuch boli i on sie boi o maluszka.
mnie to dzisiaj boli pod żebrami tak sie maluch rozpycha

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332092 przez Kasiulka
No tak a nataleczka_92 i chłopek jeszcze macie małe dzieciaczki to już w ogóle... ech :(

gumis24 pewnie- taka codzienna czułość też jest bardzo ważna :)

co do uczucia pod żebrami dziś mam tak jak chłopek, akurat mnie boli. choć takiego łaskotania też doświadczałam :) pewnie bobasy się rozpychają :)

12 lata 9 miesiąc temu #332096 przez chłopek
zreszta mnie dzisiaj wszystko boli :( a miałam jutro na zakupy jechac i chyba lipa z tego będzie :(

12 lata 9 miesiąc temu #332097 przez magda__kielce
Widze ze nie tylko u mnie takie podobne problemy a myslam ze jakas dziwna jestem odrazu sie humorek poprawia :)
Ja dzis mam taki senny dzien ze ledwo patrze dlatego uciekam i zycze i milego wieczorku wszystkim :)

12 lata 9 miesiąc temu #332099 przez chłopek
ja jeszcze oglądne "na wspólnej" i ide spać pewnie

12 lata 9 miesiąc temu #332100 przez Kasiulka
To dobrej nocki dziewczyny :)

12 lata 9 miesiąc temu #332102 przez chłopek
ja ogląam uwagę jak któraś ma jak niech oglada dobre jest

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332106 przez Madeline
Widzę, że nie tylko ja nie mam ochoty na sex. Kiedyś potrafiliśmy często i gęsto jak to się mówi, a teraz czasami raz na dwa czy trzy tygodnie nie ma nic, bo ja kompletnie się za to nie biorę, a jak już zaczynamy się pieścić i kochać to ja nie czuję praktycznie żadnej przyjemności i mam wrażenie, że wyglądam jak wieloryb :( ehh... W ogóle nie czuję się atrakcyjna normalnie a już w ogóle jeśli chodzi o sprawy łóżkowe... Mam nadzieję, że to sobie odbijemy później. Cieszę się, że mój mąż jest taki wyrozumiały i np. nie nalega.

Ja już powoli nie mam w czym chodzić :) Dobrze, że zbliża się wiosna i lato co będzie można nosić coś bardziej luźnego i obędzie się bez tych "kochanych" kurtek :D

12 lata 9 miesiąc temu #332112 przez Kasiulka
Madeline ja już też marzę o wiośnie, o tym żeby te kurtkę ciężką i zimowe buty zdjąć.
a co do łóżkowych spraw... ja odczuwam przyjemność, ale później za to kręgosłup boli, nogi i jestem wykończona jakbym 3 hektary zboża ręcznie zebrała. Nie wiem czy tu się śmiać czy płakać.

12 lata 9 miesiąc temu #332114 przez chłopek
kasiulka to tak jak ja:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332207 przez Koni
gumis24 nie ja pytałam o wózeczek ale też bym chętnie zobaczyła :) A fotkę trzeba zmniejszyć do 800 pikseli i dodać jak się pisze wiadomość w "dołącz obraz" i to wszystko ;)

Natalia trzymaj się i nie stresuj! Sama zobaczysz że wszystko będzie dobrze :blink:

Co do sexu to u nas ostatnio był dość często choć ostatnie 3 tygodnie mieliśmy postój ale szczerze odkąd wylądowałam w szpitalu z krwawieniem w 9tc to mam stresa żeby coś się nie wydarzyło złego więc nie mam takiej przyjemności.

Madeline fajnie że łóżeczko już stoi :) U nas się wietrzy już 2 tydzień a wciąż czuję farbę.

A my dzisiaj zrobiliśmy kolejny zakup :woohoo: Nie tylko dla dzidzi ale też dla naszej wygody i kupiliśmy sobie krzesło do karmienia :lol: Strasznie wygodne i do tego można się na nim bujać.

A wygląda tak :
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #332335 przez Madeline
Koni super sprawa takie łóżeczko :)

12 lata 9 miesiąc temu #332339 przez magda__kielce
hej dziewczynki jak dzis wam poranek mija ja dzis nawet o dziwo mam niezly humor nawet mam sile :) z czego sie ciesze bo zaraz do pracki lece
Koni swietny ten fotel a gdzie zakupilas???
A to moj brzuszek pare dni temu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka