BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 9 miesiąc temu #335516 przez sister.anna
Koni napisał:

sister.anna zazdroszczę tej Portugalii też bym sobie pojechała na takie wakacje ale wolałam ostatnie 2tyg. urlopu wybrać w 9 miesiącu bo już bym chyba nie wyrobiła :P

Koni ja na szczescie tylko 3 dni urlopu musialam wziac takze nie tak najgorzej, stad sa jednak duzo wieksze mozliwosci sie poszwedac, my potrafilismy i 5 razy w roku takie weekendowego wypady robic i bylo naprawde taniutko.

A czytalam ze pisalas ze w Irlandii dopiero na 2 tyg przed terminem Ci urlop macierzynski przysluguje??? To juz normalnie w ogole szok, w Uk juz bym teraz od tyg mogla isc niby ale w sumie co ja bede robic w domu teraz. A potem to sie przyda jak znalazl.
Ja planuje do 11/05 albo 18/05 pracowac zalezy jak sie bede czula, tez mam jeszcze 2 tyg urlopu i od 6 czerwca ( po 2 dniach bank holiday i sob+ndz poszlabym juz na SMP. Wyliczylam sobie by max skorzystac ale co postanowi dzidzia to juz inna kwestia :blink:

A Ty planujesz 9 mcy macierzynski? Bo tu jest 9mcy platny ( marne grosze) i 3 mce bezplatny.

Jutro mam wizyte w szpitalu z ginekolog-poloznik bo na miesiac mnie z Euthyroxu zdjeli zeby zobaczyc jak tarczyca zareaguje, czy to TSH znowu nie wywinduje. Zamierzam byc bezczelna i kazac sie zbadac ginekologicznie ( szyjke sprawdzic) bo przeciez tutaj tylko w oczka patrza ggrrrrrrr.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #335519 przez nataleczka_92
tutaj jest link na darmowe probki mleka Hipp klubmaluszka.hipp.pl/
tutaj darmowe probki Lovela lovela.pl/o-programie.html
i tutaj stronka z kosmetykami co zamawialam www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
dalej stronka Mustela mozna trzymac darmowe probki produktów przeznaczonych do pielęgnacji wrażliwej dziecięcej skóry oraz kosmetyków przeznaczonych dla kobiet w ciąży i w połogu. www.mustela.pl/pl/main.html#/connexion
Mamy, które wypełnią w szpitalu po porodzie ankiety, otrzymają przy wypisie dwa pudełka: niebieskie oraz różowe, które zawierają kobiecą prasę, próbki i darmowe gadżety. www.bobovita.pl/poradnik?check_cookie=1

12 lata 9 miesiąc temu #335522 przez Hea
Madeline ta stronka z misiem to www.bebilon.pl

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335527 przez Madeline
Nataleczka a wszystkie strony są darmowe?

A oto mój brzusio :
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #335528 przez nataleczka_92
Madeline tak wszystko jest darmowe

12 lata 9 miesiąc temu #335533 przez nataleczka_92
to i ja pochwale sie moim:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335534 przez nataleczka_92
hm cos nie moge dodac
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #335536 przez chłopek
hea ja jestem zapisana juz od porodu z Ksawciem

12 lata 9 miesiąc temu #335549 przez Madeline
Zarejestrowałam się :) Ciekawe kiedy przyjdzie :) W niektórych pisało, że do 2 miesięcy a w niektórych, że do 30 dni :) Zobaczymy :)

12 lata 9 miesiąc temu #335552 przez nataleczka_92
Madeline ja tez zarejestrowalam sie we wszystkich:) tylko ciekawe jak to jest z tymi produktami Mustela bo wyczytalam ze nie wysylaja probek bo mozna je odebrac za darmo w aptece ale zobaczymy:)

12 lata 9 miesiąc temu #335554 przez Hea
chłopek a to dziwne, nie wiem czemu nie dostałaś

12 lata 9 miesiąc temu #335564 przez Madeline
Nataleczka jakbyś dostała próbki to pisaj :)

12 lata 9 miesiąc temu #335580 przez sister.anna
Madeline i Nataleczka, brzuszki extra ! Z pewnoscia juz nas nie mozna z grubasami pomylic :blink: Dzieciaczki nam rosna jak na drozdzach.

A Was ktos na ulicy zaczepia albo ustepuje miejsca albo jakies usmiechy od staruszek?

Bo u mnie nic. Teraz tylko na lotnisku stewardessa sie spytala w ktorym tyg ciazy jestem wiec nakitowalam ze w 26 (leci 30ty) bo od 28 w Ryanairze trzeba miec zaswiadczenie od lekarza a ja zapomnialam to zalatwic.

12 lata 9 miesiąc temu #335584 przez Madeline
Hehe, teraz jak kurtkę zimową zrzuciłam to ludzie zaczynają się przyglądać mi i mojemu brzusiowi, a tak to nikt nic nie widział :)

12 lata 9 miesiąc temu #335606 przez magda__kielce
hej kobitki
Ja juz po wizycie u lekarza wszystko jest ok szyjka jeszcze dluga ale maluszek juz glowa w dol i podobno juz tak moze zostac :) zastalam pouczona zeby sie zaczac troszke oszczedzac ;)
A jesli chodzi o stanie w pracy na nozkach to ja tez stoje po 6lub8 godzin jestem fryzjerem wiec raczej ciezko posiedziec w pracy :laugh:
A ogladam wasze brzuszki to mnie sie moj wydaje wielki postaram sie dodac
A usmiechy starszych pan i reakcje na brzuszek sa widoczne zastanawiam sie czy ja tez tak robilam ze usmiechalam sie do ciezarnych

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka