BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 1 miesiąc temu #335625 przez chłopek
a ja własnie szukam wózka bliźniaczego bo lepiej mi bedzie przy dwóch maluchach

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #335631 przez rybka19834
hej kobietki;)

madeline masz zgrabniutki brzuszek,wydaje sie ze wielkosciowo do mojego podobny,u mnie tez nikt sie nie kapowal praktycznie do teraz jak mialam kurtke ze w ciazy jestem,dopiero teraz jak sie pokazalam bez kurtki to kazdy w szoku hehe

nataleczka twoj brzusio tez zgrabniutki i okragly,rzeczywiscie duzo wiekszy od mojego hmmmm... rosnie kruszynka sobie;)Co do wozka to wiem wlasnie ze ma male kolka z przodu ale na sczzescie tutaj wogole prawie zimy nie ma sniegu tym bardziej takze mam nadzieje ze jakos to bedzie;)

ja dzisiaj mam takiego lenia ze szok,musze ogarnac chalupe,zrobic obiad a tak mi sie nie chce ze szok:( moj synus jakos dzis mniej aktywny, a ja zaraz sie martwie ze cos nie tak,chyba dopiero po porodzie odetchne...czy wy macie dziewczyny juz na 100% wybrane imie????bo ja nie jestem pewna i moj maz tak samo.powiedzielismy sobie ze dopiero chyba wybierzemy jak sie urodzi, bo poki co to zadne nam sie nie podoba:/

ok uciekam brac sie za robote,milego dnia kochane:)

13 lata 1 miesiąc temu #335662 przez nataleczka_92
rybka19834 moze na zdjeciu wyglada zgrabniutko,bo w pasie juz 112cm... :P
jutro z rana na glukoze jade, a w czwartek wizyta i wyniki beda,bo od razu do lekarza trafiaja. a juz sie nie moge doczekac.
ogolnie to co jakis czas lapia mnie takie dziwne bole krocza i podbrzusza. troszke sie tym martwie :unsure:

13 lata 1 miesiąc temu #335665 przez chłopek
nataleczka dopiero masz glukozę? ja juz miałam a teraz na wizyte 4 kwietnia nie mam żadnych badań zleconych

13 lata 1 miesiąc temu #335667 przez Madeline
My mieliśmy ustalone jeszcze przed ślubem, że będzie Aleksander, ale ostatnimi czasy chodzi za mną Olivier lub Oliwier :) Ale mój mąż uparł się na Alexa :p A dla dziewczynki nawet nie mamy, gdyby okazało się, że jednak będzie dziewuszka, ale myślę, że chyba już pewne, że chłopak :) Chociaż mi to obojętnie, ważne by zdrowę było :D

13 lata 1 miesiąc temu #335671 przez nataleczka_92
Chłopek tak dopiero jutro mam na glukoze,choc sama sie dziwie ze pozno bo slyszalam ze od 24 do 28tyg powinno sie robic...
a co do imienia to mysle ze u nas tez na 100% bedzie Filipek. na poczatku mialbyc Antoś ale mojemu K wogole sie nie podobalo

13 lata 1 miesiąc temu #335673 przez chłopek
my na 100% mamy dla dziewczynki Kornelia, i mam nadzieje ze bedzie dziewczynka, ale jak bedzie chłopak to bedziemy myślec

13 lata 1 miesiąc temu #335682 przez nataleczka_92
Chłopek no Ty to naprawde sie naczekasz z ta plcia maluszka:) ale ja w poprzedniej ciazy dowiedzialam sie dopiero w 8miesiacu bo mala byla caly czas odwrocona pupcia;)
a co do wozka zastanawialas sie nad takim rok po roku? wydaje mi sie ze lepszy bylby to wybor niz blizniaczy

13 lata 1 miesiąc temu #335684 przez chłopek
nataleczka właśnie patrzyłam na takie musze z mężem pogadać bo te dwa wózki co mam musze sprzedac

13 lata 1 miesiąc temu #335691 przez nataleczka_92
Chłopek no wydaje mi sie ze to bardzo dobre rozwiazanie. u mnie jest tak ze na wieksze zakupy jedziemy samochodem,ale corcia juz wozkiem jezdzic nie chce wiec problemu nie bedzie:)

13 lata 1 miesiąc temu #335694 przez chłopek
tylko nie wiem czy mi sie uda sprzedac wózki

13 lata 1 miesiąc temu #335700 przez nataleczka_92
podejrzewam ze troszke sie z ta sprzedaza moze zejsc,chyba ze cena bedzie ok i sie komus spodoba to raz dwa i sprzedaz:)

13 lata 1 miesiąc temu #335719 przez Hea
hej a ja mam pytanie czy któraś z was zamawiała może coś z tej stronki: www.2o2.pl/
Bo zastanawiam się nad kupnem łóżeczka :laugh:
I jeszcze jakiego typu wybieracie materacyk? koks, pianka czy gryczany czy jakis jeszcze inny bo nie wiem który najlepszy

13 lata 1 miesiąc temu #335720 przez chłopek
hea ja mam kokos pianka gryka

13 lata 1 miesiąc temu #335758 przez Madeline
Nie zamawiałam z tej stronki nic, a materacyk mam piankowy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka