BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 9 miesiąc temu #335268 przez rybka19834
a tu jeszcze zdjecie mojego brzuszka z dzisiaj:)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #335283 przez magda__kielce
rybka19834 brzuszek sliczny, ale teraz to mnie troszke zalamalas bo moj jest ogromny :)
a moja waga coraz wieksza niestety
wozeczek sliczny kolorek cudny
Ja dzis mam wizyte mam nadzieje ze bedzie ok dam znac jak wroce :)
pozatym to ja tez mam problemy z dluzszym chodzenie ze wzgledu na ciagniecie w dole brzuszka i w okolicach intym.
pozdrawiam was dziewczynki zycze milego dnia a ja uciekam do pracy

12 lata 9 miesiąc temu #335341 przez nataleczka_92
rybka19834 wozek super:) ale jak dla mnie bardzo male kolka,co mi np w zimie przy moim uniemozliwialo wyjscie do miasta.
a co do brzuszka to malutki masz:) oczywiscie w porownaniu do mojego:) wiec moge powiedziec ze moj w porownaniu z Twoim jest ogromny

12 lata 9 miesiąc temu #335350 przez sister.anna
Hej Rybka,

Bugaboo faktycznie bardzo fajne sa, tu w UK bardzo popularne, oby sie dobrze sprawowal.
Sylwetke masz jak osa wiec sie nie masz czego krepowac. Mi tam poszlo w bioderka i nogi tez takze Ty jestes super szczuplutka.

A z seksikiem...tez jestem szczesliwa jak nie musze za czesto :huh: , czasem raz w tyg a czasem i 3 tyg nic az mi sie takie erotyki snia ze musze meza zgwalcic :silly: Na wyjezdzie teraz dzien po dniu ale czulam sie tym mega wyczerpana i brzuch przeszkadza, poza tym niezbyt zgrabnie to wychodzi bo czlowiek jak worek kartoflii przewala sie tylko z boku na bok.
Nie zdziwie sie jak to bedzie juz pozegnanie z przytulaniem do konca no ale nigdy nie wiadomo jak te nasze hormony nami zawladna przez nastepne tygodnie.

Milego dzionka dziewczyny

12 lata 9 miesiąc temu #335369 przez chłopek
czesc dziewczyny . u nas dzisij ponuro chociaz słoneczko sie po woli przebija ale chłodno strasznie.
ja dzisiaj płacze, bo ogladam z Ksawciem bajkę, i mnie na płacz wzieło

12 lata 9 miesiąc temu #335395 przez Koni
rybka19834 brzuszek śliczny :) Wózeczek też fajny :D

sister.anna zazdroszczę tej Portugalii też bym sobie pojechała na takie wakacje ale wolałam ostatnie 2tyg. urlopu wybrać w 9 miesiącu bo już bym chyba nie wyrobiła :P

magda__kielce koniecznie daj znać jak tam u lekarza.
Ja stoję w pracy po 6-8h i jakoś jeszcze daje radę ale jak wychodzę na miasto i dłużej pochodzę to też mały się tak układa że aż mnie boli :dry:

Od 2 dni się mało ruszał ale jak się wczoraj roztańczył to chyba ze 3h szalał :blink: W ogóle ciekawa jestem jaki jest już duży bo u mnie coraz więcej tych kilogramów :S

12 lata 9 miesiąc temu #335418 przez Hea
Hej wszystkim :)

rybka19834: Na prawdę jesteś bardzo szczupła i masz malutki brzuszek :) Wózek też fajny :P

sister.anna: Zazdroszczę takiego wyjazdu;> My z mężem w czwartek wyjezdzamy nad nasze polskie morze ale to tylko na weekend i głównie aby pozałatwiać sprawy a nie na urlop.

U mnie wszystko dobrze, kataru już prawie nie mam, maluszek też ciągle kopie :laugh:

Pamiętacie jak Wam pisałam o tej stronie Bebilon żeby się zapisać bo można dostac upominek dla maluszka? Dzisiaj dostałam od nich ślicznego misia :laugh: Taki fajny i miły gest :)

12 lata 9 miesiąc temu #335425 przez chłopek
hea ja tez jestem zapisana na stronie bebilon a misia nie dostałam:(

12 lata 9 miesiąc temu #335448 przez Królowa
No tak ja taka gapa że nawet się nie przedstawiłam ;p
Termin porodu mam na 21 czerwca ;-) będzie synuś Karolek
Jestem ze śląska
Powiem Wam że strasznie dokuczaja mi noce nie umie spać non stop się wiercę nie wygodnie mi;p
Ptalyscie o łóżeczko ja kupiłam 140/70 ale z funkcja tapczanika powiem ze po rozlozeniu naprawde ladne a wózek kupilam tako laret też fajny tzn ja tak uważam hehehe
Co do tej mojej wagi to wlasnie mnie tez zdziwilo ze tyle przytylam bo w sumie dopiero teraz tez ludzie mowia ze w koncu widac ze w ciazy jestem i tak dziwnie ale tylko troche brzuszka mi przybyło no i może troche w dupke mi poszlo hehe
U mnie pogoda superowa sloneczko swieci az sie zyc chce ;-) wlasnie musze sie wziasc do roboty bo sieta tuz tuz a my jeszcze remont mamy;p bo tak spropo cale mieszkanie remontowalismy przed przyjsciem na swiat naszego Karolka zeby potem byl spokoj;p

12 lata 9 miesiąc temu #335451 przez Hea
A dawno się zapisałaś? Ja jakoś w styczniu i długo musiałam czekać. Najpierw na email przyszedł mi link taki z potwierdzeniem danych do wysyłki i później jeszcze z miesiąc musiałam czekać i przysłali dziś. Więc może po prostu jeszcze musisz poczekać

12 lata 9 miesiąc temu #335487 przez nataleczka_92
Hea i Chłopek ale zamawialyscie sam prezent powitalny czy ten newsletter Bebilon takze?bo chce sie zarejestrowac a niewiem czy to jest platne czy nie?

12 lata 9 miesiąc temu #335497 przez Hea
nataleczka_92 to jest całkowicie bezpłatne. Ja przy rejestracji zaznaczyłam ten newsletter ale to chodzi o to, że na meila wysyłają Ci wiadomości na temat ciąży i informują o nowych konkursach.
Upominek dla dziecka jest darmowy i z tego co czytałam to przed narodzeniem wysyłają misia a później chyba jeszcze jakieś próbki i poradniki ale to po narodzinach

12 lata 9 miesiąc temu #335507 przez nataleczka_92
Hea dzieki za odpowiedz. ja wczesniej znalazlam jeszcze stronke z kosmetykami dla dzidziusia. w ciagu 30dni wysylaja

12 lata 9 miesiąc temu #335509 przez Hea
O a możesz podać jaka to stronka?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335515 przez Madeline
Dziewczynki, a podałybyście jeszcze raz te stronki, bo chętnie też bym się zapisała :)
Mały kopie jak szalony, wczoraj wieczorem tak się wiercił, że śmiać mi się chciało, bo co rękę przyłożyłam do brzucha to się uspokoił, a jak tylko puściłam to zaraz od nowa tańczył :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka