- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
pozdrawiam pracujace i niepracujace mamusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
wszyscy mowia ze w koncu widac ze jestem w ciazy...niewiem czy to komplement?
ja tez mam lozeczko takie standardowe bez zadnych baldachimow itp bo mi osobiscie sie to nie podoba...kupilam oczywiscie te oslonki na boki lozeczka..
dostalismy wczoraj bardzo duzo ubran od znajomych ,gdybym wiedziala nie kupowalabym sama az tyle ,wyglada na to ze maluszek bedzie mial wieksza garderobe niz my oboje razem wzieci... milej niedzieli:)
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
martynka9996 napisał:
Koni naprawdę cię podziwiam że ty jeszcze dajesz rade pracować, naprawdę ja w tej chwili dłużej niż parę minut nie daje rady stać a co dopiero żeby iśc do pracy masakra.
Powoli sama siebie podziwiam ale chyba dzięki temu jestem bardziej aktywna i mniej obolała i wyjście 3h na miasto nie sprawia mi strasznych problemów o ile mały mnie gdzieś nie uciska na brzuch albo pęcherz Poza tym nie mam innego wyjścia W Irlandii nie dają zwolnień lekarskich a pracować trzeba do min. 2 tyg. przed porodem a ja idę miesiąc przed na 2 tyg. urlop więc cały 9 miesiąc posiedzę sobie w domu
nataleczka_92 pochwal się ciuszkami! Uwielbiam oglądać takie malusie ubranka
Tak w ogóle to jestem cała połamana i mam zakwasy po wczorajszej pracy Takie bieganie w kółko na szybkiego przez 8,5h to już nie dla mnie
gumis24 pochwal się nam w końcu tym brzuszkiem!
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja dzisiaj w trasie byłam Z nudów przejechałam się z moim tatą po samochód Zauważyłam, że mój malutki bardzo lubi jeździć samochodem, bo zawsze wtedy bardzo kopie Wczoraj i dzisiaj czułam jak mały kopał mnie po żebrach. Wy też już to poczułyście? Ja raz czuję jak mały jest na dole a raz prawie przy samym żołądku
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Znowu kilka dni mnie nie bylo, wybylismy na ostatnie wakacje we dwoje do Portugalii. Odpoczelismy, wyspalismy sie i w ogole naladowalam akumulatory na ostatnie 6-7 tyg pracy i czekamy juz teraz grzecznie na nasza coreczke. Malutkiej bardzo podobalo sie spacerkowanie nad oceanem i leniuchowanie w wannie z maseczka
Natalia gratuluje syneczka i moze faktycznie dobrze ze tak sie to skonczylo bo Twoje zdrowko rozniez bardzo wazne. Bedziesz miala teraz chwilke by przygotowac ostatnie rzeczy w domku zanim wypisza Wam. Nie przejmuj sie tym brakiem instynktu, poczujesz to napewno, teraz to i tak wielki szok dla Ciebie i jestes wykonczona po cc. Pamietaj tylko zeby niczego nie dzwigac zeby szwy sie dobrze zagoily.
Troche mnie strach oblecial bo teraz ja jestem pierwsza na liscie do rozpakowania
A Corcia Wariatuncia rusza sie i cwiczy namietnie, mam wrazenie ze macica jest juz pod samym laczeniem mostka, nie moge sie juz tak opychac bo ciezko wtedy oddychac i skora sie cala na brzuchu napina na maxa.
A Wy dziewczyny kiedy zaczynacie pakowac torbe do szpitala?
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
natalia wielkie gratulacje synka;)napewno wszystko z nim ok.moj dawidek tez urodzil sie w 34 tyg i lezelismy w szpitalu tylko 3 dni wszystko bylo ok,a teraz kawal chlopa z niego.
u mnie wszystko ok.maluszek wierci sie caly czas.w piatek bylam na glukozie masakra takie slodkie.ja podobnie jak koni nie bede miala juz zadnego usg do konca ciazy,porabany ten kraj.moj synus tydzien temu wazyl 700gram i mowia ze rozwija sie prawidlowo.mam juz w komputerze wpisany termin kiedy zrobia mi cesarke i bedzie to 2 lipiec,ale jak zaczne rodzic wczesniej to wtedy tez mi bez problemu zrobia.takze jestem dziewczyny ostatnia w kolejce, wy bedziecie mialy juz swoje dzieciatka przy sobie a ja w oczekiwaniu...cos tam wczesniej pisalyscie o sexie:) wiec u mnie jest z tym tragedia,ostatni raz bylo chyba z 3miesiace temu,poprostu czuje sie nieatrakcyjna i psychicznie nie moglam bym sie skupic bo caly czas mysle o maluszku i wogole.tez tak jak wy mam obolaly narzady i bola mnie jak chodze, nie wiem co sie dzieje.
musze wam sie pochwalic ze wczoraj kupilismy wozeczek BUGABOO nie wiem czy znacie,wstawie zdjecie, nie wiem czy wam sie spodobaa ale mi bardzo,jest lekki latwo sie prowadzi i wogole.mam jeszcze do niego gondole ale nie chcialo mi sie juz zakladac...poza tym nic nie mam zaczne kupowac na poczatku maja...
3majcie sie kochane....do uslyszenia