BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 8 miesiąc temu #356011 przez nataleczka_92
iwonka_wwa ja jak urodzilam corcie na koniec sierpnia to spala w samych bodach na krotki rekaw i przykrywalam ja tylko cienkim kocykiem.tymbardziej ze mamy sloneczne mieszkanie i ciagle slonce grzeje.
a teraz zobaczymy pewnie bedzie podobnie;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #356022 przez mamusia-85
Hej!
Ja dzis tez nie za dobrze sie czuje, ledwo wstalam tak mi sie nie chcialo, a juz glodna bylam wiec trzeba bylo :silly: Mam dzis lekkiego dola, w sumie nie wiem dlaczego, troche mieszkanie ogarnelam i starsznie mulaca pogoda jest, a mi sie teraz nudzi juz coraz bardziej, im blizej konca tym gorzej...W pn zamierzam ostatni raz wybrac sie dalej autem, bo musze do pracy zajechac ze zwolnieniem i przy okazji odwiedze moje dzieciaczki, bo pracuje w przedszkolu :blink:Trzeba bedzie teraz wiecej na pieszo pociskac w sumie to dla zdrowia :laugh:
Moja Mala w pn na USG wazyla podobno ok 2300, ale mysle, ze wazy mniej, bo wiadomo to przybizony pomiar, a pamietam, ze na szpitalu mieli dokladniejszy sprzet to Mala wazyla mniej, wiec ponad dwa kg mysle wazy, moja gin mowi, ze jak na 32 tydzien to normalna waga dziecka ;)
Królowa do konca jeszcze troche zostalo wiec twoje malenstwo napewno przybierze na wadze, zreszta latwiej bedzie tobie urodzic jak bedzie drobniejsze :blink:
Milego dnia Kobietki:)!
:kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #356090 przez chłopek
hej ja juz w domku jestem.
musze sie oszczedzac i brac magnez no i do kontrolli za 2 tyg.
królowa nie martw sie waga maluszka bo mój Ksawcio w 30 tyg miał 1500

12 lata 8 miesiąc temu #356093 przez Kasiulka
Przez kilka dni tu nie zaglądałam a tutaj 70 wiadomości do przeczytania :ohmy:

chłopek jak się czujesz? Gratuluję synka!

Bolą ,mnie kolana, stopy mi puchną i czuję się jak straszny spaślun.... :laugh: :lol:
Szczerze współczuję ludziom otyłym, którzy tak mają na co dzień :ohmy: Czasami czuję też ten ucisk na dole o którym piszecie. Mam nadzieję ,że Zuzia nie będzie się spieszyła za bardzo na świat i poczeka do terminu. POza tymi drobnymi dolegliwościami czuję się dobrze. Licencjat już prawie napisałam :)

A co u Was dziewczyny? :)

12 lata 8 miesiąc temu #356104 przez chłopek
kasiulka co mi ciezko mały sie napręza znowu :( i znowu mnie uciska na szyjkę

12 lata 8 miesiąc temu #356132 przez gumis24
Kasiulka ja spotkalam znajoma i mowi "co Cie widze to jestes wieksza i wieksza.." na co moje maz wiedzac jak bardzo "lubie" takie komentarze mowi "kto ja.."to trudno zebym byla coraz mniejsza skoro to juz niemal koncowka 8 miesiaca... :P
Chlopek a wiec jednak syn,gratuluje! niech bedzie grzeczny i jeszcze troche posiedzi u mamusi...
Ja sie dzis dobrze czuje tak sie zastanawiam czy to nie bylo poprostu zatrucie jakims jedzieniem bo tez od ubikacji co chwila biegalam...no najwazniejsze ze juz ok co za ulga... :ohmy:

12 lata 8 miesiąc temu #356186 przez Koni
Hej! Ja po pracy teraz 2 dni wolnego ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mały wczoraj strasznie aktywny dzisiaj już mniej ale pręży się szczególnie u góry brzuszka.

chłopek dobrze że ty już w domku ;) Oszczędzajcie się teraz żeby te nasze maluchy jeszcze troszkę posiedziały.

Ja to się zastanawiam co tam u naszych rozpakowanych mamuś bo nic się nie odzywają :S

12 lata 8 miesiąc temu #356193 przez chłopek
koni no niech siedza jeszcze, maja czas zeby wyjsc. moja szwagierka mi powiedziala ze teraz sie mały śpieszy a później będzie długo siedział

12 lata 8 miesiąc temu #356195 przez Koni
chłopek ja tam nic nie będę miała przeciwko jak się wykluje za 5-6 tygodni ale nie wcześniej bo chyba mi serce pęknie jak będzie musiał zostać w szpitalu a ja wyjdę do domu :( Tak więc niech siedzą i rosną :P

12 lata 8 miesiąc temu #356197 przez chłopek
no mój niech sie nie spieszy nie ma po co.
ja ide sie połozyc bo mały cos niespokojny buzka

12 lata 8 miesiąc temu #356270 przez magda__kielce
Hej mamusie widze ze w miare sie wszsytko uspokaja :) niech te nasze bobaski posiedza tam troszke :)
U mnie niestety noce sa okropne wstaje co godzine potem niemoge zasnac,a malo tego bol w pachwinach i kosci lonowej nie mija,naszczescie ide jutro do lekarza i niemoge sie doczekac ;)

Koni ja tez sie zastanawialam jak tam nasze rozpakowane mamusie ale moze juz zmienily forum :laugh: albo nie maja czasu zajrzec miejmy nadzieje ze wszystko u nich ok

12 lata 8 miesiąc temu #356344 przez Koni
magda__kielce daj jutro koniecznie znać co i jak lekarz powiedział.

Ja tam z zasypianiem nie mam problemu bo jestem zmęczona po pracy :P

Dzisiaj mam za to taki nijaki dzień sama nie wiem czy się dobrze czuję czy mi coś dolega :dry: A jak tam u Was?

A mamusie pewnie zabiegane i nie mają czasu do nas wejść mam nadzieje że forum nie opustoszeje jak wszystkie urodzimy.

12 lata 8 miesiąc temu #356353 przez nati.olsztyn
Koni U mnie też dziś nijaki humor... Niby czuję się całkiem nieźle ale jednak jakoś nieswojo... pewnie ta zmiana pogody tak na mnie działa... no i prawie nieprzespana noc - koszmarna zgaga mnie męczyła...

12 lata 8 miesiąc temu #356354 przez magda__kielce
Koni dam napewno znac mam tylko nadzieje ze moj synus jeszcze poczeka i to niejest oznaka skracajacej sie szyjki :)
a co do samopoczucia to tez dzis srednio sie czuje sama niewiem co mi sie chce

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356366 przez Madeline
Hej kochane :)
Ja już u siebie w mieszkanku, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Boże jak ja się stęskniłam za swoim mieszkankiem, ciszą, spokojem, bo tam spędzałam czas z moimi dwiema siostrami i wiecie jak to jest z rodzeństwem, różnie to bywa. Cieszę się, że jestem już w domku. Będę się delektować ciszą przez kilka dni :P Hehe...

Wam też jest ostatnio ciągle gorąco? Ja ogólnie zawsze byłam zmarźlak i ciągle było mi zimno, potrafiłam latem spać w skarpetkach, a teraz gołe stopy, lekka pidżamka i prawie bez kołdry, bo jest mi tak gorąco. A w ciągu dnia tylko chodzę i czuję, że jest mi znów duszno i gorąco.

Mój mały ostatnio tak fajnie fika, że ostatnio z mężem widzieliśmy jak wypinał stópkę i czuliśmy ją :D Jaka radość :P Hehe

Dzisiaj uświadomiłam sobie, że trochę ponad 6 tygodni i nasz skarb będzie z nami :ohmy: Ja nie mogę, myślę o dziecku i zdaję sobie sprawę, że się niedługo pojawi, ale nie zdawałam sobie sprawy, że to tak szybko :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka