- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Co do samochodów to tez nie mamy jakichs super m jezdzi lantra z 99r a ja astra kombi z 93 tak ze szalenstwa nie ma
Ja na szczescie broblemów nie mam z zasypianiem chyba nigdy nie mialam klade sie do lozka zamykam oczy i nawet nie wiem kiedy zasypiam w nocy wstaje tylko raz do wc.
Powiem wam dziewczyny ze mi tez wychodza w moczu te ciala ketonowe lekarz i polozna kazali wiecej pic poprostu i jakos szczegolnie sie tym nie zamartwiac skoro inne wyniki wychodza bardzo dobrze, tylko ze ja to z tych co zawsze malo pija i ciezko mi sie przelamac zeby pic wiecej.
aniajulia2 ja mam ciagle takie sny no juz chyba z 5 noc z rzedu sni mi sie ze jednak rodze chlopca nie dziewczynke hehe moj m nadal ma nadzieje na spelnienie tego snu a mnie naprawde wszystko jedno byle zdrowe
Paskudna dzis pogoda u nas zimno, mokro i ciemnawo brrrr ani sie z lozka wychodzic nie chce ale niestety juz trzeba bylo isc z tym moim kudlaczem uroczym.
Piękny co
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Mało pisze bo jestem chora. Dzis w nocy praktycznie nie spałam.Boli mnie gardło i zatoki. Płukałam woda z solą ale nic nie pomaga. Czuje nawet jakbym miala bardziej podrażnione. A do lekarza nie mam szans się dostac. juz nie wiem co mam jeszcze wziąc na to gardło,żeby przestało boleć A do tego ból zatok
miłego dnia
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
bananamana kipi seksem! Wow, też zazdroszczę piersi-u mnie piętro niżej:P. Jak się dobrze w tym czujesz to idź, wyglądasz bombowo!!! No i niech się napatrzą te, co dziwnie na ciężarne patrzą, a ich faceci pewnie oczu od Ciebie nie oderwą!
Piesek słodki, taki co by się chciało od razu przytulić, bo taki kochany się wydaje:)
andzia_zg mam nadzieję, że jednak znajdziesz jakiś sposób na pokonanie choróbska i będzie Ci lepiej.
Kasia Jadzi post jest na 721str, na 2/3 wysokości strony. Tam wyraźnie jest o 2 tabliczkach!
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co tam nikt mnie przecież nago na ulicy nie ogląda Ważne , że mężowi się podoba.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Za godzine dentysta
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja po kostce gorzkiej czekolady wedla cukier po godzinie 81....wiec idealny:)))
bananamana wygldasz super..))
domina a ile razy masz mierzyc?na czczo,po sniadaniu,po drugim sniadaniu opbiedzie podwieczorku i kolacji jak my?a masz sprawdzac ketony w moczu?
wystarczy CI dieta...TY masz idealne cukry...nie da CI insuliny no chyyba ze dalej bedziesz chudla..ponoc chudnac nie wolno...ale jak nie masz ketonow rano to jest oki...wazne ze jestes pod kontrola
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bananamana piesek uroczy,wyglądasz super,jak dobrze sie czujesz to najwazniejsze,wszyscy będą zazdrościć
kasia wczoraj miałam sok z 0,5kg marchwi,4 małe jabłka i średni burak,wcale nie czuc buraka,wyszły 2 szklanki,jest pyszny,słodki przez marchew najbardziej,podejrzewam ze jak zaczniesz pić sok to wyniki sie poprawia,możesz dać wiecej buraka
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Bananamana Ale ślicznie wyglądasz, no na sylwka w sam raz kiecka
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i USG
A ja już po wizycie i nic ciekawego się nie dowiedziałam, wiem tylko , że USG nie robi no i dostałam skierowanie na krzywą, morfologie i mocz, mam zrobić 10.12 a 14.12 na wizyte mam i tam wtedy będę więcej wiedzieć, słuchałam sobie serduszka, no i lekarz powiedział, że wali konkretnie i że jest ok już jestem 5kg na plusie 71kg waże, tylko nie wiem gdzie to wszystko się pochowało, chyba tylko w brzuszek poszło ;P nO i ogólnie bardzo miły i sympatyczny gin, taki uśmiechnięty ciągle, później sobie u mamuśki posiedziałam troszkę na herbatce
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aganobla dzis bede testowac ten sok..zrobie z marchewki albo dwoch i buraka..moze troche jablka..jablko jakos mi troche zawyza..zobacze teraz bo zjadlam 100gram jablka i niedlugo mierze cukier....a o sokowirowce mysle caly czas...chce ten burak wlaczyc w diete bo ta hemoglobinka ani drgnie w gore...w miare codziennie postaram sie to picno chyba ze mi zoladek odmowi posluszenstwa po surowym buraku..
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa