BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 tygodni temu #485492 przez michasia
gabilee ja ostatnio bardzo zasypiam przy książkach, choć interesujące, to jakoś tak czytając w łóżku szybko odlatuję.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #485494 przez gabilee
michasia moze sprobuje :)

12 lata 3 tygodni temu #485510 przez jadziatopol
Gabilee nie chodzil tu jeszcze. My tu przyjezdzalismy na wakacje przedluzone czyli na 4-5 miesiecy. Jak urodze tu Hubusia to on bedzie mial obywteltwo a my fige ;) bedziemy miec tylko ubezpieczenie do 16 roku zycia dziecka.Ja w maju bede chciala przedluzyc ta wize ktora mam a potem zobaczymy. :lol: pewnie juz spisz. Kolorowych snow. Ja ide zaraz do ginekologa :lol:

[/url]

12 lata 3 tygodni temu #485514 przez gabilee
jadziu no wlasnie nie spie :P
to super , ze idziesz na wizyte^^ a z Radkiem idziesz czy on w pracy ?

12 lata 3 tygodni temu #485515 przez Satine0
Ja również spać nie mogę :dry:

12 lata 3 tygodni temu #485516 przez jadziatopol
Gabilee przyjezdza po kmnie i razem jedziemy :lol: jej...widze ze zyjesz moim czasem :lol: ja tez w nocy nie spalam...moze dzisiaj sie uda. Na razie to twardnieje mi brzuszek jak wstaje i troche sie boje. A sama jestes czy z mezem? jak z mezem to przytul sie do niego i pomysl o czyms milym...moze usniesz :) :)

[/url]

12 lata 3 tygodni temu #485518 przez gabilee
o satine i jadzia nocne marki jestesmy :P
no w sumie jadziu ty masz dzien ^^ a super , ze z ukochanym idziesz :D a jak wogole zareagowal? jak cie zobaczyl i brzuszek jak jego wrazenia ?

to jak bedziesz u gina spytaj o t45o twardnienie kochana :)

12 lata 3 tygodni temu #485519 przez gabilee
aha no wlasnie sama jestem jutro MArcin wraca z delegacji :D
no i mamy ustalic date slubu ... chyba pozwole mu wszystko zorganizowac tylko suknie sama wybiore :D

12 lata 3 tygodni temu #485520 przez jadziatopol
Gabilee zapytam...oczywiscie . Radek tuli brzuszzek i gada do Hubiego caly czas.....uwielbiam to :) takie spotkania zawsze sa wzruszajace...uwielbiam je :lol: kocham go tak bardzo,ze oszaleje z tej milosci :silly: a wy slub planujecie? kiedy???
Satine tez nie spi?

[/url]

12 lata 3 tygodni temu #485521 przez Satine0
Nie śpie... ostatnio cierpię na jakąś bezsenność. Chyba trzeba jakiś film włączyć...może wtedy usne.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #485522 przez jadziatopol
ale na razie nie daje mu sie zblizyc do mnie za bardzo bo jest przeziebiony ;) musi sie wykurowac :lol:
Satine najlepiej "koszmar z ulicy Wiazow" :lol: :blink: :silly: kurde....oby nam tak nie zostalo do konca ciazy....bo potem nei bedziemy mialy sily wstawac do maluchow :ohmy:

[/url]

12 lata 3 tygodni temu #485523 przez gabilee
uroczy :D tez bym byla wzruszona :)
no planujemy, ale wiesz jak to jest z mojej strony juz kiedys wam o tym opowiadalam :P no ale moze jak zaczna sie przygot45owania to poczuje ta magie uroczystosci :P chcialabym , zeby byl moim mezem , ale bez tych wszystkich ceregieli ... a moze boje sie "usidlenia" :P i bycia kura domowa ;/ nie kura domowa napewno nie bede ;/

12 lata 3 tygodni temu #485524 przez gabilee
jadzia to wstrzemiezliwosc seksualna nadal dopoki nie wyzdrowieje ? ahh okrutna jestes :P hehe
a ja zostałam pozbawiona ostatniej przyjemnosci w ciazy czyli seksu , bo nie mozna "dochodzic " jak łozysko sie odkleja przesrane !! ale pocieszam sie , ze jeszcze 3mc i potem połog i bedzie ok ;)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #485525 przez jadziatopol
tak pamietam....nie znam cie co prawda dobrze...ale mam przeczucie ,ze kura domowa nie bedziesz nigdy :lol: ja tez sie nie dam nigdy :lol: oj...wspolczuje :( tak dlugo bez seksu.. ;) a ja nawet nie mam ochoty teraz...wczesniej to non stop myslalam o seksie a teraz kiedy juz jest tak blisko to mi sie nie chce...moze musze dojsc do siebie?
lece do lekarza dziewczyny :lol: wiatr tak piz...i ,ze nie wiem co ubrac...nie przygotowalam sie na taka pogode ;) zycze wam slodkich snow jak juz usniecie :)

[/url]

12 lata 3 tygodni temu #485526 przez gabilee
jadziu no na to moj n nie moze liczyc :P

to zdaj wiesci z wizyty :) do uslyszenia jutro :* a syna masz przeuroczego Bartka jak tym slangiem mlodziezowym wyjechal to sie usmialam jakbym brata mojego slyszala :P

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka