- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
satine to fakt beda te nasze bryki nas same prowadzily hehe
jadzia ciesze sie , ze wszystko sie udalo:D a co po tych y6 mc jak sie skonczy wiza? bo ja nie obcykana w tym temacie a i dziekuje za komplement
kasiu nie dziwie sie kochana , ze sie martwisz ... zycze wytrwalosci , a maz hmm... nie ladnie to ujal ale pewnie tez jest zestresowany.
madlen to super prezent na mikolajki kochana synus w przencie w trojwymiarze ^^ tez ide na kontrole 6 grudnia i chyba zrobie 3-4d jak maly sie dobrze ulozy
andzia ja mam jeszcze firmowa toyote yaris do miasta idealna
ola ja spotkalam rz kolege i tak sobie gadamy gadamy i na temat pracy weszlismy on opowiada jak to zajety jest a ja mowie tez bym soebie popracowala a on do mnie a czemu nie pracujesz ? a ja : bo jestem w ciazy hehe a on , ze patrzyl mi w oczy hahah sie usmialismy i po brzuchu mnie dotknal i maly go walnal
andzia swietny demot
michasia nie wazne czy tani czy drogi wazne , ze spelnia swoja role kochana :*
a jak ty sie czujesz? bo nic nie wspominasz nawet ?
dziewczyny ja mialam pierwszy samochod citroena zx , zadne cudo a wazne , ze jezdzil teraz sie usmiecham jak sobie wspominam o nim potem zarobilam pierwsza kase i kupilam po 2 latach audi a4 z 95 roku i to było moje ukochane auto , bo sama na nie zarobilam .
dominia moj n mial passata b5 z 2000 1,9 diesel super sie jezdzilo 6 l palil cudo na kieszen
pliszka super nowina a paznokciami sie nei przejmuj szybko odrosna :"P
satina ladna koszula
ja wrocilam od koleznaki troszke pogadalysmy zjadlysmy ciasto serniczek i czas do 17 minal i pojechalam do mojego taty i pokazałam mu przez detektor jak serduszko bije ale sie cieszyl , ze wnuka slyszal kocham mojego tate , bo zawsze jak mam obawy i sie boje to wesprze dobrym slowem i odrazu lepiej
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
A waży 1615 g
Moja szyjka w porządku, długa sztywno zamknięta, Łożysko przednia ściana przy dnie, jedyne co to mam więcej płynu owodniowego niż przeciętnie ale bez cech zagrożenia wielowodziem - pytał mnie tylko w związku z tym czy nie mam cukrzycy.
Princess śliczne rzeczy ja tez juz mam śpiworek dla Synka; a fika coraz bardziej i intensywniej to odczuwam, nawet jak zaboli to jestem szczęśliwa bo wiem, że wszystko u Niego ok
Alina świetne zdjęcia, ślicznie razem wyglądacie, widać, że jesteście szczęśliwi
Satine u nas na zajęciach w szkole rodzenia mówili, że dobrze jest jak przy cesarce jest mąż bo wtedy on ma kontakt z dzieckiem skóra do skóry i potem zajmuje sie nim zanim skończą się zajmować mamą
Ładna koszulka :0 ja tez muszę w końcu cos dla siebie kupić
Dominia ja nie zwracam uwagi na niemiłe spojrzenia. Ja czuję się pięknie i jestem dumna z mojego brzuszka a Ci co dziwnie patrzą i komentują to po prostu zazdroszczą tam tego cudownego stanu
Marlena ja chyba tak jak Princess kupię książkę survivalową
Gabilee dzięki za kciuki kilka godzin u kosmetyczki i od razu lepsze samopoczucie
Jadzia super, że wszystko się udało i dałaś radę
Kasia będzie dobrze, żebyś Ty się jeszcze nerwicy nie miała bo tak wszystkim sie martwisz. A o Twoim M to sie nie wypowiadam bo nie chcę sprawiać Ci jeszcze więcej przykrości. Jedno co powiem to żal mi go!!!
xpatiiix3 powodzenia jutro i niech sie ujawni Maleństwo
Pliszka bardzo cieszę się że u Ciebie też wszystko w porządku
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M.powiedzial ze bedzie dobrze...to on kazal mi jechac do endokrynologa...powiedzial ze co bedzie to bedzie i tak bedziemy ja kochac...syna kochamy najbardziej na swiecie..niewazne ze trzeba z nim po lekarzach lazic...a Tosia bedzie zdrowwa...musi byc!!!
poniewaz mam tu kolezanke laboratnke wiec mam pytanko:)ile kosztuja takie badania jak anty TPO i anty TG...mowil ze jak bede miec kase luzna to zebym sobie to zrobila...napiszesz mi?
Martynka widze ze synus zdrowy i duzy chlopak...bardzo sie ciesze i gratuluje:)
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia nie denerwuj sie,wierze ze Tosia jest zdrowa,będzie sliczna i b.madra a tatuś zapomniał sie wszystko bedzie dobrze
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Michasia ja to jestem bardzo ciekawa ;P I się denerwuję trochę... Mama mówi, że jak coś to przedzwonią do poradni, żebym pierwsza weszła i nie czekała (czasem dobrze mieć rodzinke pracującą w szpitalu), więc im szybciej to załatwię tym lżej na serduchu mi będzie jak wszystko będzie ok A po wizycie do mamuśki na herbatkę, może uda mi się obejrzeć jutro porodówkę jak będzie wolna, u mnie tu wszystkie kobiety mają znieczulenie zewnątrz-oponowe, mama się śmieje, że nie raz jak przychodzi czasem parę razy dziennie na porodówkę to jest cisza jak makiem zasiał hehe to trochę odstresowuje przed porodem ;P
Martyna no oby Ale duży już Twój synuś też czekam na zdjęcia Jak jutro zrobią mi usg to też się pochwalę ;P Mam nadzieję, że w końcu coś pokaże mój juniorek ;*
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]