BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 tygodni temu #484614 przez princess
Monia to czekamy na fotki łóżeczka :)

Mój Adaś często się przeciąga, wydaje mi się, jakby szukał czegoś po kątach brzuszka, bada, bada i jak nic nie znajdzie to kopa mi zawali na koniec hehe :) Śmiać mi się wtedy chce :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #484618 przez dominia
Banamana super te rzeczy :) też sobie coś zamówię na święta :)

Chyba kupie naklejki na ściane nad łóżeczko dla Igora, znalazłam za 40zl z darmową przesyłką 3 grudnia a u nas w sklepach po 70 :dry: na allegro też nie takie tanie a mamy ciemno fioletową ścianę to ładnie będzie wyglądać :)

www.krainabarw.pl/product-pol-12672-Nakl...ney-DYS-402-KP-.html

12 lata 4 tygodni temu #484620 przez Satine0
Madlen super obraz ;-) z klimatem.

12 lata 4 tygodni temu #484623 przez princess
Dominia śliczna ta naklejka, bierz :) Ja pamiętam, że nad łóżeczkiem moja mama narysowała mi na ścianie wielkiego misia :) Super to wyglądało :)

12 lata 4 tygodni temu #484703 przez Monia_T
Śliczna ta naklejka i cena niezła :)
Ja też mam kupione dla małej nad łóżeczko, uważam, że to uprzyjemni kącik maluszka :)

A widziałyście to:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Załączniki:

12 lata 4 tygodni temu #484713 przez Satine0
Hehehe... :D:D Chciała bym żeby tak było ;x

12 lata 4 tygodni temu #484719 przez kasia123m
ja tylko na chwile...wszystko mi sie zawalilo...po 27tyg ciazy dowiaduje sie ze moja tarczyca zle pracuje...i ano jednego badania tsh przez cala ciaze...a tak prosilam lekarza...zeby sprawdzal wszystko co sie da zeby drugie dziecko urodzilo sie zdrowe...zyc mi sie nie chce...mam dosc...nie wiadomo jak dlugo te hormony sa zle...moze cala ciaze...i co teraz...

12 lata 4 tygodni temu #484720 przez gabilee
hej Bartek :) super , ze napisales za mame :) ciesze sie z waszego szczesliwego lotu :)

monia tez nie moglam spac od 5 , bo maly tak kopal pierwszy raz mu sie to zdarzylo :P

michasia jeszcze nie zamowilam bazy do albumu , bo nie wiedzialam gdzie bede , ale teraz zamowie :D wkoncu bede miala jakies zajecie :D

pliszka sliczny pajacyk :D trzymam kciuki za wizyte :) a co do kombinezonika to trzeba przelamac st45ereotypy , ze rozowy tylko dla dziewczynki :D

kasiu ladny dresik dla malej :D

ola miejmy nadzieje , ze kazda z nas dotrzyma terminu :*

martyna trzymam kciuki za wizyte :D

princess ja tez mam nie małe auto , bo bmw 5 , ale nie mam problemu z parkowaniem ogolnie nigdy nie mialam , ale ty teraz nie mozesz tyle chodzic przy tym twardnieniu wiec lepiej w domku kochana :*
sliczne ciuszki :)

alina sliczne zdjecia :D wygladasz kwitnaco :)

madlen ladny ten obraz :D jaki kolor pokoju?

princess moj maly coraz bardziej buszuje w brzuszku i widac jak faluje i uderza :)

dominia ja nie wiem czy bedziemy wgl robic prezenty na mikolaja raczej czekoladki bo moj n uwielbia slodycze :P a i super naklejki

monia zajebiste zdjecie :) ale sie usmialam pokaze to mojemu Marcinowi :P

kasiu nie panikuj tylko lec do endokrynologa on napewno wszystko ci powie :) panika to zly doradca ...

a ja juz po wizycie kosmetyczki :D paznokcie zrobione hybrydowe , dopelnione rzesy:D i odrazu jak nowo narodzona :)

a jak wam mija dzionek :D? u mnie za oknem deszz i ponuro ;/ czekam na kolezanke moze ona cos wymysli ^^

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #484731 przez dominia
Kasia wlasnie nie panikuj ! może ktoś Cię nastraszył a tak naprawde nie jest tak źle, tak jak Gabilee mówi idź do endokrynologa i będziesz wszystko wiedzieć :) nie denerwuj się tak bo to się odbija na Antosi, czekam na dobre wieści :kiss:

Gabilee u mnie za to słoneczko i ciepło nawet jest jak na .. prawie grudzien :ohmy:

12 lata 4 tygodni temu #484739 przez princess
Kasia jaki wynik Ci wyszedł? Skoro z malutką wszystko ok, to chyba nie masz się czym martwić.

Gabilee, ja też z parkowaniem nie miałam większych problemów jak jeździłam Golfem, ale niestety miałam wypadek. Teraz mamy Audi A8 z dużym hakiem, mój ma na punkcie tego samochodu pierdolca i dlatego też boję się go przyrysować itp. bo by była jedna wielka awanti :) Golfika dwa razy przyrysowałam, to mi ktoś rysę zrobił i nie przeżywałam tego wcale, ale audiczkę M dmucha i chucha no i wiadomo części droższe i lakier, niż w starym Golfie III ;) M tak kocha swój samochodzik, że zalogował się na forum Audi i wymienia się spostrzeżeniami, awariami, jak to naprawić, którą część lepiej kupić. Prawie takie samo forum jak nasze ciążowo-noworodkowe :D
Co do BMW... To moje marzenie :) Najbardziej chciałabym X6

Może na emeryturze sobie kupię ;) Jak Ci się jeździ piąteczką? ma napęd na tylne koła czy na cztery?
Fajnie Ci, też bym sobie hybrydkę zrobiła :) Tylko mi strasznie szybko paznokcie rosną, 2 tygodnie i już straszne odrosty mam. Jedynie jak frencza hybrydowego mi zrobią to z miesiąc mogę pochodzić bo tak nie widać odrostów. U mnie też deszcz i ciemno jak w d... muszę światło w domu palić ;)
Załączniki:

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #484746 przez Satine0
Ja naszym autem nie jeżdżę bo dla mnie jest za duży :) I jakoś tak nie wiem...nie mogę się przełamać. A mamy taki rodzinny samochód :

A moim marzeniem jest Impala <3 może kiedyś się dorobie ;)

Kasiu będzie dobrze. Musi być :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #484748 przez gabilee
otomoto.pl/bmw-525-2-5-d-163km-jasne-skory-navi-C26751826.html mam taki tylko czarne skory i naped na tylne kola :) bardzo dobrze sie nim jezdzi wygodnie i komfortowo :) zakup na dobre kilka lat :) to x6 tez mi sie podoba ...
a co do audi to zawsze tylko w tej marce gustowalam i czasem jezdze a6 2005 rok ale naped na t4 kola to super sie jezdzi :)
a paznokcie tez co 2 tyg dopelniam , bo wlasnie odrosty :/

12 lata 4 tygodni temu #484751 przez gabilee
satine super to twoje marzenie :)

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #484757 przez andzia_zg
kasia123m przede wszystkim zero paniki.Idź do endokrynologa i wszystko będzie ok.tym bardziej że z maleństwem w brzuszku wszystko ok to nie ma co panikowac.Będzie dobrze. Jesteśmy z toba :kiss:

Dziewczyny ale bryki :lol: Ja tam sobie jeżdże Toyotką Corollą i jestem mega zadowolona :-) chociaz marzy mi sie Toyotka Avensis combi jako następne autko ale trzeba uzbierać kasę :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #484760 przez princess
Fajna ta betka Gabilee :)

A to nasz brumierek

Ma napęd na 4 koła i super się jeździ. Fotele też skórzane, niestety :dry: Najlepiej to się nim wyprzedza :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka