- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Mój Igi jeszcze kilka tygodni temu był duży a teraz już ma taką wagę jak inne maluszki super !
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Ola duża dziołszka z Twojej córci! cieszę się, że wszystko oki
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ja też jestem ciekawa tej sokowirówki.
Jak macie jakieś godne polecenia sprzęty kuchenne: roboty, maszynki, wielozadaniowe miksery wrzućcie nazwy. Ostatnio szukam tych rzeczy. Chcę też kupic noże kuchene.
Ma ktoś firmy Fiskars?
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen polecam,jestem b.zadowolona www.moulinex.pl/Products/Choppers/abakan_me41513e.aspx zrobisz też surówki albo zetrze ziemniaki na placki itp,można kupić w makro za 248zł tylko trzeba miec 12 punktów,oferta jest do 28 stycznia,w innych sklepach 350-400 zł wiec warto jak ktos robi zakupy w makro,blender Bosh MSM 7700
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marlena, miłej lektury
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Satine jakie dzieło na domku Marysi Masz zdolnego męża ;P
No ja też ciekawa jestem jak tam Jadzi w podróży, pewnie ciężko strasznie ciągle w jednej pozycji... Ale trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko będzie ok i szybko się do nas odezwie
No ja to niedługo idę spać ;P A w piątek rano wizyta u nowego gina, zobaczymy co tam słychać na dole i ciekawa jestem czy zobaczę w końcu swojego maluszka ;P Nie mogę się już doczekać i im bliżej tym bardziej się denerwuję ;P A juniorek tak mi okopuje żebra cały dzień, że chodzę już cała obolała ;P
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Mrufka pięknie wyglądasz
Pliszka, Madlen jeśli chodzi o sokowirówkę to ja polecam zelmera najlepiej o mocy 800W
Ola to dobrze, że wszystko ok
Satine świetne malunki
Ja też czekam na Jadzię, mam nadzieję, że wszystko u Niej dobrze i jak już się poprzytula to chociaż napisze nam, że już jest z Radziem
xpatiiix3 ja mam jutro o 17.30 usg i już się stresuję i nie mogę doczekać jak zobaczę Synka mnie też dziś okopuje i czasami boli ale uśmiech z twarzy nie znika w takich momentach
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aganobla dziekuje rzeczywiscie 700 zl to duzo jak za komode ;/
ale arogancki facet masakra . przykre , ze tacy ludzie sie wokol nas obracaja ;/
madlen ja nie daje ci rady , tylko mowie , co ja bym zrobila ja siebie znam wiec nawet ciaza by mi w tym nie przeszkadza , ale to pewnie wychowanie przez ojca tak wplywa na moje decyzje zyciowe a piszac to nie chcialam , zebys mnie zle zrozumiala , ze masz odejsc od meza kochana sorki jak to tak zabrzmialo ;/
ola dzieki przekaze kolezance
buziaczek to mial chlop plan szok ale najwazniejsze , ze jestes swiadoma swoich decyzji nie tylko zaslepiona miloscia , bo to dzieci sa najwazniejsze i ty kochana :* trzymam kciuki za ciebie :*
chomiczka powiem ci , ze ja tez myslalam , ze zle wygladam , ale dziewczyny na forum podnioslyscie mnie na duchu i teraz sie tak nie czuje
princess a jaki model upatrzylas ? czasem placz pomaga na oczyszczenie wlasnej duszy
daj znac co lekarz powiedzial odnosnie cc
mrufka slicznie wygladasz a jak musisz sie oszczedzac to lepiej sobie darowac imprezy bedzie jeszcze wiele okazji po porodzie
alina tak trzymaj nie daj sie dyr
marlena dziekuje no to jak ja z waga
aniajulia to wypoczywaj kochana moj gin mowil , ze teraz juz nie powinnysmy za duzo lazic i robic zbyt wyczynowych rzeczy
ja bylam na szkole rodzenia bylo zebranie organizacyjne wybralam polozna wydaje sie bardzo mila i pomocna jakby kochala swoja prace i mowila , ze juz od 22 t45yg ciazy przyjezdza do domu i mierzy cisnienei i bicie serduszka dziecka i ogolnie stan ciezarnej moze jak bedzie u mnie tak w domku to zawsze bede pewniej sie czula
ola ciesze sie , ze z malutka wszystko dobrze czekamy na wiecej jutro
satine jaki artysta az tak cie juz pocielo kochana? wspolczuje
moj n nie bedzie przy koncowej fazie , bo on jak widzi krew to masakra hehe , ale kto by pomyslal taki chlop a mdleje prawie jak strzykawke widzi
co do facetów to ja tez musze podziekowac tesciom , ze tak go wychowali mimo , ze jest jedynakiem nikt by tak nie pomyslal poznajac go
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine piękne rysunki, mnie M na samym początku ciąży zapytał po co się tak na brzuszku maluje, a ostatnio po obejrzeniu jakiś materiałów o ciąży zaczął świecić latarką po brzuszku, delikatnie go oklepywać i zapytal kiedy może na nim coś narysować hehe chyba mu się jednak spodobało.
Ja też biorę się do spania, bo jutro pobudka o 5.30 .. Może Jadzia się odezwie wkrótce
Dobrej nocki ciężaróweczki
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia ja ostatnio też świeciłam Ale mała nie reagowała...mąż powiedział, że zła latarka bo musi mieć ciepłe światło a ta nie miała
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrej nocy mamusie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Znam ciężkie przypadki mężczyzn, traktujących źle kobiety w ciąży (np. moja koleżanka), a te nie potrafią ich zostawić. Dopiero jakiś czas po.. Taką średnią wyciągnęłam. To taki czas, kiedy chyba najtrudniej się rozstać.
Mój dziś podszedł, przytulił się i powiedział coś takiego "na przeprosiny będę Tobie robił śniadania".. Ciekawe jak długo.. Dobre i to, coś tam przemyślał, tylko trochę późno bo ile nerwów..
To masz swoją położną do porodu?
Satine krejzole jesteście
Aganobla wypas ten Moulinex i do placków ziemniaczanych mniam.. Jest w ulubionych.
Jadzia trzymaj się kobieto
Martyna dzięki zaraz popatrzę na tego Zelmera.