BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #484003 przez ola85
U mnie po wizycie wszystko ok. Malutka waży 1300g (27 tydz 5 dzień). Jutro napiszę więcej i odpowiem na posty:) Pozdrawiam:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #484015 przez dominia
Ola to najważniejsze, że wszystko jest ok :) bardzo się z tego cieszę :)
Mój Igi jeszcze kilka tygodni temu był duży a teraz już ma taką wagę jak inne maluszki :) super ! :)

12 lata 1 miesiąc temu #484035 przez Marlena1888
Pliszka ale fajnie :) Aleksander ładnie:) ja dopiero zaczęłam czytać i jestem na 50str.- dopiero się poznali i pomógł jej zakupy robić na wojnę :laugh: mam własnie 3 tomy od mamy ale nie było okazji do czytania, wkońcu nastałą ta wiekoponna chwila :lol:

Ola duża dziołszka z Twojej córci! :) cieszę się, że wszystko oki :)

12 lata 1 miesiąc temu #484039 przez Madlen
Ola supper :)

Ja też jestem ciekawa tej sokowirówki.
Jak macie jakieś godne polecenia sprzęty kuchenne: roboty, maszynki, wielozadaniowe miksery wrzućcie nazwy. Ostatnio szukam tych rzeczy. Chcę też kupic noże kuchene.
Ma ktoś firmy Fiskars?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #484051 przez [email protected]
Ola ciesze sie że malutka zdrowo rosnie :)

Madlen polecam,jestem b.zadowolona www.moulinex.pl/Products/Choppers/abakan_me41513e.aspx zrobisz też surówki albo zetrze ziemniaki na placki itp,można kupić w makro za 248zł tylko trzeba miec 12 punktów,oferta jest do 28 stycznia,w innych sklepach 350-400 zł wiec warto jak ktos robi zakupy w makro,blender Bosh MSM 7700

12 lata 1 miesiąc temu #484070 przez Satine0

Mój mąż się nudził ;-) Nie zwracajcie tylko uwagi na mojego tygryska ! :laugh: :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #484071 przez Pliszka
Ola, super :)

Marlena, miłej lektury :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #484078 przez xpatiiix3
Ola to dobrze, że wszystko ok ;)

Satine jakie dzieło na domku Marysi ;) Masz zdolnego męża ;P

No ja też ciekawa jestem jak tam Jadzi w podróży, pewnie ciężko strasznie ciągle w jednej pozycji... Ale trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko będzie ok i szybko się do nas odezwie ;)

No ja to niedługo idę spać ;P A w piątek rano wizyta u nowego gina, zobaczymy co tam słychać na dole i ciekawa jestem czy zobaczę w końcu swojego maluszka ;P Nie mogę się już doczekać i im bliżej tym bardziej się denerwuję ;P A juniorek tak mi okopuje żebra cały dzień, że chodzę już cała obolała ;P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #484084 przez Martyna
Gabilee na razie ok ale zobaczymy ile mi się przez te 2 ostatnie miesiące przytyje zwłaszcza, że już 3 tydzień siedzę na zwolnieniu :)

Mrufka pięknie wyglądasz

Pliszka, Madlen jeśli chodzi o sokowirówkę to ja polecam zelmera najlepiej o mocy 800W

Ola to dobrze, że wszystko ok

Satine świetne malunki :)

Ja też czekam na Jadzię, mam nadzieję, że wszystko u Niej dobrze i jak już się poprzytula to chociaż napisze nam, że już jest z Radziem :)

xpatiiix3 ja mam jutro o 17.30 usg i już się stresuję i nie mogę doczekać jak zobaczę Synka :) mnie też dziś okopuje i czasami boli ale uśmiech z twarzy nie znika w takich momentach :)

12 lata 1 miesiąc temu #484106 przez gabilee
domi bede trzymac kciuki za twoja wizyte :)

aganobla dziekuje :) rzeczywiscie 700 zl to duzo jak za komode ;/
ale arogancki facet masakra . przykre , ze tacy ludzie sie wokol nas obracaja ;/

madlen ja nie daje ci rady , tylko mowie , co ja bym zrobila :) ja siebie znam wiec nawet ciaza by mi w tym nie przeszkadza , ale to pewnie wychowanie przez ojca tak wplywa na moje decyzje zyciowe :D a piszac to nie chcialam , zebys mnie zle zrozumiala , ze masz odejsc od meza kochana :) sorki jak to tak zabrzmialo ;/

ola dzieki przekaze kolezance :)

buziaczek to mial chlop plan szok :P ale najwazniejsze , ze jestes swiadoma swoich decyzji nie tylko zaslepiona miloscia , bo to dzieci sa najwazniejsze i ty kochana :* trzymam kciuki za ciebie :*

chomiczka powiem ci , ze ja tez myslalam , ze zle wygladam , ale dziewczyny na forum podnioslyscie mnie na duchu i teraz sie tak nie czuje :)

princess a jaki model upatrzylas ? czasem placz pomaga na oczyszczenie wlasnej duszy :)
daj znac co lekarz powiedzial odnosnie cc :)

mrufka slicznie wygladasz :) a jak musisz sie oszczedzac to lepiej sobie darowac imprezy bedzie jeszcze wiele okazji po porodzie :D

alina tak trzymaj nie daj sie dyr :)

marlena dziekuje :) no to jak ja z waga :D

aniajulia to wypoczywaj kochana :) moj gin mowil , ze teraz juz nie powinnysmy za duzo lazic i robic zbyt wyczynowych rzeczy

ja bylam na szkole rodzenia :) bylo zebranie organizacyjne :) wybralam polozna wydaje sie bardzo mila i pomocna jakby kochala swoja prace :) i mowila , ze juz od 22 t45yg ciazy przyjezdza do domu i mierzy cisnienei i bicie serduszka dziecka i ogolnie stan ciezarnej :) moze jak bedzie u mnie tak w domku to zawsze bede pewniej sie czula :)

ola ciesze sie , ze z malutka wszystko dobrze :) czekamy na wiecej jutro :D

satine :) jaki artysta :P az tak cie juz pocielo kochana? wspolczuje

moj n nie bedzie przy koncowej fazie , bo on jak widzi krew to masakra hehe , ale kto by pomyslal taki chlop a mdleje prawie jak strzykawke widzi :P

co do facetów to ja tez musze podziekowac tesciom , ze tak go wychowali :) mimo , ze jest jedynakiem nikt by tak nie pomyslal poznajac go :)

12 lata 1 miesiąc temu #484110 przez sylwia1986
Olu to super, kolejne dobre wieści w tym tygodniu.

Satine piękne rysunki, mnie M na samym początku ciąży zapytał po co się tak na brzuszku maluje, a ostatnio po obejrzeniu jakiś materiałów o ciąży zaczął świecić latarką po brzuszku, delikatnie go oklepywać i zapytal kiedy może na nim coś narysować :D hehe chyba mu się jednak spodobało.

Ja też biorę się do spania, bo jutro pobudka o 5.30 .. Może Jadzia się odezwie wkrótce :)
Dobrej nocki ciężaróweczki :) :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #484138 przez Satine0
Gabilee ja od zawsze mam rozstępy na brzuchu przez swoją nadwagę ;-) Ale fakt...tam po boku widać różowego tygrysa :P

Sylwia ja ostatnio też świeciłam :) Ale mała nie reagowała...mąż powiedział, że zła latarka bo musi mieć ciepłe światło a ta nie miała :P

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #484145 przez [email protected]
jadzia pisała że będzie 23 naszego czasu w stanach więc jeszcze 1,5godz,mam nadzieje że jest wszystko dobrze,rano pewnie napisze.

Dobrej nocy mamusie :)

12 lata 1 miesiąc temu #484153 przez Satine0
O 23 będzie i chyba ma jeszcze jakaś rozmowę nie?? :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #484158 przez Madlen
Nie no Gabilee tak nie zrozumiałam ;) Znam Cię przecież :)
Znam ciężkie przypadki mężczyzn, traktujących źle kobiety w ciąży (np. moja koleżanka), a te nie potrafią ich zostawić. Dopiero jakiś czas po.. Taką średnią wyciągnęłam. To taki czas, kiedy chyba najtrudniej się rozstać.
Mój dziś podszedł, przytulił się i powiedział coś takiego "na przeprosiny będę Tobie robił śniadania".. Ciekawe jak długo.. Dobre i to, coś tam przemyślał, tylko trochę późno bo ile nerwów..

To masz swoją położną do porodu?

Satine krejzole jesteście :)

Aganobla wypas ten Moulinex i do placków ziemniaczanych mniam.. Jest w ulubionych.

Jadzia trzymaj się kobieto :)

Martyna dzięki zaraz popatrzę na tego Zelmera.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka