BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 tygodni temu #484429 przez princess
Pliszka nie przejmuj się :) Na noc małego możesz w różowy śpiworek wystroić :D Zresztą, jak dzieci są malutkie to nikt nie pozna, jaka płeć ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #484433 przez Monia_T
Princess właśnie ten :laugh: Tu jest link allegro.pl/elipso-superlekki-4-w1-paraso...24h-i2796272818.html

Fajniutkie ciuszki :) ja 2 takie śpiworki (cieplejszy i lżejszy) dostałam w prezencie. Nie wiem czy będę używać, bo przy pierwszej córce nie miałam, ale kto wie, niektóre mamy bardzo sobie chwalą :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 4 tygodni temu #484446 przez princess
Monia no to ja go oglądałam w sklepie tydzień temu i bardzo mnie urzekł. Nie jest lekki, że trochę naciśniesz i się przewraca. I ma super wygląd.

Śpiworek mam jeszcze taki, dostaliśmy w prezencie.
Załączniki:

12 lata 4 tygodni temu #484447 przez dominia
Dziewczynki wszystkie ubranka slodkie :) ja mam kombinezon rozowy po chrzesnicy i chyba nie bede kupowac innego bo ile bedzie tej zimy ? No chyba, ze w lumpie taniutko jakis fajny znajde bo ostatnio patrzylam w sklepie to stowa nie moja a mi to nie robi :(

Princess bardzo mi sie podoba ten wozek :) szkoda, ze nie ma uzywanych do kupienia :)

Widze, ze dzisiaj sa wizyty :) trzymam kciuki za same dobre wiesci :)

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #484467 przez Alina2408
ja tez mam troszke takich bardziej chlopiencych ubranek ale co z tego doloze do tego rozwe rajtki i bedzie super dlatego z rajtkami czekalam do tej pory bo chcialam kupic odpowiednie

kochane to ja sie pochwale jak bylismy na swiadomej mamie to udalo mi sie namowic m na fote u profesjonalisty :) fajni ciekawi i weseli ludzie ktorzy fascynuja sie swoja praca i to efekty :):) a najfajniejsze jest to ze nie ustawiali nas tylko usiedlismy rozmawialismy i cykneli foty :)

...nie oddam Cię nikomu...
Załączniki:

12 lata 4 tygodni temu #484471 przez princess
No właśnie Dominia, szkoda, że nikt używanego nie sprzedaje tego wózka... No ale nam moja mama kupuje wózek, więc mam nadzieję, że jakoś damy radę :)
Co do kombinezonika to rzeczywiście nie ma sensu kupować drożyzny, tym bardziej, że urodzimy pod koniec zimy :) Na allegro jest mnóstwo kombinezonów, tanich, zajrzyj koniecznie. Szczerze mówiąc, to w lumpie ciężko znaleźć.

12 lata 4 tygodni temu #484477 przez dominia
Princess o widzisz na allegro zobacze :) jakis uzywany, fajny i tani moze znajde :)

Alina pieknie wygladacie a Ty to juz naprawde kwitniesz :) ciaza Ci sluzy :)

Ja ostatnio czuje sie brzydka i gruba :dry: wszyscy sie gapia na moj brzuch jak na obce cialo z marsa normalnie.. W domu sa przyzwyczajeni ale ostatnio jak bylismy u szwagierki w sklepie to mnie tak zjechala, ze az mi sie zle zrobilo :( nie mowiac juz o stadzie ludzi na uczelni :dry: kobieta w ciazy zawsze ma brzuch przeciez nie nosi sie dziecka na plecach .. Tym bardziej w 7 miesiacu.. Nie wiem moze nie jestem przyzwyczajona bo Igora dopiero teraz widac :) i to dla mnie lekka 'nowosc'

12 lata 4 tygodni temu #484483 przez Monia_T
Ten wózek chyba za krótko jest na rynku, żeby gdzieś był używany. Mi się podoba, bardzo.

Alina świetnie wyglądasz!!! Widać jak promieniejesz :)

Dominia nie przejmuj się jak patrzą i co mówią inni! Ja tam z dumą noszę mój brzucholek, jestem bardzo szczęśliwa, że udało nam się z tą ciążą i mam w nosie jak kto na mnie patrzy :laugh: Grunt to pozytywne myślenie, to jest Twój wyjątkowy czas i masz prawo się tym cieszyć na maxa :laugh:

12 lata 4 tygodni temu #484487 przez dominia
Masz racje Monia :) dzieki :kiss: jak Twoje cukry kochana ? :)

12 lata 4 tygodni temu #484494 przez Marlena1888
Alina jaka śliczna z Was parka! Pasujecie do siebie :)

Princess lekarz zlecił mi brać ibuprom przez tydz- czyli do poniedz., biorę rano i na noc, boję się trochę ale ufam mojemu gin i myślę że wie co robi. Ten staw biodrowy utrudnia mi cieszenie się z ciąży, choć teraz jakby troszkę lepiej. Trudno mi się z uporać z tym bólem, zawsze byłam aktywna i lubiłam ruch, a tu kłopoty z chodzeniem, staniem, masakra.. Psychicznie mnie to dołuje. W nocy spać trudno. Mam nadzieję, że wytrzymam. Mam przeczucie, że wcześniej urodzę, nie wiem czemu :P Teraz siadłam na piłkę i troszkę poćwiczę:* dziękuje za troskę kochana :kiss: śliczne ciuszki :blink:

Dominia, ja też tak. Ostatnio szwagierka jak przychodzi do mnie to tak się patrzy na brzuch, jak pod hipnozą, głupio się czuję.. To chyba dobrze, że dzidziuś rośnie i razem z nim brzusiek, ale krępuje mnie takie gapienie.

12 lata 4 tygodni temu #484495 przez Monia_T
Na czczo i po kolacji mam wyregulowane :) Po śniadaniu dzis też było ok, ale walczę z cukrem po obiedzie...a mam już do obiadu 40 jednostek insuliny :(

12 lata 4 tygodni temu #484500 przez Monia_T
Dominia, Princess są uzywane! tablica.pl/oferta/ultralekki-wozek-dziec...d.html#dc581404;r:;s : Co prawda tu jest odbiór osobisty, ale to oznacza, że do stycznia jest szansa, że jakieś się jeszcze pokażą :laugh: . My chcemy nowy, ale ten to połowa ceny więc jak szukacie używanego warto sprawdzać :laugh:

12 lata 4 tygodni temu #484506 przez Satine0
Cześć :laugh:

Pospałam...u mnie od rana deszczowo. Już się nie mogę doczekać aż zacznie padać śnieżek ! :side:

Dziewczyny super ubranka dla maluchów :) :ohmy:

Widzę , że ta wizyta na cc męża zależy od szpitala. Hmmm...muszę się ciotki wypytać jak to u nas jest.

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #484508 przez dominia
Monia gdzie to nawet takie ciezkie cholerstwo Cie dopadlo :huh: a ja narzekam na swoja diete .. Jutro ide do diabetolog zobaczymy co mi powie, od 8 dni mam cukry bardzo ladne.. Tobie tez sie uda wyregulowac a Igunia napewno bedzie zdrowa :)

Satine Ty chcesz cesare ? :) czy pytasz na wszelki wypadek ?

12 lata 4 tygodni temu #484522 przez Satine0
Pytam na wszelki wypadek :) :P

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka