BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #524514 przez kasia123m
noi piekny cukier:))
ja sie napisalam na komorce i mi bateria padla...wiec zadam glupie pytanie..jak sie robi owsianke..? ;) :P Mam w domu otreby owsiane czy to z tego?i co gotuje kubek mleka i to dodaje i sie to zagesci?i posolic?chetnie bym sprobowala zwlaszcza ze mleko uwielbiam ostatnio...pije tylko na noc i wczesniej z kawa...jak pije ta kawe gdzie spieniam pol szklanki mleka to zawsze mnie troszke przypycha a cukier mimo lezenia nigdy nie przekracza 100..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #524515 przez Alina2408
robią ktg i jakieś napięcia wychodzą ale nie panikuja
właśnie chyba zostawia a Ja wcale nie chce tak długo jutro się zapytam lekarza czy mnie na weekend wypuści

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524524 przez jadziatopol
Kasia w Klinice radzili nam,zeby nie gotowac otrebow w mleku tylko takie twarde dodac do mleka i jesc...ale ja nie lubie takich. Ja daje mleko do garnuszka i gotuje z otrebami jakies 5-10 minut bo lubie jak sie klei....i wcinam. Smacznego kochana. Zjedz sobie na poczatek pol kubeczka mleka z takimi otrebami i zobaczysz czy ci skacze po tym czy nie. Ja teraz jem caly pelny kubek mleka i dwie garsci (5 lyzek owsianki) :) mozna z otrebow tych co masz w domku albo z platkow owsianych. Ja mam akurat platki owsiane teraz. :) Kasia ty z ta kawa jestes niesamowita...zazdroszcze ci bo ja sie boje kawy (cisnienie) i do tego z cukrem ;) tez sie boje...chociaz raz w Polsce sporbowalam poslodzic kawke Inke i bylo ok :) widzisz ...kazda z nas reaguje na rozne produkty roznie...tak jak ty lody i kawka z cukrem i cukier ok...Dominia z kolei pizze wcina i jest ok....acha//...probowalam pizze i tez jest ok u mnie. :)
Alina to pewnie cie zostawia....u mnie te skurcze siegaly 100! co 5 minut...a ostatnio jak bylam to do 80 ale ich nie czulam az tak mocno. To trzymaj sie i nie rodz jeszcze :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524531 przez dominia
Jadzia już wiem co to owsianka :lol: coś mi świtało ale nie bardzo wiedziałam które to :silly: Jadłam też jako drugie śniadanie czasem i cukier był pięknie poniżej 100 :) i też trochę gotowałam je żeby były miększe :) twarde są niedobre ;)

Alinka trzymaj się tam Kochana :kiss: jak wszystko będzie ok to powinni Cię wypuścić na weekend bo po co trzymać :)

12 lata 3 miesiąc temu #524534 przez xpatiiix3
A ja to lubię owsiankę, ale na słodko jem i aż mi ochoty narobiłyście :P
Kurde no ja to łapię stresa jakiegoś teraz przed wizytą jutrzejszą..

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #524539 przez chomiczka
Pliszka świetnie Cię rozumiem, ja jestem załamana wagą :( też już mi we wszystkim nie wygodnie i chodzę w jednych gaciach non stop. O wadze to nawet nie wspomnę, ale katuje się i dwa razy dziennie na niej staje :angry: ostatnio naszła mnie ochota na jeansy i chciałam przymieżyć te sprzed ciąży i przeszłam szok totalny, wszystkie moje jeansy zatrzymały mi się na dupie!! Nie, nie na brzuchu tylko na dupie :( :( czyli dupa urosła jak ta lala, a ja się czarowałam że poszło w brzuch :( niektóre z tych jeansów były nawet przy duże na mnie przed ciążą, a teraz na tyłku się zatrzymują :dry: wyłam dwa dni :huh:
a przed ciążą moja dupa do najmniejszych też nie należała :ohmy: no więc teraz jest masakra

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524540 przez jadziatopol
xpatii ja tez lubie na slodko :) ale na razie pomarzyc moge . Nie stresuj sie ...bedzie dobrze wszystko :)
Kasia zapomnialam dodac ze nie sole owsianki :)
Dominia mniam...od razu mam ochote na druga :P albo na platki :P
Chomiczka tutaj duze dupy w modzie :blink: ja tez niestety sie czarowalam i to samo...nie wcisnelam moich ukochanych startych jeansow na tylek...ale zgubimy do lata spokojnie :)
Najlepszy byl moj syn...wrocil wczoraj ze szkoly i opowiada mi jak tam na przerwach...on sie mnie nie krepuje (chociaz czasem wolalabym zeby czesc zostawil dla siebie bo ja zaczynam sie krepowac) ...i opowiada jak laska podeszla do niego i pyta go czy woli duze dupy czy duze cycki...a on na to czy nie moze wybrac czegos po srodku....bo lubi i cycki i tylek ale w normalnym rozmiarze :lol: :lol: hahahmyslalam ze padne...a ona na to,ze nie...ma do wyboru tylko duza dupe lub duze cycki i wybral dupe :ohmy:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524545 przez Satine0
Kasia Ja się wymieniłam nr z Aliną :) Ale możecie sobie mój nr zapisać i w razie co pisać :)

12 lata 3 miesiąc temu #524551 przez anoda89
Satine nie chcę się wtrącać ale nie boisz się tak na forum podawać numer? Przecież czytają to różni ludzie i żeby Cię nikt nie nękał.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524552 przez jadziatopol
Ja niestety nie moge bo moja komorka nie ma opcji dzwonienia na komorki do Polski (mam niski abonament) ale bede was lapac na forum :) chyba ze macie skypa...jakbyscie chcialy skypa mojego to daje nazwa skypa:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anoda masz racje ;) lepiej nie dawac ;) co u ciebie? jak samopoczucie?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #524556 przez xpatiiix3
Alina trzymaj się kochana jeszcze się tam nam nie rozpakowuj ;**

Chomiczka Ojj to ja się boję swoje dżinsy zmierzyć oczywiście te które przyduże były :P hehe bo reszta to już od wakacji się nie zpinały... A teraz to ja śmigam w 3 parach spodni na zmiane, w tym jedne dżinsy na gumce i legginsy, a tak to dupa nie mam nic i nie chciałam za bardzo ciążówek kupować, bo bym się potem utopiła :P hehe

Jadzia mam nadzieję, że będzie ;) ale Wy to jesteście hehe narobiłyście ochoty, ale za to miałam batonika pod ręką to wszamałam normalnie w mig.. :P Ale będzie co zrzucać po ciąży, ciekawe ile ważę, bo w domu nie mam wagi, żeby się nie stresować hehe na ostatniej wizycie było już +6 minęły 4 tygodnie to zobaczymy :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524562 przez jadziatopol
jej...dziewczyny ale mam skurcz...trwa juz 4 minuty i nie chce przejsc!! i do tego czuje takie parcie na odbyt i moja vaginke ze jej....tak mi sie przec chce ze szok!!!!!!

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #524569 przez Satine0
Też racja ;-) Nie pomyślałam...jak ktoś chce to na pw mogę wysłać :)

12 lata 3 miesiąc temu #524572 przez anoda89
Ostrzegam bo na staraczkach była akcja podobno kiedyś.

U mnie spoko :) Siedzę teraz na staraczkach i odliczam :) Nie wiem czy wam pisałam ale termin poczęcia się przesunął na maj :( Trudno tylko miesiąc dłużej. W marcu będę mieć USG blizny i pewnie zapadnie ostateczna decyzja kiedy ruszamy ze staraniami. Narazie mamy brać z mężem kwas foliowy i szaleć dopóki karnawał trwa ;) Tak to nuuuuudy :silly: Regeneruje siły :blink: Widzę że u was się dzieje :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #524578 przez dominia
Jadzia dalej tak ciśnie ? może to już ? wystraszyłaś mnie :ohmy: pewnie jesteś sama w domu :(

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka