BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #524580 przez jadziatopol
Anoda to sie bedzie dzialo :lol: jeden miesiac to niedlugo :) minie szybko. To musicie uwazac teraz zeby wczesniej nie wyszedl bobus :blink:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #524582 przez xpatiiix3
Jeju Jadzia, może dzwoń do Radka i do szpitala, bo pewnie sama w domku.? Kurde aż mi serducho wali ja przeczytałam...

O i już 1000 stron naskrobałyście :P hehe

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #524584 przez chomiczka
jadzia czy to już?? trzymaj sie kochana, najlepiej od razu do szpitala bo nie ma żartów jak masz takie parcie. Może to już czas na spotkanie z Hubim :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524588 przez jadziatopol
Dominia,Xpatii puscilo..to znaczy skurcz...ale parcie pozostalo....teraz odliczam.....minelo 7 minut od ostatniego skurczu i teraz znowu sie zaczyna...za 2 h jade na wizyte cale szczescie....takie parcie odczuwam od kilku dni...ale nie az takie :ohmy: takie ze mam ochote wyrzucic wszystko z siebie! sama jestem w domu :( ;) Dominia moze to po tej rybie z mlekiem :blink:
Chomiczka nie strasz :ohmy: jeszcze lozeczka nie mam ;) moze przejdzie zaraz...za 2 godzinki bede u lekarza i szptal bedzie 100 m od niej

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #524593 przez chomiczka
Tysięczna strona forum i Jadzia zaczyna rodzić :)

12 lata 3 miesiąc temu #524595 przez xpatiiix3
Ojoj może to już czas na Hubiego.? ;O To odliczaj tam i pisz w razie czego kochana, bo się będziemy martwić o Ciebie.. ;*

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524600 przez jadziatopol
hahaha...dobry tekst Chomiczka :blink: 1000 strona :lol: teraz trwal 3 minuty....dlugie cos te skurcze...wczesniej trwaly okolo 30-40 sekund a teraz po kilka minut. Musze koniecznie jej powiedziec . Parcie minelo cale szczescie...zobaczymy jak wstane bo na razie to caly czas leze na lewym boku ;) znowu kolejny skurcz po 7 minutach ;)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #524601 przez anoda89
Jadzia Ty dzwoń do swojej ginki :ohmy: :)

12 lata 3 miesiąc temu #524606 przez Marlena1888
sylwia łądnie wyglądasz :) mało przytyłaś i brzuszek dodaje Ci uroku :P a co do filmów :) masz jeszcze jakieś fajne w zanadrzu?

Alina odpoczywaj sobie w spokoju, 3mam za Ciebie kciuki mocno! jak się teraz czujesz? ;)

Andzia Ty też uważaj na siebie, będzie dobrze :kiss:

a ja też mam skurcze takie nieprzyjemne, też faktycznie taka górka się robi i cały brzuch sztywnieje.. a i wiecie co, na sutkach zrobiły mi się takie jasno białe łuski, kropki- chyba to ta siara taka w stanie sztywnym, zastygniętym... i bolą..

12 lata 3 miesiąc temu #524625 przez buziaczek18
Jadzia trzymaj się kochana,trzymam kciuki i mam nadzieję że zaczniesz już rodzić ,że będziesz pierwsza,i że niedługo już zobaczysz Hubisia,daj znać co i jak i życzę ci łatwego porodu ,mam nadzieję że to są te właściwe skórcze ,a wam dziewczyny życzę spokojnej nocki ,dobranoc ,Jadzia odzywaj się czekamy co dalej...... :) :) :)

12 lata 3 miesiąc temu #524632 przez kasia123m
matko Jadzia a on nie moze wczesniej do domu podjechac...cos za dlugie te skurcze...ale jazda...no to sie zaczyna..az sie zdenerwowalam..

12 lata 3 miesiąc temu #524635 przez kasia123m
matko Jadzia a on nie moze wczesniej do domu podjechac...cos za dlugie te skurcze...ale jazda...no to sie zaczyna..az sie zdenerwowalam..
i Bartek ma nam wszystko napisac..bo oszalejemy przez 3 dni...trzymamy kciuki zeby poszlo szybko jesli to juz...

12 lata 3 miesiąc temu #524643 przez justyna84
domi ja nikogo nie osadzam tylko wyrazam swoje zdanie kazda niech se robi co chce to nei moja sprawa ;) .Tylko dla mnie poprostu nielogiczne jest to ze jak mozna miec mleko w piersi a zdecydowac sie karmic butelka porostu tego ne irozumie i nigdy nei zrozumie ;)

Jadzia tez mam nadzieje ze juz urodzisz bo ilez mozna te skurcze miec :lol:

Andzia trzymam kciuki zeby bylo ok ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524649 przez [email protected]
Czyżby pierwszy bobas chciał sie przywitać :unsure: jadzia trzymam kciuki mocno :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #524653 przez jadziatopol
dzieki dziewczyny :kiss: czekam wlasnie na tate...przyjedzie wczesniej...a Radek dojedzie pozniej :) parcie dalej czuje...jakby mi sie rozlazilo wszystko a skurcze byly co 7 minut a teraz 10 minut i nic....ja juz sama nie wiem ...ale ty Justynka mowilas ze mialas nieregularne....prawda? teraz znowu skurcz po 15 minutach...zobaczymy ile bedzie trwal ;) ...jutro dam wam znac co i jak :) ja jednak nie czuje zeby juz nadchodzil ten moment chociaz nie ukrywam ze bardzo bym chciala :kiss: spijcie dobrze kochane :)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka