- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

xpatii no zdolny skubaniec

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja dziś mam doła mega. Wkurzyłam się bo pozamawiałam kupę rzeczy na allegro już tydzień temu i póki co przyszedł tylko materacyk ;/ a reszty ani widu ani słychu

Dziś cały dzień siedziałam w domu jak więzień bo czekałam na kuriera który miał przywieźć pościel dla małego. Miałam iść do biblioteki ale podarowałam sobie bo kurier ma być. I co??? Wyszłam dosłownie na 5 minut po bułkę do sklepu po 18 i co?? NO I GNÓJ JEDEN AKURAT WTEDY PRZYJECHAŁ. Ja wiem że to nie jest jakaś tragedia ale jak się dowiedziałam to zaczęłam wyć jak głupia, rzuciłam się na łóżko i zanosiłam się łzami normalnie. Już mnie męczy ten stan i to że wszyscy mają mnie w dupie nawet głupi kurier

Michasia ja bym raczej nie dawała pieniędzy, skoro to ma byc tylko formalność, i dlaczego brat wspomina (niby przypadkiem) że pieniądze chcą odłożyć, dlaczego z góry zakłada że dostanie kasę? Ja rozumiem że to brat i w ogóle ale skoro ma być ślub kościelny to wydaje się logiczne że prezent będzie na "prawdziwy ślub" zwłaszcza że jesteście wierzący. Ja zawsze dając pieniadze na ślub to liczę się z tym że młodzi wykosztowali się na imprezę, catering itp, wiadomo że wtedy trzeba dać kasę, a tak jak liczą tylko na to żeby zgarnąć chajs po najniższej linii oporu to nie bardzo. Ja bym dała kwiaty, kartkę i jakiś upominek dla młodych i tyle. Ale to tylko moje zdanie

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jadzia ile Twój Hubi ważył koło 34 tygodnia ? tak chcę się na jutro psychicznie przygotować

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Andzie to Wojtuś spory

Jadzia Bartek zdolny chłopak

Michasia ciężka sprawa z tym prezentem, no bo tak skoro po cywilnym mają robić kościelny, to dostaną dwa razy prezenty.. Tak dziwnie. Uważam że takim dyplomatycznym wyjściem z sytuacji będzie dać 100-150 zł, żeby za obiad się zwróciło. Bo raczej prezentów nie oczekują, skoro brat mówi że chcą sobie odłożyć.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwia dokladnie...cale szczescie

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia jej...taka krotka masz szyjke? no nie wyglupiaj sie
trzymaj go....lez...nie ruszaj sie . A dostalas jakas medycyne zeby nie doszlo do wczesniejszego porodu? a sterydy dla dziecka na plucka?
Jak tylko pojawi mi się mocniejszy ból brzucha to mam od razu jechać do szpitala.Mam juz skierowanie (na nim jest cos napisane o przedwczesnym porodzie i lekach)
Kanał niby zamknięty,ale główka naciska bardzo mocno.
Gina powiedziała, że gdyby ten ból ktory mialam trwał dzien dłużej, to być może Wojtek byłby już na świecie. Dlatego mam się mega oszczędzać,żeby mały troszke jeszcze posiedział w brzuchu. W końcu to dopiero się zaczął 33 tydzień
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziękuję dziewczyny za dobre słowa, dodałyście mi otuchy

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Andzia to gin Ci szyjki nie mierzył dopochwowo USg tylko stwierdził, że krótka ?
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Andzia no dokladnie...troche wczesnie
ale jak bedziesz sobie lezec to mysle ze pokojnie donosisz
wszystkie mamy cos krotkie te szyjkii dzieci spiesza sie na swiat
a jaki bol czulas? w dole brzucha? jak skurcz czy taki przedmiesiaczkowy?
Najpierw ból był w górnej części brzucha... wypychało mi aż taka gulę... mąż myślał,że to Wojtek wypina dupke. Potem to przechodziło w dolną część brzucha i do tego dochodził masakryczny ból pleców, ze nie mogłam sie ruszyć. Jak leżałam to nie byłam w stanie sie przewrócic na bok, bo tak bolało. no i trwało to długo....

Ale mam jakąś cichą nadzieję, że sie to teraz unormuje, bo tydzień temu powiększył mi sie brzuch o 4 cm w ciągu 3 dni i wtedy te bóle ustały. chyba Wojtek ma minimalnie mniej miejsca i aż tak mocno nie naciska na szyjkę.
Więc myśle, że wszytsko będzie ok

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Andzia mi po wstępnym badaniu w 28t.c w szpitalu lekarka stwierdziła, że uuuu króciutka, jak do porodu, a jak przyszło co do czego i zmierzyli przez usg to się okazało że nie jest najgorzej - 38 mm. Więc może nie jest najgorzej, ale profilaktycznie leż, leż i jeszcze raz leż

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
to gin Ci szyjki nie mierzył dopochwowo USg tylko stwierdził, że krótka ?
Tylko usiadłam na fotel i mnie zaczęła badac to jak zobaczyłam jej mine to wiedziałam, że coś nie tak. Od razu powiedziała, że szyjka całkowicie skrócona itp.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

cukier po jajecznicy 98//wiec ladniutki..teraz o 20.30 jem tylko jedna wase...i po nie cukier z 90pare...a moze bym mala IG zamiast wasy zjadla..tylko kurde czy to mi nie wplynie na cukier ranny??moze lepeij nieprobowac...ech
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

andzia myślę że jak zadbasz teraz o siebie to maluszek wytrzyma jeszcze troszkę, czytałam w neci o kobietach które w 32 tc miały już rozwarcie a dotrwały prawie do terminu