- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale sie rozpisalam sorki
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Robilam mu takie zblizenie ,ze dopiero po chwili zauwazylam ,ze ma obiektyw odcisniety na czole
a u nas 6 kupek i pod wieczorzrobily sie bardziej zielonkawe (oliwkowe) i z niteczkami sluzu brunatnego . Jutro ide do lekarza! boje sie ,ze to cos powaznego chociaz Hubus jest taki radosny i nic go nie boli to lepiej sprawdzic.Naczytalam sie w necie tyle roznych przyczyn tego...ze sama nie wiem..od zabkowania poczawszy, niedozywienia, beztlenowcow, rota, bakterii....ze zglupialam moze tez byc dlatego,ze mamy skok i caly czas wisi przy cycku...nawet jak juz ma pelny brzuszek to dalej ssie i wylewa mu sie bokiem ...to nie dziwne ,ze przy takiej ilosci pokarmu robi czeste kupki...a jak robi czeste kupki to ma podraznione jelito. Mam juz takie wydojone cycki jak sliwki
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabile ja też mogę zapomnieć o zeszłorocznym bikini, w ogole najlepiej żebym sobie kupiła jednoczęściowy strój żeby ukryć to i owo kurcze ja nienawidzę jednoczęściowcyh strojów, ale cóż myślałam na początku żeby puścić samego M z Olkiem ale umarłabym ze strachu. Zresztą tyle radości by mnie ominęło
Kasia ja robię na żywcu bo u nas we Wrocławiu woda jest mega twarda i kamienia jest ogromnie dużo. Także nie chce mu podawać takiej skamieliny. Tak jak Gabile zauważyłam że więcej płacze po wodzie z kranu - skończyła nam się żywcowa i podawaliśmy mu z kranu i wycie było masakryczne.
Ja mam teraz drugą @ po porodzie i tez masakra jest, leje się jak z kranu, zakładam podkłady poporodowe żeby nie uświnić wszystkiego !!! (przynajmniej je zużyje). Myślałam że pierwszy @ po porodzie tylko taki będzie, a tu drugi i to samo zabiję się chyba jak mi tak zostanie
Fajnie dziewczyny piszecie o tym odchudzaniu, ja chyba zacznę chodzić na aerobik, skoro Oluś już "mądrzejszy". A z jedzeniem u mnie średnio. Wczoraj zjadłam o 8 rano 2 kanapi a następny posiłek był dopiero o 20! 12 godz. przerwy, kuźwa ja nie wiem skąd mam wziąć czas na jedzenie żeby 5 posiłków dziennie, nawet nie umiem jeszcze tyle czasu znaleść żeby obiad ugotować
Ja też lubię prawdziwych facetów, nie takich ą ę, i dla mnie facet też musi mieć trochę ciałka, wiadomo że nie za gruby. Teraz to ja jestem "grubaska" w związku.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oluś po szczepieniu spał ładnie całą noc, a teraz świergoli radośnie, więc nie widzę żadnych skutków tego szczepienia na razie, oby tak zostało
UFF, ale natworzyłyście w nosy postów, a potem narzekają że się nie wyspały hahaa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my idziemy spac milego dnia dziewczyny
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Słodkich amerykańskich snów
A ja dzis ogladam tvn24 i okazało sie ze ten chirurg który przeszczepił ta twarz od nieboszczyka to ten który w ciąży usuwał mi ósemke. prawdziwy specjalista, ma mega dobre opinie, taki zabek to dla niego pryszcz ale typ chamski i bezczelny, zrugał mnie z góry na dół, prawie sie tam rozpłakałam tak mnie opitolil
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale jaja z tym lekarzem..pamietam jak opowiadalas jak bylas u niego
no ,...teraz juz ide...papappa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chomiczka ja sie dzis bardzo wyspalam o dziwo pewnie dlatego , ze M. jest
powiem ci , ze sie chyba tez skusze na ten basen z Leosiem i M. w niedziele ktoras
a od ktorego miesiaca mozna? to sa jakies zajecia czy jak?
a teraz sa takie ladne jednoczesciowe ze mysle , ze nie bedzie tak zle
co do zdrady to dobrze to ujelas gdzies mi zabraklo slowa tez sie brzydze , ale tylko u siebie , kogos nie oceniam
ale ci sie trafilo z tym chirurgiem , ale jak ma takie zachowanie to pewnie juz woda sodowa do glowy odbila ;/
Madlen ja mam realne podejscie do zycia i wszystko moze sie w nim zdarzyc niestety
a u was tez sie ulozy , moze potrzeba jeszcze czasu dotarcia sie miejmy nadzieje, ze jednak bedzie dobrze tego ci zycze , bo naprawde wydajesz sie bardzo rozsadna i fajna osoba
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka ciesze sie ze Olus po szczepieniu ok. mowisz ze okres starszny.wlasnie dlatego pisze.ratunku to jakis koszmr...powodz...no takich jaj po 1 porodzie nie mialam.obudzialam sie o 4 rno i wszystko we krwi.potem juz wstawalam co godz i pelne podpaski..zobaczymy jak w dzien bedzie.dobrze ze dzis wolne bo jakbym np dzis miala do szpitala z dziecki isc...jak z kranu...Ale jak piszesz ze u Ciebie tez tak to troche mniej sie mrtwie.bo juz myslalm ze to wina moich plytek...
Spalismy do 9,30.ja sie poderwalam a dzieci spalyby dalej.krmienie bylo o 5 jedno.cudowna noc gdyby nie @.pada na polu wioec rczej bnici z wychodzenia.przyjezdza dzis tata z bratem.
Nie wiem jeszcze jakie auto ale wieksze.zduzo ksy nie mamy wiec tak z 15tys max mozemy wydac...noi na benzynie,musi malo palic bo : nieraz robi po 100km dziennie po miescie...
Jadzia idz pokz Huberta lekrzowi i powiedz o tej kupie.lepeij pokazc bo takie niteczki to krew.
Ide smazyc im omlety...milego dnia dziewczyny
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
!
a tu kilka informacji:
„Pierwsze pluski”: W swojej formie są zajęciami kompleksowo oddziaływującymi na dziecko. W swej tematyce dotykają wszystkich sfer życia małego człowieka, bazują na motoryce, emocjonalności i relacji małego dziecka z rodzicem. Są doskonałym sposobem na wspólne spędzanie czasu z maleństwem, dodatkowo wdrażają do aktywności w wodzie i uczą elementarnych sposobów przemieszczania się w niej. Kurs trwa nieprzerwanie przez 10 miesięcy, jest podzielony na dwa lub cztery okresy rozliczeniowe. Po jego zakończeniu dziecko jest doskonale oswojone z wodą, potrafi wstrzymywać oddech podczas nurkowania, dodatkowo jest zaznajomione ze wszystkimi przyborami pływackimi i doskonale reaguje na kontakt z wodą. Rodzic natomiast, zostaje przeszkolony z zakresu możliwości pływackich małego dziecka, potrafi samodzielnie zanurzać maleństwo pod wodę i zna naturalne metody oddziaływania wodą na rozwój motoryki małego człowieka.
Na zajęciach:
oswajamy się z wodą
uczymy się wstrzymywać oddech pod wodą
pływamy na brzuchu i plecach z kolorowymi przyborami
a stroje fajne, na pewno musze taki sobie kupić i schudnąć też muszę hehe
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia -
Sylwia - to szykuję Wam się piękny weekend. Oby pogoda dopisała Na pewno na chrzcinach będziesz wyglądać pięknie
Alina, Jadzia - z tymi bliznami to zależy od szycia. Ja była dość mocno nacięta, jeszcze do tego pękłam i nic nie czuję. Wszystko się super zagoiło. pewnie po cesarkach jest podobnie
Gratuluję działeczki
Madlen - wpuścić Ciebie na siłownię i już każdy facet Twój
Katarinka - moja jak jest niezadowolona to miauczy jak kotek
Madlen, Gabille, Jadzia - oj z facetami to trudny temat poruszyłyście... Ja się zdrady nie boję.
Chomiczka - dobrze że Oluś po szczepieniu ok
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Kasia miałam tak samo @
Mi ortopeda co robił usg bioderek mówił, że po 3 mcu można na basen, I też planuję iść jak się to cholerstwo wygoi
Ola tonący brzytwy (brzydko )się chwyta haha. A jak eksperta miałam na wyciągnięcie ręki to uderzyłam z masą pytań hehe. A siłka ogólnie tylko dla babek, bez trenerów na co dzień, za to blisko domu.
Kasia grzeszysz kobieto!