- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mały jak już zasnął o 22 tak pobudka dopiero o 6 i spano do 8. Także noc rewelacyjna, teraz się bawi. Zobaczymy czy dziś będzie lepiej czy znowu cały dzień będzie buszował.
My nie mamy stałego rytmu dnia jeszcze. Mały chyba jeszcze nie dszedł do siebie po przezyciach pierwszych trzech miesięcy. Reguła jest taka że rano jest w stanie się bawić 2 godzinki, potem jest zmęczony raz zaśnie, raz nie. Czasem potrafi przespać 4 godziny w ciągu dnia a innym razem nie śpi wcale. Kąpiel jest zawsze o 19 i regułą jest też to że kładę go wtedy "do spania", ale czy zaśnie od razu czy za 2 godziny to też wielka niewiadoma. Także każdy dzień jest inny i nigdy nie mogę być pewna jak będzie wyglądał. Mam nadzieję że się unormuje to kiedyś.
Kasia bardzo fajne dzieciaki, udały Ci się. Tosieńka ma taką minkę zawsze świetną, myślę że będzie rozrabiara, bo po minie już widać że ma ochotę coś spsocić a jak Kacperek? kocha siostrzyczkę? pomaga przy niej? nie jest zazdrosny o nią? lubi się z nią bawić??
Paula Amelka ze zdjęcia na zdjęcie coraz większa, bardzo się zmienia. Taka jest milusia jak się uśmiecha
Monia sto lat dla Iguni z okazji małych urodzinek Pamiętam ten dzień 3 lutego jak jedna za drugą się powypakowywały
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Z laktacją mam tradycyjnie schizy, no niby wszystko ok, mleczko jest ale czy wystarczająco? Tego się zmierzyć niestety nie da
Mikus w nocy śpi ładnie, ma przerwy nawet 4 godzinne, budzi się 2 razy na karmienie i zasypia, natomiast w dzień tak co 2, czasem 1,5, jak mocniej przyśnie to co 3 godziny. Jeśli nie śpi to najchętniej wisiałby na cycu, więc juz nie wiem, czy to głód czy pieszczoty na spacerze, jeśli się takowy trafi, jeśli nie śpi to jest ryk więc w sumie rzadko spacerujemy zamówiłam chustę, może pomoże, bo Mikulo najchętniej nie schodził by z rączkę. No niby tak do 3 go miesiąca może być, ale są wszak dzieci które tak swoich mam nie okupuja pójście do wc czasami nie jest oczywistościa, zaparć się można nabawic
No i z wagą szału nie ma, ja wiem ze nie każdy musi być Pudzianem, no ale oczywiście wolałabym zeby więcej przybierał mimo, ze jest w normie, tej niższej ale normie, a skoro nie to może coś z kamieniem nie tak..... No i kółko się zamyka i schizy gotowa
Wasze dzieciaczki wszystkie przepiękne, takie juz duże, okraglutkie, interesują się światem. Aż przyjemnie popatrzeć i poczytać o nich, całusy dla Nich wszystkich od forumowej ciotki- klotki kwietniowej
Aaa, no i wszystkim dziękuje za życzenia imieninowe , bo chyba jeszcze nie dziękowalam
Aaaa, no i pytanie : jak u Was z @ po porodzie? Kiedy przyszła? Bo nie wiem czy mi sie na @ nie zbiera, bo juz jakoś czas nic nie było, a od wczoraj jakiś śluz podbarwiony na różowo się pojawil nieduzo ale jest
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Kasia 2010,utargowane na 30tys., diesel
Paula kolejna wstrząsająca historia..
Aga trzymaj się, cierpliwe oczekiwania na lepsze jutro na pewno będą wynagrodzone.
Jestem rozjebana psychicznie dzisiaj.
Wczoraj kłótnia z M.
Dziś byliśmy z Adasiem na pobraniu krwi.
Pielęgniarka jak go zobaczyła to się zasmuciła ..i jak ona ma mu pobrać krew na morfologię, ob i tsh. Z palca za mało na wszystkie badania, z rączki nie da rady. I wymyślili z laborantką, że z główki tylko się da.
Adaś się darł (nawet kazały, wtedy żyła lepiej wyjdzie), krew się lała, mi łzy leciały. Plamy krwi na kozetce..
Koszmar.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Znowu kłótnia z M. Chyba potrzebna mu terapia szokowa
Dziś kurier przyniósł kołderkę i podusię na małego Chomika mega mięciutkie i milutie, chyba sobie też kupię kołderkę z tej serii, można prać w 95 stopniach. Mega milusia i fajniusia. Chomik będzie teraz spał jak suseł
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
monia u mnie to samo moja gin mi powiedzala ze pecherzyk pusty i nic z tego nie bedzie , ze wg @ powinnam byc w 9tyg a jestem w 4tc , ogolnie zmienilam lekarza i dzis jest Leoś
pati mimo , ze gowniana sytuacja byla z M. i to przezywalas i nic nie chcialas to w zyciu czasem tak bywa , ze czlowiek zmienia zdanie , ale badz rozsadna i nie pakuj sie w 2 dziecko , bo niestety ale sytacja finansowa ci na to mysle nie pozwala , a gumki nie kosztuja tyle co kolejny dzieciaczek , ALE ZYCZE CI SZCZESCIA miejmy nadzieje, ze jednak poszedl po rozum do glowy
chomiczka to zas koniec "wakacji" z Olusiem miejmy nadzieje, ze skok rozwojowy szybko minie
monia moge przyjechac w srode ?
madlen , michasia i moina pasuje wam ?
bo juz nie dam rady sie tam zapisac bo na gdansk sie zapisalam ale raczej nie pojade
madlen ale mi szkoda Adasia to pobieranie krwi , dla dzieci powinno sie to jakos inaczej odbywac , ale pytanie jak
aga bardzo ci wspolczuje mi leb peka i mam nerwy jak Leon doslownie chwile ryczy a co dopiero ty masz mowic ;/
mam nadzieje, ze to sie odmieni jak u Olusia chomiczki
i tak jak chomiczka mowi niech tesciowa pomoze a nie sie madrzy , bo tak najprosciej !
a ja mam "problem " z Leonem ;/ idzie ladnie spac wieczorem , budzi sie na jedzenie czasem o 1 lub 2 i potem o 4 , ale juz nie na jedzenie tylko na gadanie ! nie spi od tego czasu do 6-6.30 zje i dalej lezy , az wkoncu sam usnie do 8 masakra
padam , bo spie kolo niego ale bardzo czujnie
czy to skok?
monia buziaki dla Iguni z okazji 4 mcy
moj Leoś konczy dzisiaj 3 mce
chomiczka a co to za kolderka?
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Monia, Alina, pliszka gratuluje naszym 4 miesieczniakom <3
Gabi no my mieliśmy zaczęliśmy bez ale nigdy nic nie wiadomo, znam historie wśród kolegów jak chłopak dziewczynę palcem zaplodnil zawsze sprawdzał gumki czy cale nie pękły no i potem rak nie umył musiało dojść do testów dna żeby uwierzył ze to jego
A ja siedzę w szkole i się nudze, wf mamy, no i nudze się bo na cały rok zwolnienie miałam jeszcze matma i do domku, cały czas myślę o malutkim kaszlal mi od wczoraj no i w nocy i nad ranem wrzeszczał i płakał przeraźliwie, serce mi pekalo.. Na 16 do lekarza mamy..
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
do tej pory Olek spał w rożku, potem pod taką małą kołderką i doszłam do wniosku że już dorósł żeby mieć własną kołdrę i poduszkę z prawdziwego zdarzenia
Nie rozumiem waszych lekarzy, jak może lekarz powiedzieć że "nic z tego nie będzie"?????? a skąd on to ma wiedzieć? Nie kumam, ja poszłam dość wcześnie do gina, to był chyba 4 tc, zbadał mnie i powiedział że jest małe ziarenko i żeby przyjść za 2 tygodnie posłuchać serduszka powiedział tylko żeby się jeszcze nikomu nie chwalić bo ileś tam procent na takim wczesnym etapie ulega samoporonieniu. Wcale się tym nie przejęłam bo wiedziałam że mnie to nie dotycz, a on udzielił mi tylko informacji. Dziwni lekarze, ja bym na pewno poszła do takiego i pokazała mu dziecko. Powiedziałabym frajerowi żeby zajął się lepiej leczeniem krów a nie ludzi
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w niedziel pojechalismy nad zatoke pucka za Gdynie do Rewy pierwszy raz tam bylam i jestem mile zaskoczona jak tam fajnie spokojnie i milo wogole ostatnio stronie od wielkich aglomeracji i potrzebuje spokoju
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tez mam taka kolderke
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja kupiłam dokładnie tą u tego sprzedawcy:
allegro.pl/kolderka-antyal-90x120-40x60-...est-i3253845488.html
Gabile i jak jesteście zadowoleni z kołderki, Leoś szczęśliwy??
Ja mam takie samo zdanie, chociaż Olek powstał właśnie przez moją lekkomyślność ale teraz bez zabezpieczenia ani rusz, choćbym nie wiem jak się zapomniała
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dzis po wizycie u rehabilit.mamy jutro juz ze skierowniem wizyte u glownego lekrza reh bo niestety jest kilk rzeczy ktore nie widomo czy by napewno sa prawidlowe.wiec jutro juz sie dowiem co dalej.dobrze ze nas wcisnela bo terminy na pazdziernik.zmykam krmic mala i potem ja do endo...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Leon nie chce spac w nocy pod kocykiem tylko pod kołderka jak nie pod swoja to pod moja
jesli chodzi o przypadkowa ciaze a jakze upragniona prawda? to jednak jak ktos nie chce wiecej dzieci to chwile uniesienia nie sa wkazane
powiem wam , ze tak sie zapieralam nigdy wiecej dzieci ! a teraz jak Leon ma 3 mce to moglabym miec tak za rok 2 , ale ciaza mnie przeraza i to sie nie zmienilo wogole !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3