- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princes potwierdzam to co napisała Monia o mleczku i prędzej nam włosy wypadną i zęby popsują niż mleko będzie słabe,nie ma czegoś takiego jak kiepskie mleko,moja teściowa też pierdoły opowiada,moja koleżanka też nie je mięsa a jej synek na piersi to mały wielkolud,ja też rzadko jem mięso a Gabrysiowi nic nie brakuję
Dużo zdrówka dla naszych kochanych maluszków
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia - Igunia ślicznie gaworzy
Monia, Jadzia - mi się to "świekra" też spodobało. Muszę zapytać teściowej co Ona na to ?
Michasia - gratulację z okazji rocznicy ślubu Zdjęcia z małą super
Paula - ale Amelka to już duża dziewczynka. Widzę że coraz więcej z Was próbuje już normalnego jedzonka. Oby Oliwii szybko przeszło po antybiotyku
Madlen - Adaś śliczny i wcale nie wydaję się duży
Co do tego pokarmu to oczywiście macie rację Ja na mojej diecie to wielu rzeczy nie mogę, a Liduś rośnie pięknie
Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków
Ma dziś po południu jedziemy do moich rodziców. Dzisiaj pięknie spaliśmy za to czasu brakuje na wszystko to tak tylko pokrótce odpisałam...
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Wszystkiego Najlepszego naszym Lutowym i nielutowym pociechom
Oliwia już lepiej Miło, że pytacie.
Rano dostała trzecią dawkę antybiotyku. Nie gorączkuje i w sumie już nie kaszle.
Ami zasnęła coś po 22. Jadła o 2.30 i 5. Wstała o 8 taaaaka usrana. Właśnie piorę pościel. Mam nadzieję, że się dopierze.
Monia spacerówkę mamy Mutsy 4Rider (kupiliśmy w czwartek ze względu na to, że jest przodem i tyłem do kierunku jazdy). A gondola to Coneco Toledo. Ogólnie ok, ale spacerówka tylko przodem montowana, więc do doopy
Madlen jaki Adaśko śliczny Do schrupania!
Michasia specjalnie dla Cb zmierzyłam. Moja ma 22 cm. Jest praktycznie po całości, ale mnie musieli tak pociąć. Z tymi pieluchami to szacun! Mi by się nie chciało to raz a dwa... nie wyobrażam sobie takiego majdanu na dupce Ami. W upał ona sie poci w cienkich Pampersach...
Dominia no wreszcie sie odezwałaś! Wstaw fotkę Igunia. Nie pocieszę Cię niestety. Teraz nasze dzieci będą spały coraz mniej - rosną
A. kupił mi wczoraj DADY 3. Kurka jak to śmierdzi!!!!! Okropnie. Wczoraj chciałam już jechać po orginalne pampy, ale A. namówił mnie żeby wystawić dady na taras aby się wywietrzyły. Postały ze 3h i już nie walą. No ale w szoku jestem do tej pory.
Ciemno jak w dopie na tym dworze.
Mamy jechać na zakupy. Trza coś maludom sprezentować na dzień dziecka. Tylko cooo?
Zgubiłam już drugiego smoka Ami. Musze jej dziś kupić jakiegoś kolorowego, bo te przezroczyste aventa są nie do odnalezienia! No i pampersy - pachnące
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
usypia a tyle spala
Madlen synus slodki a nie zapinasz go w tym foteliku?moja robi takie mostki w foteliku ze 3 mostki i pupa poza fotelikem...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dziewczynki a Wy jakie macie nosidełka ???
Paula super, że z Oli już lepiej Amka tak się obsruliła ? Mój Ig wczoraj bez kupy .. mam nadzieję, że dzisiaj zrobi .. ale jak usadzi to pewnie całego pampersa Później wstawię zdjęcie mojego urwiska
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
A pieluchy wielorazowe tym różnią się też od pampersów, że są przewiewne, bo z naturalnych materiałów i w nich tyłek się nie powinien pocić.
Ania jak narazie ma zdrowiutką skórę na pupci.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen Adas jest w sam raz ! jaki przystojniak ! Wiadomo ,ze moze wiecej przybierac bo duzy sie urodzil. Moj Bartek tez tak mial ale potem zwolni. Extra facet!
Monia super to wyjasnilas z tym mlekiem chyba jakis kryzys maly mielismy bo dzisiaj to pelne persi az milo
Aganobla macie racje z tym mlekiem. Ale moja swiekra tez non stop mi gada,ze pewnie za malo tresciwe mleko mam. Jak mi tak non stop gada to zaczelam sie nad tym zastanawiac
Monia,Madlen zamowilam tak jak mowilyscie..krzeselko bez zabawek Przyjdzie za 4 dni no mam nadzieje,ze nie zaginie po drodze jak wozek
Paulaa ciesze sie ,ze Oliwka lepiej
Ola no z ta pogoda to jest tu super. W calej Californi upal ale tu gdzie jestem jest extra bo z jednej strony jest ocean a z drugiej zatoka i wieje caly czas chlodnym powietrzem wiec upalow nie ma. Slonce caly czas ale pot po tylku nie leci Jak dla mnie to troche z abardzo wietrznie tu jest ...no ale wole to niz upaly.
Michasia aaaa o nietopera ci chodzilo...ja tez nie moglam tego znalezc....bo nie wiedzialam,ze to taki dowcip
Kasia moj tez jak siedzi na lezaczku to takie wygibasy strzela i mostki,ze wczoraj myslalam,ze wyskoczy z niego. Kasia, moj Hubus tez na poczatku jak lapal zabawki to nie centralnie po srodku...bardziej z prawej i nozki jak podnosil do gory to na prawa strone...pamietasz jak sie martwilam? a pozniej , nawet nie wiem kiedy, zaczal rowniutko wszystko robic...raczki laczyc w linii srodkowej i nozki podnosic. Moze Tosia potrzebuje kilku dni na to...ale lepiej zapytac i wtedy bedziesz spokojna
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O widzisz to tym bardziej muszę kupić sobie to nosidełko akurat Iguń dostał od babci na pampki to jeszcze starszy na to co dla mamusi będzie zdrowsze
Wiesz jak Mały mi pokazuje złość !!! normalnie warczy .. aż się boję co to On wyprawia
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia a ty ile karmilas Kinie? i ciezko bylo ci odstawic ja od piersi?
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale cisza... Pogoda doopna, wyjść na spacer ryzyko, co chwilę burza. Teraz zresztą ponuro i chłodniej. Moja pannica już drugi dzień przesypia. Nocki też śpi całe - od 20-21 do 6. Wyciągam ją z łóżeczka tylko raz w nocy na karmienie, bo cycki mi chcą eksplodować Ale je na takim półśnie. A jak się przebudzi to uśmiech od ucha do ucha i gaduli. Moje kochane Słoneczko
Dominia fajnie,że się odezwałaś Brakowało tu Ciebie
A co z Pati? Czy ona aby nie skumała się z ojcem Marcelka? A może coś się stało???
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No właśnie .. nie muszę myśleć o butli jak gdzieś jadę .. wstaję wkładam Igora do łóżka i prawie śpię przy karmieniu, ogólnie jest super
Katarinka
Z Patii raczej to pierwsze
Ale tu cicho
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zacznę sentymentalnie:
Dziś mija dokładnie rok odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży z Igunią
Rok temu zrobiłam test, na którym pokazała się słabiutka druga kreska, potem drugi i trzeci...
I na przekór lekarzom, którzy próbowali mi wmówić, że ciąża jest martwa, pęcherzyk pusty, "dziecka już nie ma" ja patrze na ten mój mały wielki skarb i chciałabym wykrzyczeć jak bardzo się mylili. Bo jest moje cudowne szczęście na świecie
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ten poprzedni post to taki mój sentymentalny powrót do przeszłości, chciałam się tym z Wami podzielić
Dominia ja mam to nosidełko www.ceneo.pl/18635707 i jestem bardzo zadowolona Polecam Chociaż bardziej to m powinien się wypowiedzieć, bo to on ciągle ją nosi...zabiera ją na spacery, dziś miał ją w nim na zakupach na rynku...ehh tatuś. A Igunia też zadowolona, siedzi sztywno, często śpi, nam pasuje
Asia ja karmiłam Kinię 14 miesięcy. Odstawiłam dlatego, że była juz taka duża...wołała o cyca, sama wyciągała...nie wiem po prostu przyszedł moment na koniec. Nie było to trudne, 2 dni jak marudziła o cycka, to odwracaliśmy jej uwagę i ktoś sie nią zajmował, szybko zapomniała.
Teraz na razie nie planuję Iguni odstawiać...może nawet do roku będę karmiła, zobaczymy
Miałam dziś intensywny dzień...zakupy, Kinia na urodziny, spacer, karmienie, odbiór Kini, znowu do Iguni, kąpiel...teraz odpoczywam
W ciągu dnia było bardzo ciepło, a teraz zaczynają się burze, ja tam je lubię
Jak tam Wasze Maluszki w swoje pierwsze święto?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Katarinka ale slicznie ci Anulka spi
Dominia moze Igorek ma taki dzien kazdy ma gorsze dni
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jadzia faktycznie ładnie śpi. Dziś to pobiła rekord. W ciągu dnia przespała nam dobrych kilka godzin z małymi przerwami. Na kąpiel i jedzenie ją obudziłam właściwie. Bałam się, że mi nie uśnie, ale padła po jedzeniu i śpi. Zobaczymy jak minie noc. Mam nadzieję, że nie zamieniła sobie dnia z nocą A może skończył się ten skok? Bo ostatnio to non stop marudzenie było, cycek i ryk jak zostawiałam na chwilę. Noce tylko spała ładnie bo w dzien w ogóle nie chciała spać. Jakieś pojedyńcze kilkuminotowe drzemki tylko zaliczała. A teraz nie płacze, nie domaga się noszenia i rozdaje uśmiechy. Musiałam kupić zwykły gryzaczek za 6 zł i ten pasuje - nie rozstaje się z nim. Miała inne, bardziej "wypasione" to nie podeszły. I tak to jest z dziećmi.
No to miłą, sentymentalną wycieczkę sprawiłaś dziś Hubciowi. Pięknie
Monia pięknie to wyraziłaś, nic dodać nic ująć, ucałuj tego małego Skarbka
A ja zmykam do łazienki i do łóżka. Trzeba kimnąć, bo nie wiadomo co nas tej nocy czeka
Dobrej nocki mamusie