- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Spokojnie poprawi
Suzi Kochana jak tam Twoja laktacja ??? co u Was ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie każdy musi być dobry z matmy, może Kinia to humanistka? Wiem co przeżywasz i jakie to nerwy, mam brata, który ma 13 lat. Zagrożony z 4 przedmiotów gamoń jeden, mama zawału niedługo przy nim dostanie, pyskuje, nie słucha. Ja to bym kopa w dupę mu dała to może by się opamiętał
Madlen dokładnie, oby do jutra
jadzia dawaj do nas na fejsa możesz założyć fikcyjne konto tylko na potrzeby forum
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen jak mi pokazali to serduszko to znowu ryczałam prawie dobę, ale ze szczęścia. I jakbym fruwała nad ziemią, dosłownie jak milion w totka Nie mogłam uwierzyć, że to prawda
Chomiczka no to był jeden z dłuższych, prawie 2 tygodnie. Ale może u Was będzie krótszy, oby
Ja ma ochotę jej wpierdolić czasami, ale nigdy jej nie uderzyłam i mam nadzieję, że nie będę musiała. Kurde te bachory rozwydrzone, w szkole ich uczą co im wolno, jakie mają prawa...chwilami mam wrażenie, że nie panuję nad wychowaniem własnego dziecka. Mam nadzieję, że hormony ją wkrótce opuszczą i wróci moje grzeczne dziecko z nagrań sprzed kilku lat...była taka słodka, taka kochana, taka usłuchana...ktos mi ją podmienił
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W końcu będzie dobrze, to nie jest tak, że Twoja córcia będzie wiecznie płakać. Dużo sił i spokoju życzę. Pozdrawiam
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas od tygodnia trochę się polepszyło, mam nadzieję że tak zostanie. Wiem że mały przez to co przeszedł jest bardziej nerwowy, złośnik. Ja już też nigdy nie zdecyduje się na kolejne dziecko. Niestety niektóre dzieci tak już mają. Mam nadzieję że i dla was wkrótce zaświeci słońce, może za kilka tygodni, miesięcy. Niestety nie ma innej rady jak to przeczekać. Wiem że to się wydaje nie do przetrwania...
Kurde ten dalej nie śpi tylko wojuje. Eh jak nie kolka to skoki, zawsze k... coś
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dobrze że trafiłaś na forum, tutaj dziewczyny bardzo mi pomogły. Czasem dobrze jest się wyżalić i zostać wysłuchanym, znaczy to często więcej niż fizyczna pomoc
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia co za idiota z tego lekarza... brak słów.. a to satysfakcja i radość zdwojona.. piękne te dwa zdjęcia
Madlen jaki Adaś szczęśliwy z misiowym balonikiem fajny chłopaczek
aga będzie dobrze
paula u nas są stałe pory też :)w dzień bywa różnie ale nocki, poranki bardzo podobne
i znowu niedziela minęła, ale lecą te dni! mama dziś dzwoniła na skypa z holandi to Filipka ledwo poznała tak się zmienił już tak jej tęskno za nim.
zaśpiewałam dwie kołysanki i padł mój Pysiolek a i zapomniałam napisać, przeszliśmy na butlę. dziś go kilka razy przystawiałam jak miałam twarde jak skały ale co- mleko mam przeźroczyste, nie smakuje mu, pogryzł mnie tylko...więc laktator poszedł w ruch . z moimi wklęsłymi brodawkami (karmiłam tylko przez kapturki silikonowe) i tak się cieszę że przez tyle czasu szło nawet nawet a dziś spotkałam się z kuzynem i rozmawialiśmy o pracy ma przyjaciela co ma firmę w mojej branzy jeśli by się udało, miałabym przeprowadzać szkolenia, kursy ( z zakresu asertywności, psychologi, pedagogiki) dla różnych grup społecznych np. bezrobotnych, studentów itp 3 majcie kciuki!
choć i tak myślę jeszcze z 3 miechy posiedzieć z małym w domku
miłej nocki dziewczyny
bye
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Marcelinek ucalowany od ciotek te, wysyłamy buziaki dzieciaczkkm i cilciom
Marlena pierwszy i nie powiem, ze było zle chociaż trochę bolalo bolało poczatku..
Życzę miłego dnia dziewczynki.!
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas jeśli chodzi o rytm dnia to poranki i wieczory są takie same. Wstaje tak 7.30-8. Śniadanko, przebieranko, trochę tulasów. Koło 9-10 robi się śpiąca i śpi tak max. godzinę. No i później to już zależy od nastroju. Wieczorami od 18 do 19 łapie drzemkę. Wstaje to jemy, później leżaczek itd. Koło 20.30 mycie i przed 22 zasypia. W nocy mamy max. dwie pobudki. Dziś np. tylko jedna o 3.
Mała tak pcha ręce do buzi. Normalnie całą piąstkę wpycha. Ślina leci jej litrami. Ale zębów nie widać (oby jak najdłużej)
Bananamama śliczna malutka
Madlen jaki śliczny Adaś. Amelka też uwielbia wszystko co misiowe.
Monia co za historia Mi też gin do którego poszłam (na NFZ) powiedział, że nic z tego nie będzie i mam czekać aż samo wypadnie. Poszłam za tydzień, bo nie wypadło to dał mi skierowanie do szpitala, bo ciąża na pewno się nie utrzyma i w szpitalu zadecydują co dalej. Tego samego dnia zamiast do szpitala to pojechałam do mojego gina (ten sam który ratował Oli) na usg. Tylko włożył tą głowicę i powiedział ''O jaki duzy dzidziuś''. Ale ile się nerwów najadłam to moje...
Patii obyś nie żałowała tego ''wyskoku''.
Aga27 bardzo Ci współczuje, ale tak jak pisze Monia malutka wiecznie płakać nie będzie.
Buziaczek Zuzia śliczna
Kasia no wiesz co! Jak mogłaś zgapić?! Nie dobra Ty Hahahah żartuję. Raz w miesiącu sadzam Ami do Oli na kolanka i robię zdjęcie tak na pamiątkę
Kapcer i Tosia cudni. Super rodzeństwo
Ale sie rozpisałam Uciekam sprzątać, bo Drzyzgunia z Bartulem wpadają i jak nie odgruzuję chaty to sie zabiją o wózki Oliwii.
Miłego dniaaaaa!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocka przyjemna, pospaliśmy. Przez kilka godzin lało, ale za to powietrze było przyjemne, take rześkie, świeżutkie Teraz szaro buro...zobaczymy czy dziś uda się spacer.
Buziaczek śliczna Zuzia Bardzo się zmieniła. I braciszek jaki przystojniaczek
Kasia Tosia z Kacperkiem, słodkie rodzeństwo
Paulaa Amisia śliczniutka Uwielbiam jej uśmieszek
Igunia też wciska łapki do buzi. Jak najgłębiej Próbuje też nasze ręce zjadać, no i zabawki, grzechotki, pieluszki, kocyki...co się nawinie
Pewnie nie tylko my trafiłyśmy na takich konowałów...ja po tym co przeszłam, zastanawiałam się tylko ile dzieci, ktore mogły się urodzić wyłyżeczkowali...
Maleńka śpi obok mnie na kanapie. Zrobimy sobie chyba dzień lenia Pogoda nie zachęca do niczego, no chyba, że słonko wyjdzie
Miłego dnia
Jeszcze jedno, moja Gwiazdeczka kończy dziś 4 miesiące
Alinka, Pliszka buziaki dla Nataszki i Olusia