- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wstawał w nocy podawał mi małego usypiał przewijał kąpał ze mną, o ludzie powiem Wam fajnie się poczułam, a przede wszystkim malutki szczęśliwy jaki, zobaczymy jak to z czasem będzie, ale na razie jest ok
A ja ostatnio wcale komputera nie włączam tylko tyle co na telefonie zajrze na forum na chwilkę poczytam i spadam, nie mam czasu odpisywać, bo malutki prawie wcale mi nie śpi w dzień, 2-3 30-60minutowe drzenmki tylko robi.. Je już na noc kaszki z butli Ogólnie kochane dziecko A z kolei tam na wiosce spał całymi dniami nocki mi całe przesypiał szok chyba to powietrze
Dzisiaj wróciliśmy do domku no i burza...
No i przesyłam naszym dzieciaczkom i mamusiom najcieplejsze życzenia z okazji dnia mamy i dziecka. przepraszam, że spóźnione ,ale szczere
Teraz dużo zapierdzielania w szkole mam pisanie sprawdzianów kartkówek zaległych jakieś referaty itd jeszcze 2 tyg rada i odpuszczam sobie szkołę jak oceny wystawią
Więc tyle u mnie
Przepraszam, że nie odpiszę na wszystko ale tyle naskrobałyście, że za chiny nie nadrobię
A mamusie które używają Azalii ja mam półtorej opakowania do odsprzedania.. bo nie biorę tego..
Dzieciaczki wszystkie świetne a te minki śmieszne, no myślałam, że spadnę z krzesła
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Wysłałabym do tego lekarza maila ze zdjęciem Iguni z podpisem "pusty pęcherzyk"
Powiedziałaś mu, że zabiłby człowieka?
Przeprosił, jakąś skruchę okazał?
Aż strach pomyśleć ile dzieci przez takich niedouczonych skurw.. .......
Warto o tym pisać, bo może inna kobieta jak to przeczyta też się powoła na swoje przeczucie w takiej sytuacji.
I jestem w szoku co do Twojego przeczucia!!
Kupiliśmy forda focusa kombi
Dzięki za info.
Pampersy nam się kończą, myslałam też nad Dadą nr 4, ale nie wiem czy śmierdzą?
Dzwoniłam do Stokrotki w fordonie, tam mają tylko pomarańczowe pampersy w promocji.
To chyba podjadę do tej Twojej.
Pati no comment
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patii nie wiem co ci napisac...ucaluj Marcelka ode mnie
jak sie nazywa nasza grupa na facebooku ?
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marcelek ucalowany
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ode mnie też proszę ucałować Marcelka
Jadzia a Wy dzisiaj w domku ?? R. jest ?
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
My już z powrotem w domku to biorę się za pisanie:
Paulaaa - fajnie że Oli wraca do zdrowia Też schowałam test na pamiątkę
Jadzia - oby rzeczywiście ten skok już minął Ja też bardzo polubiłam karmienie piersią
Pogoda mnie chyba wysłuchała, bo u nas dzisiaj dużo ładniej było
Ja wyglądam jak rak nawet po zwykły majowym słoneczku
Dominia - warczy..? Oj będzie miał chłopak niezły charakterek
Ja mam takie samo nosidełko jak Monia i Alina
Katarinka - super że Ania przesypia nocki
Monia - aż się wzruszyłam jak zobaczyłam ten Twój test ciążowy i przypomniałam sobie jak robiłam mój... Jesteście wspaniałe dziewczyny
Ja z okazji dnia dziecka wywołałam zdjęcia małej i kupiłam śliczny album. Bardziej to prezent dla mnie niż dla niej, ale może kiedyś doceni
Moja Lidzia rok temu dopiero się zagnieżdżała
Pamiętam tą historię z pustym pęcherzykiem, ale nie pamiętałam że to była Twoja historia. Najważniejsze że Igunia jest zdrowiutka i pięknie się rozwija.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Satine - śliczna nadmorska Marysia
Kasia - ślicznie Tosia gaduli Ja też tak zawsze mam że jak mała robi coś fajnego i chcę nagrać filmik lub zrobić zdjęcie to przestaje
Marlena - ja na razie małej czytam "ptasie radio" i "lokomotywę" Ale muszę też pomyśleć o jakiś książeczkach dla maluszków
Banana - to gratulację dla zwinnej Dagusi
Madlen - super ten balonik też bym kupiła
Ja też już myślę nad pieluchami 4. Właśnie nie wiem, chyba dalej dady spróbuję...
Pati - dobrze że się odezwałaś, tak podejrzewałyśmy że narozrabiałaś
My tak jak pisałam wcześniej byliśmy u moich rodziców. Weekend był bardzo fajny, tym bardziej że niedawno miałam małe spięcie z M odnośnie podziału obowiązków, to w weekend na prawdę się postarał. Jakieś chyba niskie ciśnienie jest bo trochę mi się kręci w głowie.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marcelek ucalowany
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do sexu bez zabezpieczenia, kiedyś dawałam się ponieść emocjom i chwili, ale teraz ze strachu przed następną ciążą dam się poćwiartować ale o sexie bez zabezpieczenia nie ma mowy.
Buziaki dla Marcelka, i oby nic nie było
My dziś mamy masakrę, w nocy co 2 godziny się budził i chciał nie wiadomo co. Cały dzień nie przespał nawet 10 minut. Teraz go próbuje od 2 godzin uśpić a on oczy ja pięciozłotówki. Nie mam już siły ja nic ma jakiś skok rozwojowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uf. Pojechała...myślałam, że mnie nie wkurwi wogóle ale standardowo się myliłam hahah
Co z nowości...zajebisty tekst teściowej dzień przed przyjazdem " a co jutro bedzie Marysia robila? ucieszy sie jak przyjade?" uahahaha
Jest chorobliwie o małą zazdrosna. Moja "macocha" wzięła ją wczoraj przebrała i nakarmiła a teściowa do mnie "Jak mozesz zostawic komus dziecko" (pokój obok)...ja takie spojrzenia i pytam jej "co?" no to już nic nie odpowiedziała...Tak samo do Szymka " a czemu Ty w kuchni robisz?" a Co laska? ;p sama go ganiała jak mieszkał z nią. Poza tym on kocha gotować więc co mam jemu bronic?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia ale grupa jest tajna, nie znajdziesz jej musiałabyś dodać którąś z nas jako znajomą i wtedy dopiszemy Cię do grupy. A Bartek ma fb?
Madlen gin, który stwierdził, że pęcherzyk jest pusty i z tej ciązy nic nie będzie to dr Chmara. Podobno "świetny" fachowiec...ja byłam u niego ten jeden raz, wybuliłam 250zł i wyszłam załamana...a później w szpitalu łyżeczkować mnie chciał lekarz, którego nazwisko nie jestem pewna czy pamiętam...chyba Grzybowski. Ja od momentu jak mnie przyjął z tą diagnozą na oddział i czekałam na zabieg ryczałam przez cały dzień i noc...totalna załamka, nie myślałam o niczym. A na drugi dzień jak go spotkałam to uciekł przede mną na korytarzu...później go zwolnili więc nie miałam wątpliwej przyjemności go spotkać.
Będziesz na warsztatach?
Fajne auto kupiliście, no i kombi, przyda się. Taki najmniejszy człowieczek najwięcej gratów potrzebuje
Ola współczuję przeżyć...ja poprzednią ciążę poroniłam, ale samoczynnie...
Chomiczka skok na bank...na poczatku 3 miesiąca też to przechodziłyśmy Przejdzie mu
A ja znowu mam jazdę ze starszą córką...znalazłam jej sprawdzian z matematyki z jedynką! Data 4 dni przed wycieczką...no i znowu muszę metody wychowawcze wprowadzić a teraz wyje w łazience obrażona...Iga, błagam Cię, nie dorastaj!!!!
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine uczucie teściowej do Marysi to fatalne zauroczenie
Monia
Fakt pierwszy to znany ginekolog wiem o nim, że robi aborcje... a drugi nie znam
Ach czułaś się pewnie jakbyś wygrała w totolotka albo jakby Bóg wysłuchał modlitwy po tej becie i usg..
Co do warsztatów nie wiem jeszcze. Z Adasiem jutro i pojutrze do przychodni.
Matematyka brr czasem mi się śni, że nic nie kumam a mam sprawdzian,
W podstawówce nie lubiłam, a potem maturę zdawałam.
A tam jedna jedynka, wypadek przy pracy, skoro nie pokazała, wstyd jej było, ogarnie