BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu #670495 przez Monia_T
Asia poproszę :) i na kawkę wpadaj razem z nią :silly:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #670497 przez xpatiiix3
Witam witam, jestem :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wstawał w nocy podawał mi małego usypiał przewijał kąpał ze mną, o ludzie powiem Wam fajnie się poczułam, a przede wszystkim malutki szczęśliwy jaki, zobaczymy jak to z czasem będzie, ale na razie jest ok :)

A ja ostatnio wcale komputera nie włączam tylko tyle co na telefonie zajrze na forum na chwilkę poczytam i spadam, nie mam czasu odpisywać, bo malutki prawie wcale mi nie śpi w dzień, 2-3 30-60minutowe drzenmki tylko robi.. Je już na noc kaszki z butli :) Ogólnie kochane dziecko :) A z kolei tam na wiosce spał całymi dniami nocki mi całe przesypiał szok :) chyba to powietrze :)

Dzisiaj wróciliśmy do domku no i burza...

No i przesyłam naszym dzieciaczkom i mamusiom najcieplejsze życzenia z okazji dnia mamy i dziecka.:) przepraszam, że spóźnione ,ale szczere :kiss:

Teraz dużo zapierdzielania w szkole mam pisanie sprawdzianów kartkówek zaległych jakieś referaty itd jeszcze 2 tyg rada i odpuszczam sobie szkołę jak oceny wystawią :)

Więc tyle u mnie :P

Przepraszam, że nie odpiszę na wszystko ale tyle naskrobałyście, że za chiny nie nadrobię :P

A mamusie które używają Azalii ja mam półtorej opakowania do odsprzedania.. bo nie biorę tego..

Dzieciaczki wszystkie świetne a te minki śmieszne, no myślałam, że spadnę z krzesła :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #670512 przez Madlen
Monia Twoja historia jest nie do uwierzenia. Szok szok szok :cheer:
Wysłałabym do tego lekarza maila ze zdjęciem Iguni z podpisem "pusty pęcherzyk"
Powiedziałaś mu, że zabiłby człowieka?
Przeprosił, jakąś skruchę okazał?
Aż strach pomyśleć ile dzieci przez takich niedouczonych skurw.. .......

Warto o tym pisać, bo może inna kobieta jak to przeczyta też się powoła na swoje przeczucie w takiej sytuacji.
I jestem w szoku co do Twojego przeczucia!!

Kupiliśmy forda focusa kombi :)

Dzięki za info.
Pampersy nam się kończą, myslałam też nad Dadą nr 4, ale nie wiem czy śmierdzą?
Dzwoniłam do Stokrotki w fordonie, tam mają tylko pomarańczowe pampersy w promocji.
To chyba podjadę do tej Twojej.

Pati no comment

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #670516 przez jadziatopol
Madlen dokladnie ...ja tez jestem wstrzasnieta ta historia. Chyba wybralabym sie do takiego doktorka na dluzsza rozmowe :angry:
Patii nie wiem co ci napisac...ucaluj Marcelka ode mnie :kiss:

jak sie nazywa nasza grupa na facebooku ?

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #670519 przez Madlen
luty 2013 :)

a ja bym tego lekarzyne zareklamowała odpowiednio gdzieś

11 lata 7 miesiąc temu #670530 przez xpatiiix3
Może i to głupie, ale wierze, ze może jeszcze coś z niego będzie...

Marcelek ucalowany ;)

...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #670535 przez dominia
Patii może być z tego .. drugie ;) ale oby nie ..
Ode mnie też proszę ucałować Marcelka :kiss:

Jadzia a Wy dzisiaj w domku ?? R. jest ? :)

11 lata 7 miesiąc temu #670542 przez ola85
Witajcie,
My już z powrotem w domku to biorę się za pisanie:
Paulaaa - fajnie że Oli wraca do zdrowia :) Też schowałam test na pamiątkę :)
Jadzia - oby rzeczywiście ten skok już minął :) Ja też bardzo polubiłam karmienie piersią :)
Pogoda mnie chyba wysłuchała, bo u nas dzisiaj dużo ładniej było :blink:
Ja wyglądam jak rak nawet po zwykły majowym słoneczku :blink:
Dominia - warczy..? :laugh: Oj będzie miał chłopak niezły charakterek :blink:
Ja mam takie samo nosidełko jak Monia i Alina
Katarinka - super że Ania przesypia nocki :)
Monia - aż się wzruszyłam jak zobaczyłam ten Twój test ciążowy i przypomniałam sobie jak robiłam mój... :) Jesteście wspaniałe dziewczyny :kiss:
Ja z okazji dnia dziecka wywołałam zdjęcia małej i kupiłam śliczny album. Bardziej to prezent dla mnie niż dla niej, ale może kiedyś doceni :blink:
Moja Lidzia rok temu dopiero się zagnieżdżała :)
Pamiętam tą historię z pustym pęcherzykiem, ale nie pamiętałam że to była Twoja historia. Najważniejsze że Igunia jest zdrowiutka i pięknie się rozwija.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Satine - śliczna nadmorska Marysia :)
Kasia - ślicznie Tosia gaduli :) Ja też tak zawsze mam że jak mała robi coś fajnego i chcę nagrać filmik lub zrobić zdjęcie to przestaje :blink:
Marlena - ja na razie małej czytam "ptasie radio" i "lokomotywę" :) Ale muszę też pomyśleć o jakiś książeczkach dla maluszków :)
Banana - to gratulację dla zwinnej Dagusi :)
Madlen - super ten balonik też bym kupiła :laugh:
Ja też już myślę nad pieluchami 4. Właśnie nie wiem, chyba dalej dady spróbuję...
Pati - dobrze że się odezwałaś, tak podejrzewałyśmy że narozrabiałaś :blink:

My tak jak pisałam wcześniej byliśmy u moich rodziców. Weekend był bardzo fajny, tym bardziej że niedawno miałam małe spięcie z M odnośnie podziału obowiązków, to w weekend na prawdę się postarał. Jakieś chyba niskie ciśnienie jest bo trochę mi się kręci w głowie.

11 lata 7 miesiąc temu #670545 przez xpatiiix3
Ojj z Mackiem to wolałabym się jeszcze sporo wstrzymać z drugim jeżeli juz, ale zobaczymy właśnie trochę się martwię bo środa czwartek miałam lekkie plamienia i się zastanawiam, czy to nie owulacja była.. Właśnie babcia poWiedziala mi, ze cala rodzinka przezywa, żeby zaraz znowu ciąży nie było.. Żeby nie wykrakali :P
Marcelek ucalowany :)

...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #670547 przez xpatiiix3
i powiem szczerze, nie przejmowalabym się gdyby nie chodziło o finansowa stronę macierzyństwa...

...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #670561 przez chomiczka
Patii kochana to widzę pojechałaś po całości. Ja po takiej przygodzie i po tym ja zawiodłam się na facecie to stanęłabym na głowie żeby nie zajść drugi raz. Człowiek uczy sie na błędach a ja popełniłam ich w życiu mnóstwo ale nigdy dwa razy ten sam. Po takich cyrkach ten facet by dla mnie nie istniał już nigdy.
Co do sexu bez zabezpieczenia, kiedyś dawałam się ponieść emocjom i chwili, ale teraz ze strachu przed następną ciążą dam się poćwiartować ale o sexie bez zabezpieczenia nie ma mowy.
Buziaki dla Marcelka, i oby nic nie było :silly: :silly:

My dziś mamy masakrę, w nocy co 2 godziny się budził i chciał nie wiadomo co. Cały dzień nie przespał nawet 10 minut. Teraz go próbuje od 2 godzin uśpić a on oczy ja pięciozłotówki. Nie mam już siły :huh: :huh: ja nic ma jakiś skok rozwojowy.

11 lata 7 miesiąc temu #670573 przez Satine0
Hej ;-)

Uf. Pojechała...myślałam, że mnie nie wkurwi wogóle ale standardowo się myliłam hahah

Co z nowości...zajebisty tekst teściowej dzień przed przyjazdem " a co jutro bedzie Marysia robila? ucieszy sie jak przyjade?" uahahaha

Jest chorobliwie o małą zazdrosna. Moja "macocha" wzięła ją wczoraj przebrała i nakarmiła a teściowa do mnie "Jak mozesz zostawic komus dziecko" (pokój obok)...ja takie spojrzenia i pytam jej "co?" no to już nic nie odpowiedziała...Tak samo do Szymka " a czemu Ty w kuchni robisz?" a Co laska? ;p sama go ganiała jak mieszkał z nią. Poza tym on kocha gotować więc co mam jemu bronic? ;-)

11 lata 7 miesiąc temu #670586 przez dominia
Jadzia a czemu pytasz o nazwę grupy ?? chcesz założyć sobie konto na fb ??

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #670613 przez Monia_T
Pati oj Pati...oby Ci się kochana ułozyło. Mam nadzieję, że nie będziesz żałowała :) Ucałuj Marcelka ode mnie i Iguni :kiss:

Asia ale grupa jest tajna, nie znajdziesz jej :silly: musiałabyś dodać którąś z nas jako znajomą i wtedy dopiszemy Cię do grupy. A Bartek ma fb?

Madlen gin, który stwierdził, że pęcherzyk jest pusty i z tej ciązy nic nie będzie to dr Chmara. Podobno "świetny" fachowiec...ja byłam u niego ten jeden raz, wybuliłam 250zł i wyszłam załamana...a później w szpitalu łyżeczkować mnie chciał lekarz, którego nazwisko nie jestem pewna czy pamiętam...chyba Grzybowski. Ja od momentu jak mnie przyjął z tą diagnozą na oddział i czekałam na zabieg ryczałam przez cały dzień i noc...totalna załamka, nie myślałam o niczym. A na drugi dzień jak go spotkałam to uciekł przede mną na korytarzu...później go zwolnili więc nie miałam wątpliwej przyjemności go spotkać.
Będziesz na warsztatach?
Fajne auto kupiliście, no i kombi, przyda się. Taki najmniejszy człowieczek najwięcej gratów potrzebuje :silly:

Ola współczuję przeżyć...ja poprzednią ciążę poroniłam, ale samoczynnie...

Chomiczka skok na bank...na poczatku 3 miesiąca też to przechodziłyśmy :) Przejdzie mu :laugh:

A ja znowu mam jazdę ze starszą córką...znalazłam jej sprawdzian z matematyki z jedynką! Data 4 dni przed wycieczką...no i znowu muszę metody wychowawcze wprowadzić :P a teraz wyje w łazience obrażona...Iga, błagam Cię, nie dorastaj!!!! :woohoo: :silly: :blink:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #670638 przez Madlen
Chomiczka oby skok szybko minął, najlepiej do jutra.

Satine uczucie teściowej do Marysi to fatalne zauroczenie :)

Monia
Fakt pierwszy to znany ginekolog :cheer: wiem o nim, że robi aborcje... a drugi nie znam

Ach czułaś się pewnie jakbyś wygrała w totolotka albo jakby Bóg wysłuchał modlitwy po tej becie i usg..

Co do warsztatów nie wiem jeszcze. Z Adasiem jutro i pojutrze do przychodni.

Matematyka brr czasem mi się śni, że nic nie kumam a mam sprawdzian, :lol:
W podstawówce nie lubiłam, a potem maturę zdawałam.
A tam jedna jedynka, wypadek przy pracy, skoro nie pokazała, wstyd jej było, ogarnie :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka