BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu #671272 przez dominia
Chomiczka wszystkie są ekstra, krowa bomba :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #671290 przez Satine0
Dobry ;-)

Chomiczka Krowa the best :laugh:

Maryśka śpi, pranie się pierze a ja siedzę i nie wiem za co się złapać ;-) Poluje na książkę Gra o tron. Można znajdę gdzieś jaką tańszą :P

Suzi Ja okres miałam dwa razy:P Karmię butlą.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671292 przez Suzi
chomiczka ja kupiłam Mikusiowi krówkę :lol: właśnie dziś przyszła i jest śliczna :laugh:

Pokazałabym Wam zdjęcia, ale nie mam dostępu do kompa a z tego sprzętu co mam nie umiemnzdjęc wstawic :blush:

chomiczko, na maila ewentualnie mogłabym Ci fote Mikusia z krówką przesłac :side: , na forum- no way! No nie potrafię i koniec :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #671302 przez chomiczka
Suzi kochana to dawaj na maila, bo się waham, krowa jest świetna, zastanawiam się jak to jest duże. Mój e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
DZIĘKI! :)

11 lata 7 miesiąc temu #671317 przez jadziatopol
Suzi hahhaha...Lady Dracula :lol: kochana...wiec tak. Karmie tylko i wylacznie piersia i mialam juz 2 miesiaczki juz regularne i takie jak przed ciaza ;) Czytalam,ze u kobiet ktore karmia piersia moze pojawic sie miesiaczka od chwili kiedy maja dluzsze przerwy w karmieniu w nocy. I tak bylo. Kiedy Hubert zaczal sypiac dluzej niz 3 godziny ..po 5 -6 godzin to zawitala u mnie @ :) to zwiazane jest z produkcja prolaktyny .

Dominia juz nie spie kochana :lol: wlasnie slonko wychodzi :lol:

musze nadrobic posty przy kawie. Nie ma nic fajniejszego niz kawka z Wami :lol:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671326 przez jadziatopol
Monia,Alina,Pliszkawszystkiego najlepszego dla Igusi,Nataszki i Olusia :kiss: :kiss: :kiss:
Buziaczek ale Zuzia sie zmienila!!! sliczna jest i jaka juz duza :) :kiss:
Satine oj...lubisz chyba te krowki...co? :blink:
Chomiczka mnie tez sie krowa podoba najbardziej :lol:

Madlen u nas tez niestety pobierali krew maluszkom z glowki ;) biedny Adas :kiss: to zawsze jest wstrzas dla matki... ;) dobrze,ze maluszki szybko zapominaja :) z palca krw szybciej krzepnie i dlatego z glowki lepiej pobrac. Wspolczuje klotni ;) M ma kolejny skok? ;) ech te chlopy ! :angry:
Ola super zdjecia :) Lidzia sliczna :kiss:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #671334 przez jadziatopol
Gabi moc buziakow dla Leosia z okazji 3 miesiecy :kiss: :kiss: :kiss:
Paulaa Ami sliczna :kiss:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #671341 przez Madlen
Chomiczka no starszne uczucie, myślałam że będzie piku piku a tu krew leciała i leciała brr
Terapia chyba już nic nie da

Gabilee u mnie zawirowania, Adaś pod obserwacją, z M. stan wojenny, ja spadek formy fiz. i psych. na razie się wstrzymuje z umawianiem.

Ale ta kołderka śliczna.

Kasia a jakie to nieprawidłowości?

Michasia 29go mieliśmy mieć szczepienie, Adaś od kilku dni płakał, "gryzł" rączkę i miał ropne krosty. Dlatego przełożyliśmy szczepienie, w buzi miał pleśniawki, a na krosty dostał maść. Dwa dni później jeszcze wykwity były. Dlatego znów nie zaszczepiliśmy. I dostalismy skierowanie na badania krwi, sama namówiłam lekarza by dodał jeszcze badanie tarczycowe. A może gdyby nie to badanie to wystarczyłaby krew z palca :( A tak to rzeź jak dla mnie.

Ola slodkości :)

Suzi ja miałam @ miesiąc po, nie karmiłam piersią. A @ potop

Chomiczka z maskotek słonik albo lew. A piesio nie za cięzki?

Jadzia witaj dobra wróżko :) dobrze to określiłaś..wstrząs...
M. ma jeden wielki skok. Gdybym mogła cofnąć czas..

A i najlepszego dla jubilatów :) :)

11 lata 7 miesiąc temu #671346 przez jadziatopol
Madlen moj Bartek tez mial z glowki pobierana krew w szpitalu jak sie urodzil...pamietam jak to przezylam. Morze lez ;) ucaluj Adasia ode mnie i przytul :kiss:

Ja dopijam kawke i musze zawiezc Bartka do szkoly letniej. Dzisiaj zaczyna. Szkola jest w sumie nie daleko...ale w innym miescie i musialby jechac autobusami. Przynajmniej zobacze gdzie to :cheer: jak wroce z Hubkiem do domku to pokaze wam co kupilam wczoraj. Kupilam ksiazeczki dwie i przytulanke mala :)
Hubus tez ostatnio spal juz pod kolderka ale wczoraj przypomnialam sobie o spiworku ktory mu kupilam w Pl . Dzisiejsza nocke spal w tym spiworku na szelkach...i extra bo sie nie odkopywal i cieplo mu bylo :lol: wstal wlasnie ancymonek jeden :lol:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #671355 przez dominia
Ola Lidzia piękna :kiss:

Madlen u mnie też pobierają z główki ;) ale jest jedna kobieta na szpitalu, która 30 lat robiła przy niemowlakach i tak się wbija, że raz dwa i już po wszystkim :) jak będziemy mieć jakieś badania to pasuje mi na nią trafić ;)
Buziaki dla dzielnego Adasia :kiss:
M'y to czasem są świnie :dry: niedługo będzie lepiej :kiss:

Alinka to gdzie ????

Pliszka kochana jak tam nad morzem ??? :)

Igunia, Nataszka i Oluś buziaki od Cioci z okazji skończenia czterech miesięcy :kiss: :kiss:

Leosiowi buziaczki z okazji trzech miesięcy :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671360 przez chomiczka
Madlen biedny Adaś, ale nie obwiniaj się, bardzo dobrze że zrobiłaś te badania, maluszek pocierpiał ale to dla jego dobra. A gdybyś cofnęła czas to pewnie Adasia by nie było :silly: a M zawsze możesz wymienić na lepszy model. Sorry ale Ty akurat możesz przebierać :lol:
No właśnie ten pieseik jeszcze za duży więc kupię jedną z tych szmacianek , podoba mi się lew i krowa :laugh:

Jadzia też rozglądam się za szeleszczącymi książeczkami dla małego. W ogóle ostatnio M czytał mu bajkę o jakimś smoku i tak fajnie modulował głosem. Mały gapił się w niego jak zaczarowany tak mu się podobało. Więc kupię jeszcze książeczkę do czytania z bajkami i obrazkami i zaczynami czytanie naszemu dziecku na dobranoc. co z tego że nic nie rozumie, ale czuje i widać że takie coś mu się podoba. Mój M jest programistą i stwierdził ze skoro mały i tak nic nie rozumie zaczął mu czytać "Język C++ i SQL". hehe nuda na maksa, raz nawet mały zasnął więc muszę ratować dzieciaka :laugh:

Kurde znowu całą kasę przepuszczę na małego ;) ale co tam, należy mu się B)

11 lata 7 miesiąc temu #671362 przez chomiczka
Suzi kurde kupuję tą krowę, jest cudna. Ale cudniejszy jest Twój Mikołajek, jak malutki jeszcze jest :) PRZESŁOOODKI, mogę dodać te zdjęcia na forum?? :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671366 przez Suzi
chomiczka juz Ci zawaliłam skrzynkę Mikusiami :silly: :lol:

Jak masz czas to możesz jakieś zdjęcie Mika wrzucić tu na forum, bo ja jak wiadomo....nie umiem z tego cholernego tableta

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671371 przez chomiczka
Jest i Miki, jest i krówka :laugh: :laugh:

Jak sobie słodko śpi :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671372 przez kasia123m
ja juz po endo...narazie bez lekow...tsh za pol rok i usg za rok.a co do Tsoi lekka asymetria na prawo ale to nic.tylko ze jak ja polozyla na lezance i sie nad nia nachyliala a bylo to na silowni to toisa zerkla na nia i rozgladala sie dokola..nie skupiiala wzroku na niej..i stwierdzila ze lepeij dmuchac na zimne biorac pod uwage zaburzenia syna.I zebysmy sobie kiedys w brode nie pluli ze cos zezmy przegapili kazala zalatwic skierowanie i zglosic sie do naszej lekarki glownej badz do drugiej..ktora wczesniej bedzie miec wolny termin.a poniewaz zadna nie miala przez najblizsze kilka mies to weszlam do gabinetu do tej obcej i poprosilam i ona wyszla ze mna i o dziwno wepchala mnie na jutro.to tak po krotce..

Madlen wiec ta krew z zyly musi byc?wzielam dzis skierowanie na tsh jak bralam to na rehabilitacje/musze jej zrobic.a samochod napewno super.no ja musze poszukac polowe tanszego..tak do 15 tys...pod warunkiem ze brat mi ten kredyt wezmie.

jaki sliczny Mikus..a krowka zajebista.a droga taka krowka?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka