- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Sylwia fajnie, ze juz w porządku
hehe mowicie sentyment do lutego hehe śmiechu bedzie jak "ktoras" z nas znowu lutowka będzie :będzie ale no stress najważniejsze pozytywne nastawienie
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia już mały kibic rośnie, fajną będzie miał pamiątkę łądnie wyglądacie:) Igi słodziutki
Patii Marcelek cudaśny a czemu dajesz na noc kaszki? żeby lepiej spał? a warzywka już dawałaś? a to jednak ząbki się wyrzynają, oby to dobrze przeszedł.. :*
Kasia może też ząbki powoli idą. mój tak miał w 2-3 mies. taki piskliwy płacz.. a do teraz nie widać ząbków. bo to długotrwały process i może tak długo przed boleć..
sylwia daj znak co u Ciebie? co to za drgawki? hm
alina pięknie wyglądasz a Nataszka do schrupania fajnie Wam na tej działeczce!!! a ten ogród, wow!
a Fifi już sobie śpi, ale niespokojny. teraz godz spał i nagle płacz i ledwo go uspokoiłam, czy coś mu się przyśniło czy ten skok.. przytuliłam i usnął mi na rękach. idę pod prysznic i lulu.. ale coś ostatnio kiepskie ma te noce w porównaniu z wcześniejszymi. eh. może to tylko przejściowe.. a dziś następny postęp przeczągał się w kółko na naszym dużym łożu
miłej nocki!
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Suzi Miki słodziaszek jaki malutki w porównaniu z naszymi bobasami buziaczek
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Suzi skąd znasz takie psychologiczne mechanizmy? ciekawie to opisałaś z Madlen.. myślę że psychiatra by tego lepiej nie powiedziała
no już teraz uciekam baju
- maracana
- Wylogowany
- gaworzenie
Nareszcie wracam na moje ukochane forum... Komp mi sie zrypal, a naprawa trwala wieki... Pierwszy raz od roku nie dam rady przeczytac wszystkiego, co naskrobalyscie...
Spoznione buziaki dla wszystkich mamus z okazji Dnia Mamy i dla wszystkich maluszkow z okazji Dnia Dziecka
U nas wszystko dobrze Malutka je, spi, kupoli, duuuzo sie smieje, duuuuzo gaduli... Troszke chyba mniej ostatnio przybrala mi na wadze... Hmmm... Ile waza wasze dziewczynki?
Dobrze, byc z powrotem... Brakowalo mi was
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maracana dzisiaj sie wlasnie zastanawialam gdzie jestes fajnie ze jestes
Aga moj na boczki sie obraca caly czas...z pleckow na brzuszek jak ma ochote to tez ale z brzuszka na plecy nie kiedys...jakies 2-3 miesiace temu odwracal sie tylko z brzuszka na plecy..a teraz juz zapomnial chyba ale nasze maluszki maja czas na to jeszcze
Marlena to Fifi spryciarz opanowal juz krecenie sie dookola ! super
Chomiczka ale Olus sswietny! taki slodki skrzacik na ostatnim zdjeciu
Alina kurde kobieto, odwazna jestes z tym kolorem ! co sie stalo,ze postanowilas zmienic kolor na taki wyrazisty? znudzil ci sie blond? kurcze...szokowana jestem! nie zebys brzydko wygladala...bo ladnie wygladasz ale kolor jest szokujacy
jestes na prawde crazy (w pozytywnym znaczeniu oczywiscie)
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
6:51, dzieci śpią to zaczynam nadrabiać wczorajsze poty
Ola po zdjęciach widać jak się malutka zmieniła. Śliczności
Suzi ja miałam już dwie @ ale karmię mm.
Madlen oj biedny Adaś. Pocieszające, że już pewnie nie pamięta nic.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suzi jaki mały słodziak!
Martyna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaki dla Robcia. Super waga.
Jadzia ślicznie wyglądacie z Hubercikiem.
Książeczki super. Też muszę kupić
Sylwia zdróka
Alinka przefarbowałaś włosy? Super foty, ślicznie wygladacie.
Chomiczka jaki Oluś śliczny! Ma takie madre spojrzenie. Śliczny
Dominia Igi cudo
Są już Lutówki 2014? O jaaaa ide lookne
Na 11.15 mamy szczepienie. Ciekawe czy zaszczepi. Nie zaraziła się od Oli więc pewnie tak. O mamooo co za stres.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka Matko...aż gęsiej skórki dostałam. Jakie to musi być przerażające. Żeby tylko kiedyś krzywdy małemu nie zrobił
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zbieramy sie zaraz na warsztaty, więc tak na chwilke wpadłam
Oczywiście jak chcę wychodzić to Igula zasnęła twardo Dam jej jeszcze z 20 minut i najwyżej na śpiku w bluze ubiorę.
Gabilee mi w sumie pasowała ta środa, ale Kinia się rozłożyła, jest przeziębiona na maxa. Zostawiłam ją dziś w domu, jutro pewnie też do szkoły nie puszczę, więc raczej nie będę mogła przyjechać. Mam nadzieję, że nie zarazi Igi.
Poczekajmy aż u Madlen się uspokoi i wtedy na Wyspie Młyńskiej w jakiś słoneczny dzień się umówimy
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Jadzia niegrzeczna dziewczynka z ciebie ale mysle ze kazda kobieta ma cos za uszami Hubek jest cudny pieknie guga
Sylwia dobrze ze juz lepiej sie czujesz ciekawe co to takiego bylo moze z zawysokiej goraczki te drgawki?
Chomiczka przymocuj mu dzwoneczek do nogi jak wstanie bedziesz slyszala
Witam nowa kolezanke na forum
Co do okresu to ja tez jeszcze nie mam ale to dzieki tabsom ktore biore
A co do odwracania sie na boczek malej to raz sie odwrocila wstawilam zdjecie na forum i narazie cisza smieje sie ze dupcie ma za ciezka ale jeszcze maja czas te nasze szkrabki
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
U nas pogoda masakra .. pół nocy waliło żabami dość konkretnie ..
Wiecie co .. Ig ma chyba skok ale w miarę spokojnie go przechodzi .. po kąpieli obowiązkowo od razu musi być cyc i idzie spać koło 21 .. przed 22 przenoszę Go z leżaczka do łóżeczka na górę i cwaniak jak Go wezmę to śpi jak zabity a jak włożę do łóżeczka to zaraz kopie i oczy jak 5 zł wtedy jeszcze obowiązkowo musi sobie zjeść mleczko i dopiero usypia, musi dość mocno usnąć bo inaczej znowu się obudzi u siebie w łóżku w nocy też jak Go biorę do siebie nakarmić to nie mogę od razu po odłożyć do łóżeczka bo mi się będzie kopał i zaraz trzeba u siebie uspać .. a tak nie było wcześniej, kilka dni tak wariuje i jak zje o 22 tak 1:30 a Igor juz gotowy do jedzenia
Chomiczka jeju dobrze, że się obudziłaś uważam, że dobrze M powiedziałaś .. bo nie daj Boże [tfu tfu] któremuś z Was zrobi krzywdę i będzie dopiero masakra .. powinien iść do jakiegoś lekarza może niewiele trzeba żeby nie robił takich rzeczy
Ja dzisiaj przebrałam Igula po nocy i za 10 minut leżał jak Pan Bóg Go stworzył .. kupa wyszła górnym bokiem
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
poza tym na studiach miałam tez i psychologię, na podyplomówce elementy psychiatrii więc coś tam kleję do kupy razem
A tak w ogóle to Dzień dobry
chomiczko, mi tak razem z Satine włosy się podnoszą, jak czytam o Twoim M
Faktem jest również to co mówi Monia, ze on w czasie tego transu nie jest świadomy tego co robi i mając zwidy, może uznać, ze Oluś to nie Oluś tylko jakiś stwór i go po prostu ukrzywdzi, ccałkowicie nieświadomie i dopiero będzie nieszczęscie
Nie bagatelizuj tego kochana, forsuj jakieś badania a kurcze nawet i wizytę u egzorcysty, bo to nie wygląda dobrze
w końcu
chodzi o Wasze bezpieczeństwo!!! I M to MUSI ZROZUMIEĆ, A NIE SIĘ OBRAŻAĆ!!!!
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
uff, nadrobiłam, ale nie dam rady odpowiedzieć .
Wszystkie mamusie i dzieciaczki super.
Te drgawki najprawdopodobniej z gorączki bo była ponad 39 stopni, ale w domu mierzyłam 35,9 dopiero w karetce poczułam jak pot mi spływa z czoła. Szok normalnie.. W życiu tak nie miałam, w momencie zaczęły mi się ręce trząść, usta sinieć, to zadzwoniłam po M, bo bałam się żeby Bartka nie upuścić. On zadzwonił po pogotowie jak wyszłam do wc. Dostałam paracetamol w kroplówce i od tego czasu jak ręką odjął. Dziś też gorączki nie ma, nic mnie nie boli.... Dziwne.
Wczoraj miałam iść na usg bioderek, zadzwoniłam dziś i miła pani zapisała nas na poniedziałek
Teraz postaram się być na bierząco.
Dominia dziękujemy za życzenia