BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671454 przez Madlen

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jadzia nie wiedziałam, że są takie cudowne książeczki.
Ale jesteś bardzo ładna i taka db energia z Ciebie płynie..
Twój słodziutki Hubuś zawsze wygląda na szczęśliwego

O Boże. Sylwia trzymaj się Kochana. :kiss: Biedna..
Ciekawe skąd takie dolegliwości. Ja kiedyś miałam potworne bóle głowy kilka dni i trafiłam karetką na neurologię, a powód nieznany. Pewnie nerwy.. Albo hormony..
Ola dziękuję :kiss: Czuję się przy Was doceniona :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #671455 przez chomiczka

Jadzia nie mogę, wyglądasz obłędnie :) sorry, ale Hubek CAŁY TATUŚ :P
Fajne książeczki, właśnie czegoś takiego poszukuje :)

11 lata 7 miesiąc temu #671457 przez xpatiiix3
Suzi Mikuś slodziak :D

Martyna dziękujemy za buziaki :)

Madlen M cham..

Sylwia o matko trzymaj się :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671458 przez Madlen

11 lata 7 miesiąc temu #671467 przez Marlena1888
hej mamuśki :)

Madlen

Asia jakie śliczne bajeczki :) a wyglądacie bombowo! :)

Martyna przykro że tak się rodzina zachowuje.. brak słów. a jak nie chce to nie, Robercik będzie miał fajniejszą chrzestną która doceni ten zaszczyt ;)

Kasia to fajnie że jutro Cię przyjmie :) zbada Tosię i będziesz wiedziała coś więcej :) a zawsze lepiej iść i się uspokoić że wszystko oki :lol:

a my z 4 godz dziś na polku, zaraz jadę na zakupki ;)

11 lata 7 miesiąc temu #671474 przez dominia
Jadzia wyglądacie z Hubciem SUPER !!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671476 przez jadziatopol
Chomiczka dziekuje :blush: ja uwazam ze teraz wygladam jak Ania z Zielonego Wzgorza w tych rudych wlosach i piegach na nosie ;) zawsze chcialam byc szczupla blondynka o oliwkowej cerze, z waskimi biodrami i malymi cyckami...hehehhehe a tu takie indycze jajo :blink: ;) cale szczescie ,ze Hubus to caly tata :)
Michasia pieknie to powiedzialas :) lubie czytac twoje posty bo sa przemyslane i pelne optymizmu i wogole :) dziekujemy za komplemencik i buziaka :)
Madlen dzieki kochana :)

Ola dziekujemy :blush:
Marlena,Dominia dzieki :) taki piegowaty rudzielec ze mnie :blush: dobrze,ze Hubcio jest podobny do taty :
biedna Sylwia...co sie stalo? dlaczego tak? co moglo byc przyczyna???? martwie sie o nia jak cholera! ;)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671483 przez jadziatopol
a to taki filmik z gadulenia. Jak ktos chce sobie obejrzec. Bardziej tu chyba mama gaduli no ale tak to juz jest...wszystkie dzieci chyba maja treme przed kamera :blink:

h

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #671489 przez michasia
Doczytałam o Sylwii, mam nadzieje, że już będzie dobrze. Może jakaś reakcja na zmianę ciśnienia?

Jadzia :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671509 przez Suzi
Dziękujemy za buziaki i komplementy Wszystkim lutowym Ciociom :kiss: :kiss: :kiss:

Madlen, podejrzewam, ze Twój M mimo butnej miny i pozornejnpewności siebie jest tak na prawdę jakimś pełnym kompleksów frustratem,a w dodatku ma syndrom macho, kompleksy skrzętnie ukrywa i to go tez wpędza w podły nastrój. Ciebie chce wpędzić w kompleksy, żebyś go nie zostawila i nie poszła szukać lepszego losu, tacy toksyczni frustraci są zazwyczaj dobrymi psychologami i wiedzą, ze jak pozbawią tę bliską osobę pewności siebie to prędzej czy póżniej pogodzi się z losem a nawet uzna, ze i tak ma dobrze, ze w ogóle on chce z nią być. Taki paradoks, że to najczęściej trafia na młode, piękne i mądre kobiety, jak Ty, a frustrat jest przeciętniakiem o rozbuchanym chorobliwie ego. Taki psychologiczny mechanizm, ze kobieta czesto uzależnia sie psychicznie od swojego dręczyciela :(

jadzia, Hubek jest do zacałowania! Przyznaj się, ze Twoją codzienną gimnastyką poranną jest wycałowanie każdego centymetra jego pulchnego ciałka :blink: :lol: no normalnie maskotka Michellin :lol: :side: :lol:

Michasia, podobnie jak Jadzia podziwiam Twoje mądre, rzeczowe i wyważone komentarze, szacun,,jak to mówią :blink:

Pati, śniłaś mi się :lol: to na fali moich schiz laktacyjnych, śniło mi się, ze właśnie Ciebie poprosiłam, żebyś dokarmiała mojego Mikusia, jako ze jestes chodzący, "rogiem obfitości" mlecznej :woohoo: , co to się ludziom nie śni, nie? :silly:

chomiczka, jeszcze raz powiesz o sobie "brzydka" czy zaniedbana to, kurcze znajdę Cię i Ci normalnie wleje!!! Wolno mi!! Mogłabym pewnie być i Twoją matką :silly:
Twoje oczy, które zresztą odziedziczył Oluś, mogłyby być natchnieniem dla najwiekszych poetów i malarzy!!!

Marlena, znam to uczucie jak odmawiają bycia chrzestnym.....ale zawsze można znaleźć lepszego i tego się trzymaj!
W końcu wcale jej nie lubisz, prawda?

A tak wracając do @, to faktycznie Jadzia , Miki w nocy ma długie przerwy, 4 godz, 4,5 godz. T może być coś na rzeczy z tą prolaktyną, niestety, no ale cóż, no w łeb sobie nie strzelę, ale miło bylo bez@ :P

11 lata 7 miesiąc temu #671512 przez Satine0
Michasia Oglądam. Dziś ostatni odcinek 3 sezonu za mną :( Teraz chyba trzeba na nowy sezon czekać no i się porobiło tam :dry:

Madlen
Co za gamoń...

11 lata 7 miesiąc temu #671540 przez michasia
Satine, to zaraz ściągnę:)Dla jakiegoś zabicia czasu oczekiwania P wymyślił "dynastię tudorów". może być:)Ale od tych tronów, to się uzależniłam normalnie.

Jadzia, Suzi, poczerwieniałam:D

Jadzia świetnie Hubert opowiada. Ale ten komentarz, że książeczka pyszna i mniam, mniam , mniam, to mogłaś sobie darować!!! Od rana staram się z wyższością patrzyć na otwarte pudełko ptasiego mleczka na stole! I co? normalnie jak powiedziałaś o tej książeczce, to nie mogłam się powstrzymać i zjadłam. A tak długo się dziś trzymałam...

Alina co z Tobą? Monia, niewiem kto jeszcze ma nr Aliny, może by zapytać, bo już od kilku dni cisza, a nic nie zapowiadała, że jej nie będzie, a przecież tak to prawie codziennie pisze.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #671544 przez Alina2408
dziewczyny nie nadrobie was bo za dlugo mnie nie bylo...

mam nadzieje ze z sylwia lepiej i juz wiedza co jej jest...

a my spedzamu czas na dzileczce dobrze ze tam murowany domek bo normalnie z ta pogoda byloby ciezko ale dzis mi sie przysnelo na lezaczku i sobie buzke opalilam :)

gratuluje wszystkim czteromiesieczniakom :):):)

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 7 miesiąc temu #671572 przez xpatiiix3
Suzi hehe o widzisz :D fajny sen :D polecam się na przyszłość :)

Alina ale fajna zmiana, super kolorek :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #671579 przez kasia123m
Mam ndzieje ze z Sylwia ok.

Tosia sie drze i drze.jest spokoj i nagle wrzask.nie wiem o co chodzi.raz to j uspokoic nie moglam z 15min. Krzyczla jakbym ja mordowala.uspic tez probowalam i fige.teraz M ja nosi.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka