- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA DZIECKA dla waszych maluchów !!
Madlen Nie ma za co Niech Adaś się zajada i zdrowy rośnie
U mnie teściowa...do jutra. Jakoś żyje i mam się nawet okej. Całe szczęście za dużo nie marudzi
My dziś byliśmy nad morzem...szkoda tylko, że zimno i straszna mgła Wrzucam fotę Marysi. Niewyraźna, ale i tak cudna
a tu z pradziadkiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
kurcze opisałam się i strona mi zgasła
Monia Igunia słodko gaduli!!! cudaśna
Jadzia a z Hubka piękny macho
krzesełko też wybrałabym bez zabawek żeby się nie rozpraszał przy jedzeniu
Paulaa ale świetnie wygląda Amka z marchewkowymi usteczkami
Michasia ale z Ani ślicznota!
a ja dziś wybrałam się na zakupki i kupiłam Filipkowi zabawkę - tańczącą, grającą i świecącą kaczkę narazie frajdę ma M haha ale schowałam jak troszkę podrośnie będzie jak ulał kupiłam też 2 książeczki o zwierzątkach bo myślę mu czytać na dobranoc i gryzaczek aa i jeszcze łyżeczki z biedronki ( fajne są z puchatka) i herbatkę malinkę z dziką różą z hippa
Lecę się kąpać i spanko bo Fifi ostatnio ma niespokojne noce, co chwilę się budzi dalej ten skok...
miłej nocki dziewczyny
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja dzis zlapalam Tosie jak gadulila z tata..oczywiscie jak wlaczylam komorke to po chwili przstala ale filmik wam wrzuce:)
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Monia cudne wspomnienia. Ja swój teścik mam schowany głębooooko na pamiątkę
Satine śliczna Marysia
Kasia jak Tosia fajnie gaduli.
Musze kupić nosidełko. Nasza córka non stop chce być na rękach. Na podwórku w wózku poleży max. 15 min. Chce chodzić i oglądać wsio.
Ręce cierpną a przecież będzie coraz cięższa.
Dobrej nocy!
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine Marysia sliczna
Marlena ja tez mysle o ksiazeczkach juz ale ostatnio widzialam taka ksiazeczke z rogami do gryzienia (z gumy). Jest mala i szeleszczy chyba mu na razie taka kupie.
milego dnia dziewczyny i slonca wam zycze duuuuuuuuuzo
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas nocka ok. Mała zasnęła standardowo przed 22. Jedzonko o 4 i wstała o 7.40.
Czy Wasze dzieci mają już wyrobiony rytm dnia? Tzn. drzemki o tych samych porach itd.
Słońca brak.
Idę dopić kawusie.
Miłego dnia!
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
a Fifi spał dziś 6 godz w nocy przerwa i 2 godzinki spanka:) więc luzik hehe
będę póżniej bo płacze mój głodomorek:)
miłej niedzieli
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
U nas nocka nawet, Ig nie mógł usnąć i padł dopiero po 22 wstał o 1 na karmienie później gdzieś koło 4 i spaliśmy do 8:50 !!!!! Tatuś tylko troszkę narzekał bo znalazł się prawie na ścianie szafy nic mu na to nie poradzę, że boję się żeby Igor nie spadł z łóżka i śpi na środku
Monia Cudnie wyglądacie z Igunią
Satine właśnie wczoraj o Tobie myślałam jak tam żyjesz z teściówką ale jak nie jest tak źle to dobrze Marysia piękna !
Kasia Tosia supcio mój M ostatnio nagrał jak Igor z Nim gaduli piękne to jest
Dzisiaj jedziemy do Rzeszowa po skuter teściowi .. wkurzył się na swojego starego pieprznął o szopę i dzwonił do Tomka czy mu 'kupi' M od razu coś tam wymyślił żebyśmy jakoś na tym wyszli bo w tym tygodniu będzie kruchutko z kasą .. niestety rachunki przyszły
Miłej niedzieli Kochani
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Mielismy w tym tyg goscia przyjechala od Dagusi pra babcia na kilka dni wiec nawet nie wlaczalam kompa jak juz to tylko na chwilke
Musze sie wam pochwalic dziewczyny Dagusia pierwszy raz w środe sama odwrócila sie na boczek Aż sie poplakalam ze wzruszenia a jaka przy tym zadowolona byla Same zobaczcie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak was nadrobie jak bede miala chwilke to poodpisuje
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Michasia tak ok 3,5kg
Oj cięzko dziś żyć eko
Specjalnie zmierzyłam 16-17 cm
Monia dzięki, też mi się nie wydaje żeby był gruby, ale taką solidną budowę ma.
Kasia u nas też prawa ręka aktywniejsza.
Nie zapinam w foteliku, Wierzga tylko w nim na razie
ale Tosieńka gaduli fajnie.
Tsh chyba z palca, ale ciężko niby pobrać z palca i wolałabym z żyły..
Monia niesamowite, wracając do ciąży czułaś na 100%, że Igunia jest?
W którym to było tyg?
A jak myslisz top nosidełko do ilu kg się nada?
A zdjęcie -promieniejesz kobieto!
Ja rok temu jeszcze nie byłam w ciąży ale usilnie się starałam
Banana bravo dla Dagusi. Słodka laleczka.
Wczoraj M. przywiózł z Wawy nowy samochód, pojechaliśmy do Myślęcinka, a tam tłumy.
No i kupiłam Adasiowi balonik misia. Uwielbia wszystko co misiowe. A to na pieluszce dziwi się misiom, a to na pościeli się wpatruje w nie, na balonikach, karuzeli, maskotkach.
Gada do nich heh. A zaczęło się od karuzeli z misiami.
Balonik też zrobił furrorę. Misio przykleja się do sufitu i Adi jak leży w łóżeczku db go widzi:) Albo okręciłam mu wstążkę dookoła rączki. Machał nią a balonik tańczył. I była zabawa heh
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marlena to extra to widze,ze ta ksiazeczka to dobry zakup. Dzisiaj pojade i kupie
Madlen ale super Adas!!! Tez nie uwazam ,zeby byl grubiutki. Jest w sam raz Ale ten balon to rzeczywiscie mu radosc sprawil
Banananaama oj...takie male rzeczy a ciesza...wiem Ja tez zawsze mam lzy w oczach jak Hubert cos nowego zrobi Dagusia sliczna
Dominia wrzuc filmik z zIgorkiem
Paulaa dorbze,ze pytasz bo tez sie zastanawialam nad tym. My nie mamy jeszcze ustalonego rytmu. To znaczy po staremu...godzina,poltorej zabawy, godzina spania i tak w kolko az do 3 po poludniu. O tej porze mamy stala drzemke 2-3 godzinna
Tak mnie slonce spalilo wczoraj ,ze boje sie dzisiaj wyjsc na zewnatrz Nasmarowalam sie Hubusiowym kremem z filtrem 50 i wygladam jak rak nie zdarzylo mi sie to przez chyba 20 lat
Milej niedzieli dziewczyny
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pogoda dzis bajeczna, chyba mamuśki korzystają
My byliśmy ponad 3 godzinki na spacerze. Później była hand made pizza, teraz luzik
Banana gratulacje i całuski dla Dagusi Mnie też ogromnie cieszy każdy najmniejszy postęp
Madlen pierwszy lekarz w 6tc stwierdził, że pęcherzyk pusty i nic z tego nie będzie. Drugi w 8tc jak pojechałam z krwawieniem do szpitala powiedział, że poroniłam i przyjmuje mnie na czyszczenie. Ja płakałam, trochę histeryzowałam i pytałam czy na pewno...ryknął mi, że tam nic nie ma, dziecko nie żyje, nie ma go, ale skoro się upieram to zrobi beta hcg i będę miała czarno na białym, że płód obumarł...na drugi dzień w wynikach wyszło, że beta wzrosła i na usg inna lekarka stwierdziła, że pięknie serduszko bije. A ten stary cap dzień wcześniej by mi Igunię wyłyżeczkował...
Nosidełko wg mnie tak do 12-13, teraz bardzo wygodne, ale Iga dość lekka.
Dzięki
Co za autko kupiliście? Pochwal się...
Igunia dostała balonik Myszkę Minnie jak byliśmy w Ciechocinku i też uwielbiała Hel ulotnił się chyba po tygodniu.
Jeszcze info dla Ciebie...u mnie na osiedlu w Stokrotce są pampersy baby active mega paka (rozm.3 150szt, są też większe) za 64,99zł. Nie są nigdzie rozreklamowane jako promocja czy coś...po prostu stoją z boku a cena fajna
Paulaa rytm dnia...hmm...pobudka o 5-6, koło 8-9 robi się śpiąca i pada. A później to zależy od jej nastroju, pogody i tego co ja mam do załatwienia. Zasypia jak w zegarku między 19.30-20 i to jest stały punkt dnia
Kasia słodko Tosia gaduli
Asia ślicznie Hubi spał Zaszalałaś z tym kalifornijskim słońcem najlepsza maślanka, ale tam pewnie nie ma
Dominia Wy kupujecie tacie?
Marlena ja właśnie szukam takiej książeczki dla Iguni.
Gabilee i jak, będziesz we wtorek na warsztatach?
Idę starszej córci jedzonko przygotować
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa