- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka śliczna Adula i te je włoski pięknie wyglądacie daj znać jak odbierzesz wynik,trzymam kciuki
Satine Maryś w pieluszce i w kapeluszu super
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My siedzimy na balkoniku, bo jest drewniany i słonko tu nie dochodzi, Bartek wierzga na golasa od czasu do czasu chłodząc się w misce z wodą
Chomiczka Oluś przeszczęśliwy w baseniku
Mrufka fajnie, że już tak wszystko zajadacie, Adula śliczka
Satine Marysia ma cudowne te nakrycia głowy udanego wypoczynku u mamy
Ola jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie mam nadzieje że uda się jeszcze takie spotkanie powtórzyć buziaki dla Lidusi
MArtyna trzymam kciuki za małą Milę w dalszym ciągu, oby wszystko było dobrze. Byłabym wdzięczna za info w sprawie urlopu.
Miłego popołudnia i skrawka cienia
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Wszystkie nasze dzidziory cudowne !!!!!
Martynka
Satine co Mary ma pod oczkiem ?
Monia opowiadaj jak wczasy
Potówka mnie dopadła okropnie tego nie cierpie najgorzej jest na kolanach nie mogę się opalać bo mnie tak swędzi, że aż parzy
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przepraszam, że nie odniosę sie do wszystkich wypowiedzi, ciężko Was nadrobić jak się przez chwilkę nie jest na bieżąco
Najpierw pare komplementów, Lidusia słodziak Natka z rodzinką rewelacja, Alina jeszcze ciemniejsza wiewióra? Hubciu...na Ciebie to już brak skali Oluś w basenie cudeńko Miki i Suzi nad morzem, świetnie wyglądacie Adusia i te włoski, słodka jak mama Adasia plażowicza Madlenowego widziałam na fb, słodziak mamusi Ewa jak aniołek, aż trudno uwierzyć, że tak dobrze się kamufluje Marysia fajniutka Nowy wózek?
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas skok sie skończył tuż przed wyjazdem Dzięki temu urlop udał się RE-WE-LA-CYJ-NIE
Igusia opanowała raczkowanie do przodu, coraz lepiej jej wychodzi a poza tym zaczęła gadać Ale jej się gama słówek poszerzyła Trudno to powtórzyć, ale chwilami całe zdania po swojemu wyrzuca
Coraz pewnie siedzi
Zaczęła w końcu z przyjemnością jeść. Oczywiście nie wszystko jej smakuje, ale zdecydowaną większość przyjmuje z otwarta buźką i głośnym aaaa Tylko z piciem kłopot, tu nadal cycuś rządzi.
No i śpi super Wstaje po 7 rano co przy pobudkach o 5 jest olbrzymim postępem
Nad morzem spędzaliśmy całe dnie na powietrzu i Iga dzielnie znosiła nasze siedzenie na plaży, wycieczki i zwiedzanie. Złote dziecko Chyba musimy się nad morze przeprowadzić
Pogoda bajeczna Codziennie ok 3 godzin siedzieliśmy na palży, a potem Gdańsk, Gdynia, Sopot...
My spiekliśmy się jak raki, małą kremowałam, trzymałam w namiocie a i tak się opaliła na lekki złoty brąz. Chyba ma karnację jak siostra, Kinia to od razu na Mulatkę, jak tata. Tylko ja....córka młynarza
Wyjeżdżając miałam dylemat jak będę kąpac Igę, wymysliłam basenik z miękkim dnem i to był strzał w 10 Iga zachwycona
Wszystko było super, poza powrotem...malutka tak strasznie płakała...podróż, która zazwyczaj zajmuje nam 1,5-2 godzin trwała 3,5 godziny przez ciągłe przystanki. Albo tak źle znosiła ten koszmarny upał, mnie też głowa bardzo bolała albo odziedziczyła po mnie chorobę lokomocyjną...
Kwatera super, śliczna całkowicie wyposażona kawalerka w domu jednorodzinnym, fajny ogród, trampolina, no i cena niska
Zaliczyliśmy tez zakupy w Ikei, wyszłam lżejsza o kilka stów, ale bogatsza o nowe garnki, ręczniki, naczynia, pierdoły...
Ogólnie baaaardzo udane kilka dni. Przedłużylibyśmy pobyt gdyby nie praca mojego męża, niestety wczoraj kończył mu się urlop
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No prawie cała strona moja
Później się troszkę odniosę do Waszych postów
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Leżymy i oglądamy tvn24,usnął 3 raz dzisiaj,nie chciał zupy za to jabłuszka z jagódkami smakowały
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Mrufka Adusia jest poprostu przeagentka z tymi włoskami słodka:)
Kasia moja siora miała usuwanie poprzez wycinanie pieprza na twarzy przy oku tak na skroni. i ani znaku;)
a my wypoczywamy, taki upał, szok. dzisiaj też idziemy nad wodę, tylko że bliżej. niedaleko nas jest zalew. prawie całą noc chodził nam wiatrak w pokoju zbawienie dzięki temu Fifi nawet ładnie spał do 7.30 z dwoma pobudkami na picie;) hehe zauważyłam że Filipkowi właczyło się kaprysienie przy jedzeniu, wczoraj jak mu dawałam ryz z indykiem i warzywami to tak pluł no byłam zszokowana haha wcześniej jakoś jadł wszystko skubaniec. i wogóle mało je, a pije dużo..,
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas upałów cd...
Jak w weekend byliśmy u moich rodziców, to Liduś non stop pluskała się w wannie. Trzeba by o baseniku pomyśleć...
Wczoraj wieczorem odwiedził nas Bartuś z rodzicami Żałuję że nie zrobiliśmy zdjęcia... Bartuś jest cudownym, wesołym chłopcem
Lidzia dzisiaj turlała się po naszym łóżku, tak jej się to obracanie spodobało Na te nasze dzieciaczki trzeba teraz okropnie uważać. Teraz w południe miała trochę gorsze, ale co się dziwić w taką pogodę, teraz zasnęła, a mama ma chwilkę na forum.
Do tego Liduś wreszcie zasmakowała jabłuszka, ale świeżego, bo słoiczki jej jakoś nie podchodzą.
Teraz nadrabiam - wybaczcie od końca...
Marlena - Liduś też mniej je w te upały i też lepiej tzn. dłużej sypia. Dzisiaj już drugi dzień po rząd wstała parę minut po 7
Aganobla - ja daję wodę łyżeczką, bo z butelką u nas ciężko..., a sam cycuś to może być mało w taką pogodę...
Monia - świetne zdjęcia Obie dziewczynki super Widać że urlop udany
Dominia - Moja Liduś ma lekką potówkę na buzi, ale co zrobić w taki gorąc
Sylwia - mam nadzieję że ilość kotów Was nie przytłoczyła A tak na poważnie to kiedy będziecie mieli dość miasta, to zapraszamy pod orzech
Satine - cudowna Marysia, bardzo ładnie jej w różowym
Mrufka - Ada jak zwykle z bujną czupryną śliczna córeczka
Marytna - ja pytałam o te książeczki, dzięki.
Pliszka - to spacerujcie i korzystajcie z pogody
Dominia - dobrze że po szczepieniu ok
Chomiczka - Oluś pełny relaks Śliczny
Więcej nie zdążę...
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
satine jak juz pisalam to lolitka wymiata jest rewelacyjna...
monia milutko ze do nas wrocilas... co do wlosow to polozylam po dwoch miesiacach farbe no i wyszly lekko ciemniejsze... monia a moze iga nie chciala wracac wyraznie jej sie podobalo...monia zachowaj namiar moze sie przyda... jakie twoja ksiezniczka ma juz wloski... cudownie....zdkecia rewelacja
aga my za to ciezko dzis usypiamy ale sen jest dluzszy...
ola my tez mamy slabe popoludnie no ale tatus zawsze rozsmieszy...
satine a to nie naczyniak czy jakos tak? rzeczywiscie dzieci takie cos maja i to znika po jakims czasie tylko staraj sie tego nie opalac...
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Piekne te wasze malenstwa rosna wszystkie w zastraszajacym tempie az milo popatrzec na te slodkie buzki
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tosia mi zerwala ta brodawke/pieprzyka.i dlatego chce to usunąć/jakby się miało cos z tego zrobić..
Monia slioczne zdjęcia z nad morza...super pamiatka:)wwszystkie trzy dziewczyny superL)
Marysia ekstra w nakryciach glowy.
my jutro rano do lekarki ale nie szczepimy.niech ja tylko obejrzy bo bylusmy w maju..
dobrze ze jutro chłodniej bo Tosia tez marudna ze hej..w domu to ciężko z nia wytrzymać..
a to fotka z soboty..
a to w drodze do ochotnicy 1,5 tyg temu
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dusia, Igunia i Tosia - PRZEŚLICZNE!
Ciekawe co u Vini i jej słodkiej Zuzi?
Miłego dnia!
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3