BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415276 przez gabilee
jak urodzę to mam nadzieję , że doświadczę takiej miłości jaką dażyła mnie moja mama , że zobaczę jak to jest kochać własne dziecko i to jak bardzo ona mi pokazywała co to znaczy kochać :) i oczywiście tak jak tatus moj kochany , ale on raczej dopiero teraz nauczył się okazywać uczucia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #415284 przez Madlen
Piękne, to co piszesz Gabilee.
Ale te kluski ładnie wyglądają, pewnie kiedyś je zrobię, trochę roboty jest. Chyba też bez skwarek. Mięso mi teraz nie smakuje. Od kilku dni mogłabym jeść same słodycze, bez obiadów. Mleko też mi smakuje, sery, jogurty.
Ciężko mi się oddycha przez nos- jakby zapchany był, musze poszukać czegoś na to..

12 lata 4 miesiąc temu #415285 przez kasia123m
Mnie tez dzis chyba brzuch peknie.ale to wina jedzenia na wakacjach.wypilam teraz przy placu zabaw koktail malinowy.taki sok z gniecionych malin i bita smietana.przynajmniej nie frytki chipsy czy zapiekanka.jablka teraz jem.najchetniej to bym polezala ale syn mnie tak prosi zeby z nim na dyskoteke isc.naszczescie blisko.od 19 do 20 graja piosenki dla dzieci.chyba nie mam wyjscia.u nas dzis goraco i slonecznie.jeszcze dwa dni i w niedziele do domu.
Sasiadka pislala ze w pon w lumpeksie wielka wymiana towaru na wadze na jesienny.wykorzystam to ze maz zaraz po przyjezdzie nie bedzie mial odrazu zgloszen i z nia pojde.moze zlapie jakis kombinezonik do wozka.

Vini dla mnie to corka.jak lekarz nic nie mowil ze cos tam dynda to pewnie kobitka.u mnie narazie tez i licze na to ze tak zostanie :laugh: do lekarza mam dopiero za prawie 3tyg.strasznie dlugo.ide.bede pozniej

12 lata 4 miesiąc temu #415290 przez Madlen
koktail malinowy mniam :) Dyskoteka z synem. No ładnie rządzicie :)
Ja mam nadzieję, że synek pozostanie synkiem ;)

12 lata 4 miesiąc temu #415295 przez gabilee
madlen i ja mam taka nadzieję już się chyba tak nastawilam od początku na synka , ale jak dziewczynka też będę szczęśliwa :)

kasiu no ładnie w takim w wieku dziecko na imprezki :P haha ale dobrze niech się uczy :D ładnie tam rządzicie jak to powiedziała Madlen :D

12 lata 4 miesiąc temu #415296 przez jadziatopol
Gabilee jestem kochana ...jestem :) Niestety wstaje o innej porze i musze wtedy nadrobic...staram sie wszystko przeczytac ale szalejecie dziewczyny z postami :) na razie jestem na etapie czytania goracej dyskusji na temat zwierzat :) tyle mnie omija kiedy spie :(
Kulka witam serdecznie :)
Dziewczyny musze Wam powiedziec,ze wreszcie (mam nadzieje) podjelismy decyzje z mezem juz na 100%,ze wracamy do Polski. Do tej pory wahalismy sie. Wiadomosc o ciazy nas tak bardzo zaskoczyla i jednoczesnie zmusila do podjecia zyciowej decyzji czy zostac w usa nielegalnie (dopiero za 3-4 lata dostane papiery)i urodzic dzidzie tutaj czy wrocic do Polski.Te cztery miesiace zamiast cieszyc sie w pelni z tego,ze bede miala dziecko tylko myslalam i stresowalam sie...do tej pory zylismy w wielkim zawieszeniu pomiedzy Polska a stanami. Moj tata tu mieszka i w tamtym roku okazalo sie ,ze ma szpiczaka mnogiego (raka)....dlatego z jednej strony bardzo chcielismy tu zostac bo nigdy nic nie wiadomo ale rozsadek podpowiada nam co innego. Ciezko w kilku zdaniach opowiedziec co przezywalismy...zreszta nie chce Was zanudzic....chcialam tylko podzielic sie ta nowina...ze wracam 12 wrzesnia i ciesze sie baaaaardzo :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #415300 przez gabilee
no to jadziu cieszę się z tobą :) mam nadzieję ,że twój tata z tego wyjdzie :) albo on was odwiedzi

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415301 przez Madlen
Jadziatopol przykro mi z powodu taty. Skoro tyle musisz czekać na papiery to dobrze, że wracasz

Gabilee ale się dziś odpicowałaś :) Normalnie dzień dziecka :), ja chodzę do kosmetyczki na przedłużanie rzęs. Włosy mi rosną teraz szybciej, paznokcie też..

Są już majówki na forum :cheer:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415303 przez [email protected]
jadziatopol fajnie ze wracasz ale pewnie troche na rozdrożu jestes ze wzgledu na tate ale moze u nas lepsza opieka no i w domu,trzymam kciuki za tate,moj tata opiekuje sie mna i malenstwem z gory.
Tak satine nic nie pisze,jutro ten dzien :)

12 lata 4 miesiąc temu #415306 przez natalka
Kulka ja też mam termin na 23 i jestem z pomorskiego :)
jadziatopol fajnie, że wracasz szczęśliwej podróży życzę :)
Ja się wybieram do fryzjera, muszę jutro zadzwonić i się umówić.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #415307 przez jadziatopol
Gabilee dziekuje :) ja tez jestem dobrej mysli. Dlatego tez zdecy :) Dlatego tez zdecydowalam sie na powrot teraz,zeby w kazdej chwili moc tutaj przyjechac do niego kiedy bedzie mnie potrzebowal. Gdybym jednak pozostala dluzej niz pol roku mialabym do wyboru albo pozostac wiezniem tego kraju albo juz nie wjechalabym tutaj przez najblizsze 10 lat.
Juz nie moge sie doczekac kiedy polece do swojego lekarza i zrobie usg genetyczne. Rozmawialam z nim wczoraj i powiedzial,ze jeszcze zdarzymy zrobic usg gen. w okolicach 20 tygodnia ciazy. Zawsze to mnie troche uspokoi. Bo ciagle mnie nachodza jakies dziwne mysli...ze cos nie tak bedzie ....wszystko dlatgo,ze nie mialam do tej pory takich badan robionych podczas kiedy Wy juz mialyscie :( i przy okazji sprawdzimy plec. Ostatnio jak bylam na usg tutaj , lekarka nic nie widziala miedzy nozkami chociaz dzidzia chetnie prezentowala :) ale powiedziala,ze jest moze za wczesnie i zebym przyszla we wrzesniu. T :) o moze jest :) zansa,ze to dziewczynka skoro nic tam nie bylo? Podobno dziewczynki narzady rozwijaja sie w 16 tygodniu.Wiecie cos na ten temat? Chlopczyka mozna wczesniej stwierdzic.

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #415308 przez gabilee
madlen :D no dzien dziecka :D ale też kiedyś doczepiałam rzęsy a teraz trochę szkoda mi pieniędzy, bo placiłam za dopełnienie 150-200 zł a za nałożenie 250 zł i conajmniej co 2 tygodnie ;/ ale wtedy to weszlo teraz nie wiem jak to z cenami :D

12 lata 4 miesiąc temu #415309 przez jadziatopol
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za te slowa :kiss:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #415311 przez gabilee
a satine chyba się przygotowuje do jutrzejszej " straty wolności " :D bo nic jej nie słychać też

12 lata 4 miesiąc temu #415312 przez gabilee
jadzia, a która godzina u ciebie ?
może być tak jak mówisz , bo chłopców podobno szybciej no wiadomo u nich to odrazu widać , że chłop :P mały kikut wystaje szybcie chca pokazać dominację :P

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka