BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #415711 przez gabilee
madlen a masz rację właśnie tak jest od świąt :D i niech tak będzie nie będę się denerwować :)

andzia mój n też tak mówi :D no kochanie przecież w czymś musisz chodzić , żeby dobrze się czuć :) faceci jednak czasem staraja sie zrozumieć kobiety swego życia :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #415717 przez andzia_zg
No akurat pod względem ubierania sie to nie mogę narzekać na mojego męża. Stwierdził, że po co sie męczyć w jakiś przyciasnych spodniach, skoro można kupic sobie cos wygodnego, w czym będę się czuła dobrze, a dodatkowo wykorzystam to jeszcze przy nastepnej ciąży. Czasami jak widzi, że np jakieś bluzki mi się sprały i juz zbytnio nie mam co włozyć to zaciągnie mnie do sklepu i mówi, że nie wyjdziemy jak sobie czegos nie kupię. Śmiac mi się chce wtedy z niego. :laugh:
No ale teraz mam chociaż coś porządnego :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415723 przez anoda89
Zazdrość rzecz ludzka ale wiadomo, jeden sobie pomyśli "ten to ma dobrze" a drugi wbija szpile. Trzeba i z takimi ludzmi żyć. W każdej rodzinie taka "małpa" się znajdzie.

Jak mi się nudzi, mąż maluje pokój a ja nie wiem co już w tym necie robić. Na dodatek cały czas ktoś trawę kosi i nie słyszę TV.

12 lata 4 miesiąc temu #415740 przez gabilee
anoda póki nie byłam w ciąży to malowałam z moim n a teraz pewnie tez bym się nudziła :P

12 lata 4 miesiąc temu #415797 przez Rika
www.facebook.com/groups/434981446554169/ ZAPRASZAM DO MOJEJ GRUPY NA FB GDZIE ZNAJDZIECIE UBRANIA NOWE Z METKAMI ORYGINALNE POLSKICH FIRM DLA SWOICH MALUCHÓW :)

12 lata 4 miesiąc temu #415805 przez buziaczek18
Ale tu już się cicho zrobiło pewnie już spicie,u nas nastąpił spontan na noc ,otóż mój mąż od wczoraj szukał w necie roweku do 300 zł ,do kupienia ,umówił się na dziś z kolesiem że mu go dziś przywiezie do domu z łodzi ,i było oki ,potem zadzwonił facet że nie da rady ,że dziś nie ma czasu więc mój się delikatnie wkórzył i powiedział że już ma go w dupie,poczym stwierdził że idziemy do sklepu po farby i tynk i będziemy robić duży pokój pokój ma 30 metrów bo i tak mieliśmy zrobić zanim urodzi się Zuzia,i tak oto kupiliśmy 3 lolory farby i wzieliśmy sie za remont ostatniego pokoju własnie zrywamy tapety ,do wtorku ma wolne to zdąży zrobić ,a co tam jak szaleć to szleć będzie już zgłowy ,choć już nie mam siły pomagam mu na ile mogę ,a wam życzę miłej i spokojnej nocki ,do jutra dobranoc.... :)

12 lata 4 miesiąc temu #415810 przez Satine0
Dzięki dziewczyny! :) Już wszystko za mną. Stresu nie miałam...a nawet nie wiem czemu śmiać mi się w urzędzie chciało jak cholera !! haha

No to do dziś Janas :P

12 lata 4 miesiąc temu #415821 przez princess
Satine, gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

12 lata 4 miesiąc temu #415830 przez kasia123m
Gratulacje jeszcze raz :laugh: :laugh:

Jak tam dzis dziweczynki.ja prawie cala noc niespalam.mam nadzieje ze jak dotre dzis do swojego lozka to odespie.
Napatrzylam sie tu na wozki na plazy.podobal mi sie jeden coneco dopoki dzidzia spac nieposzla.mama przechylila to siedzace dziecko i spalo jak w kubeczku.tzn plecy mna lezaco a nozki do gory.a to byla taka polroczna dziewczynka.niefajnie.na xlandery tez sie napatrzylam.jakos w realu wygladaja chyba nieco gorzej.ale chce go w sklepeie zobaczyc.calkiem niezle wygladal espiro.to chyba byl espiro gtx.widzialam film na yootobe.i tez go chce obejzec w sklepie.widzialam tez dwa mutsy.w kolorze ciemnego granatu.kola ze szprychami.moze to jakis starszy model bo material byl jak w wozku mojego brata 25 lat temu.i tak sobie leze na kocyku dzis bede ostatni raz i ogladam wozki.hehe.cos trzeba robic nie.
Poniewaz niespie i siedze na necie w telefonie to obudzilam dzidzie.dzis siedzi w dole brzucha:)

12 lata 4 miesiąc temu #415852 przez andzia_zg
Satine jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #415869 przez Madlen
Satine napisz coś więcej o tym wielkim dniu. A może zdjęcie wstawisz...? Jak się czujesz?

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415873 przez [email protected]
Dzien dobry,jak sie dzisiaj czujecie?ja nawet ok wypilam kawe,sniadanko,wstawilam rosolek.Jakos tak szaro za oknami,chyba bedzie padac.

Saine opowiedz cos wiecej :)

12 lata 4 miesiąc temu #415874 przez gabilee
hej mamusie :D
jak dzisiaj wasze samopoczucie?
obudziłam się ok 10 , ale i tak czuję się nie wyspana ;/ miałam jakieś koszmary dzisiaj i się budziłam co jakiś czas :(
za oknem tak ponuro , że nic się nie chce
wgl jestem taka leniwa przez ta ciążę , że aż strach pomyśleć ;/ chyba zapiszę się na jakiś kurs językowy to będę miała zajęcie , a i przyda mi się trochę podszkolić ... chciałam iść w tym roku na magistra , bo i tak zrobiłam sobie rok przerwy , żeby mieć powera, a tu dzidzi tak szybko i te wymioty i wszystkie objawy , że zrezygnowałam ;/
jakie macie plany na dzisiaj ? ja chyba przejadę się nad morze na spacer :D
dziś nadszedł ten dzień , że mam dosyć teściów i już pragnę mieć zrobione mieszkanko na górze , ale te pozwolenia plany itp tyle to trwa , że już jestem skołowana :(
trochę tęsknie za domem za tym jak mieszkałam z tatą , nikt nie patrzył krzywo jak nie pozmywasz naczyń albo prania nie zrobisz ;/ a za co chcę się wziąć to teściowa powie , żę lepiej nie !! masakra takie coś usłyszeć :(
mimo wszystko życzę miłego dnia dziewczyny i w miarę przyzwoitej pogody :)

12 lata 4 miesiąc temu #415880 przez anoda89
witam. Ja od 7 tradycyjnie nie śpię. Pogoda kiepska.

Satine Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i gratuluję :kiss:.

gabilee Widzę że mamy taką samą sytuację bo i ja z teściami mieszkam i tak samo będziemy robić piętro.

12 lata 4 miesiąc temu #415902 przez anet-a-1401
hej dziewczyny obejrzyjcie sobie filmik ja siedziałam i płakałam jak go oglądałam fotosister.eu/cud-narodzin/

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka