- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Wiecie co... Jem czekoladę a później zagryzam to ogórkiem kiszonym. Już sama nie wiem czy chce mi się słodkiego czy kwaśnego.
Mi o dziwo w ogóle się nie chce słodkiego.Jem za to dużo pomidorów.Kroję je sobie na chleb z serem i tak sobie wcinam. A jeśli chodzi o słodkie to jedyne słodycze, do których mnie ciąnie to takie, które mają w sobie mleko np. Kinder mleczka kanapka, MaxiKing itp. Czekolady nie jem w ogóle. Aż się sama sobie dziwię.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja generalnie czekolady nie jem. Dziś jakoś tak mnie naszło.Paulaaa napisał:
Wiecie co... Jem czekoladę a później zagryzam to ogórkiem kiszonym. Już sama nie wiem czy chce mi się słodkiego czy kwaśnego.
Mi o dziwo w ogóle się nie chce słodkiego.Jem za to dużo pomidorów.Kroję je sobie na chleb z serem i tak sobie wcinam. A jeśli chodzi o słodkie to jedyne słodycze, do których mnie ciąnie to takie, które mają w sobie mleko np. Kinder mleczka kanapka, MaxiKing itp. Czekolady nie jem w ogóle. Aż się sama sobie dziwię.
Za to kg ogórków kiszonych to standardowy ''posiłek'' dnia.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Ja też mam ochotę bardziej na kwaśne, słodycze jem sporadycznie.
Mam dzisiaj jakiś taki twardy brzuch i sikam co chwilę.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polazlam rano z sasiadka do ciuchoandu..kupilam 8 pajacykow...przyszlam do domu i mysle..do czego sa te pajacyki.Nic by w tym dziwnego nie bylo tylko ze ja juz jedno dziecko mam i powinnam wiedziec..hehe.wzielam telefon i dzwonie do kumpeli a ona mi ze pajace sa tylko do spania.chodzi mi o takoe bawelniane.ale normalnie dostawa towaru byla na wage i ani jednych welurowych spiszkow na szeleczkach czy nawet pajacyka.kupilam chyba jeszcze dwie pary spodenek,jakas bluzeczke i za to wszystko dalam 15zl.ale teraz bylam w sklepie kolo nas...w robanie..tu dzis tez dostawa ale cena za kilogram 4 razy wyzsza.noi patrze..kombinezon h&m bezowy z misiem...poszlam zwazyc...19zl...jedyny minus taki ze od 2-4 mies...tzn rozm 62.i stalam nad nim i stalam i go kupilam.najwyzej bedzie zaduzy.mieli tu tez sliczne spiworki ale ciezkie i duzo by wyszly.kupilam dwa body ale wieksze beda na zas i jedne polspiochy.wlasciwie jak patrzylam na fotu to mlodego( byl z listopada) ubieralam w body lub kaftanik i na to spiochy takie na szelkach bawelniane albo welurowe i tak w domu lezal.czasami jak chlodniej bylo to jeszcze kaftanik czy bluzeczka grubsza.no mowie Wam ubaw na calego..nie wiedzialam po co sa te pajace.
wkleje Wam foty tych ciuchow i tego kombinezonu.noi tej czapeczki z motylkami co na wakacjach kupilam.
ja do lekarza dopiero 10wrzesnia.wiec jeszcze sporo czasu
fota 1 dwa body polspiochy i kombinezon razem 29zl
fota druga i 3 razem koszt 15zl
noi czapa z wakacji
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nawet nie wiem czemu tyle tych pajacow kupilam.a sasiadka tak stala przy mnie i wez jeszcze te i jeszcze te...staralam sie i tak brac takie obojetne kolorystycznie.
teraz juz nie bede tak szalec z zakupami..body jak wypatrze bo bodziaki to w kazdej ilosci..naprawde sie przydaja...mysle ze na lato to takie juz 6-9mies...z krotkim rekawkiem a na zime z dlugim..noi te połspiochy to chyba fajna sprawa.ja przy synku mialam spiochy na szelkach i na body ubieralam.a widzialam ze kuzynka cory ubierala wlasnie w polpiochy i kolezanka teraz malego synka tez.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
jak tam dzisiaj się czujecie? ja posprtzątałam mieszkanko, zrobiłam pranie, pooglądałam film - ale taki sobie był mama mi dała pierożki to objadłam się ;D heh
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
byłam na wizycie , zdjecia nie dostałam. zrobił mi usg brzuszne i dopochwowe
I NA 100% SYNEK bedzie Leonek
najbardziej mnie martwi , że ten krwiak 2 cm , ale on mowil , ze niby nic z tym nie bedzie .
łożysko się podsniosło juz jest 2 cm nad kanałem rodnym
serce mojego dzidziusia 170 uderzeń/min. ale nie slyszalam , bo powiedzial , ze za czesto jak co 10 dni robic sobie usg ;/ ale ruszał się mocno
wogóle normalnie płacę 160 zł a on do mnie , że tak profilaktycznie , że przyszłam to 100 tylko
paulaa naprawdę dużo płacisz , co to za specjalista, że takie kolosalne sumy pobiera twoj
lekarz?
kasiu fajne ciuszki
a co do jedzenia to jem tylko kwaśne mimo,że myslę o słodkim
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
A dzisiaj cały dzień się nudzę, oglądałam film, trochę spałam zjadłam obiadek i zastanawiam się nad kolacją. Moja kuzynka urodziła w środę synka miał 3850g i 60cm To był jej drugi poród i pękła tylko na 3cm i rodziła 4 godz. licząc od momentu odejścia wód. Podziwiam ją była dzielna i dała radę. Rodziła w tym samym szpitalu w którym ja będę rodzić i mówiła, że super opieka i w ogóle.
gabilee to super, że z maleństwem ok właśnie o Tobie myślałam. Teraz możesz jechać spokojnie
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ogólnie to czuję się kiepsko ;/ boli mnie dzisiaj brzuch od jakiejś godziny ;/ próbuję poleżec , ale chyba wezmę nospę
to jak kuzynka urodziła to będziesz miała na kim cwiczyć
a właśnie odnośnie szkół rodzenia to ja nie wiedziałam , że za to się płaci
może to głupie , ale myslałam , że to raczej przymus od szpitala
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
Oj nie tylko na jej maluchu mogę poćwiczyć za kilka miesięcy będziemy mieli w rodzinie kolejną dzidzię
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
szkola-rodzenia.pieluszki.pl/
tam się zalogowałam i oglądam
gabille super że wszystko fajnie, i gratulacje z juniorka