BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #417053 przez anoda89
Ja na szczęście mam się kogo poradzić bo w tym roku wysyp u nas dzieciaczków, tylko wszystkie wiosenne ale damy jakoś rade. Ja w czwartek może poznam płeć i tak myślę że zacznę kupować powoli bo pózniej to szok będzie ile się kasy wydało. Fajne paczki można na allegro wylicytować i niedrogo a ubranka firmowe i w dobrym stanie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #417068 przez natalka
Cześć mamuśki :)
anoda też myślałam o takiej paczce słodkie mają ciuszki :)
Co do rozmiaru ubranek to nie mam pojęcia będę się sugerowała wiedzą mojej mamy, bo każde z mojego rodzeństwa rodziło się w innej porze roku :) Na pewno kombinezon musi być większy. A taki pajac na 3-4 miesiące w maju też się może przydać bo u nas w Polsce w maju bywa jeszcze chłodno.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #417097 przez Satine0
Cześć dziewczyny :)

Ale się rozpisałyście !! :O Nie wiem kiedy ja to nadrobię :)
Ja dziś od rana sprzątam :) Coś mnie naszło więc korzystam z przypływu energii. Wczoraj połaziłam trochę po mieście i krzyż już mnie niesamowicie boli bo takich wycieczkach dłuższych.

Później zrobię zdjęcia swoim lumpowych zdobyczy :) Duże tego nie ma, ale zawsze coś. :)

12 lata 4 miesiąc temu #417098 przez gabilee
Madlen niedługo też zobaczysz na usg swoje malenstwo :) nawet nie wiesz jak szybko minie ten czas do wizyty kolejnej :*
ja kupiłam ten misiowy kombinezon co wdziałyście na 62 cm a resztę ciuszków też na 62-68 mam kilka na 56 ale chyba 2 kaftaniki :P
muszę się w ten rozmiar zaopatrzyć :) mysle , że pod koniec ciąży będziemy wiedziały poprzez badanie usg jaką wielkość ma mniej więcej nasze dzidzi to może bedzie troche prościej z tymi ciuszkami , najwyzej pod koniec ciązy cos dokupie
moj n oglada te sterylizatory , elektryczne nianie , łóżeczka i wgl :P sie zaangazowal kochany :) a ja jakos stracilam checi a kupowanie ;/
wczoraj mialam straszny dzien nawet na mojego n nakrzyczalam chryste dobrz , ze on ma w sobie tyle cierpliwosci , bo inaczej bylo by zle :( ogolnie moglam wczoraj plakac i wszystko mnie drazni jestem okropna ten moj maly potworek zmienia mnie nie do poznania ;/

12 lata 4 miesiąc temu #417099 przez gabilee
satine wkoncu sie pojawilas :) jak tam pierwsze dni bycia zonka? :)

12 lata 4 miesiąc temu #417101 przez Satine0
A powiem Ci, że jakoś większej różnicy nie odczuwam :P Tyle, że obrączka zamiast pierścionka :P

12 lata 4 miesiąc temu #417102 przez gabilee

12 lata 4 miesiąc temu #417105 przez gabilee
satine to miło :) aby tak dalej ^^

12 lata 4 miesiąc temu #417109 przez kasia123m
:side: ja kupilam na lumpach te pajace noi dwa sa takie jak na lalke..maciupenkie..kilka jest niby na 56 choc dwa mam na 62 i sa minimalnie wieksze.wczoraj wieczorem kupilam pluszowe spioszki na szelkach tez sa maciupkie pewnie 56 ale bez stopek wiec skarptki ubiore i juz.dlatego te polspiochy to chyba dobre wyjscie...bo spiochy kupuje sie np 56 i maja jakas dlugosc a takto body i pospiochy i nawet jak dziecko troszke wieksze to sie zmiesci.kilka rzeczy 56 trzeba miec...moj sie urodzil dlugi na 54...fakt ze takie dziecko szybko rosnie no ale przeciez na dzien dobry cos mu ubrac trzeba.na ten pierwszy miesiac.

12 lata 4 miesiąc temu #417113 przez gabilee
no dokladnie Kasiu , bo przecież nie ubierzemy dzieci w za duze ciuszki :P
a Kasiu napisz nam jak ty mialas juz rodzic to wiedzialas mniej wiecej jakiej wielkosci twoj synek bedzie prawda?

12 lata 4 miesiąc temu #417115 przez anoda89
Satine wstaw zdjęcia z soboty :). Pochwal się trochę :).

12 lata 4 miesiąc temu #417119 przez gabilee
a jak dzisiaj wasze samopoczucie kobitki?
ja dzisiaj tak w miarę , ale siedzę sama , n pojechał do Poznania na godzinę i ma wrócić przed wieczorkiem :)

anoda , o której porodówka jest na tlc? haha bo nie pamiętam jak kiedyś pisałaś :*

12 lata 4 miesiąc temu #417124 przez natalka
A ja mam doła, szukałam w internecie ofert pracy dodatkowej, jakieś składanie długopisów czy ulotek itp. No i znalazłam, wysłałam list według instrukcji a dzisiaj przyszła odpowiedź, że mam im wpłacić jeszcze 49zł i wtedy dostane pakiet próbny. Z ciekawości zajrzałam na jakieś forum a tam pełno opinii, że firma jest wielkim oszustwem, że pakiet próbny składa się z jednego długopisu i zalecenia założenia własnej firmy, żeby móc sprzedawać długopis lub je produkować. Mówię wam dziewczyny sami oszuści.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #417132 przez kasia123m
Gabilee wagowo mniej wiecej tak ale na dlugosc Ci nieokresla.bo po rozprostowaniu nozek kazde dziecko jest inne a w brzuchu siedzi skolone.jak przyjmowali mnie do szpitala to powiedziala ze ponad 3kg noi mial 3310.kolezanki synek teraz mial prawie 4+g a dlugosciowo tez 54 jak moj.a kolezanki cora miala 2500 i dlugosciowo 50cm.zreszta do tej pory jest niziutka,rodzice niscy.wiec na dlugosc Ci nieokrselsa wiec musisz miec kilka rzeczy na 56.teraz patrze do albumu mlodego i jak mial 4,5mies to mial juz 68cm wiec patrzcie jak szybko urosl.z 54 do 68.w 4,5mies.

Natalka ja szukalam wiele razy i nic.wwszystko to oszuci.nawet to wypelnaianie ankiet nic nie jest warte.mlody ma te wszystkie rehab wiec ja niepracuje i naprawde nieraz chcialam robic cokolwiek.noi figa

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #417133 przez anoda89
gabilee haha...chyba o 15.30 :laugh:. Chodząc telegazeta jestem :silly:.

natalka Często tak jest że musisz zapłacić, paranoja. Moja siostra nawet fajną prace dodatkową sobie znalazła, sprzedawała urządzenie thermomix thermomix.vorwerk.com/pl/strona-glowna/ . Fajna sprawa bo robi wszystko, masło można zrobić, super soki, drinki, zupy można gotować na parze. Dodam że jak się sprzedała chyba 3 w miesiącu to niezle można było zarobić, nie pamiętam ile bo to było ze dwa lata temu.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka