- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulaaa ja też podobnie dziś, tak się budziłam co chwilę (najb. 4-6..) i głupoty mi się śniły i wogóle się nie wyspałam..trudno się teraz ułożyć do spania..
buziaczek18 ale masz już fajne zapasy, eleganckie a ten śpiworek booooski
ha i ja się przyłączam do problemów z trądzikiem, pryszczami. ja mam problem skoncentrowany na brodzie.. ostatnio już tak mnie to zaczęło rozbrajać że zamówiłam na allegro taką maść- żel silicosan. narazie stosuję tydzień i już widzę że jest lepiej ;_) a potem i tak smaruję pastą cynkową.
co do rozstępów ja stosuje też pharmaceris fioliacti, tak jak Madlen Skończyłam oliwkę ale z oliwką to ciężko, kleiłam się po tym.. a ten kremik jest super, wchłania się szybko, fajna sprawa.
miłego dnia bye:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kulka
- Wylogowany
- gaworzenie
Troszeczkę mnie nie było, a tu konkretna lektura do przeczytania;-)
Andzia - ale masz interesującą pracę! I "MegaSuperHiper" OIdpowiedzialną!
Co do ciuszków, to mam to szczęście, że w gronie babeczek jestem ostatnią mamuśką, więc moje kochane babki dały mi całe wory ciuchów ciążowych;-) Nie wiem czy też tak macie, ale w tym błogosławionym stanie mam jakiś pęd by ubierać się owszem wygodnie, ale i ładnie (idą w ruch sukienki, spódniczki)
Jeśli chodzi o cerę, też niestety wyglądam jak 14latka. Wysyp kolegów na twarzy jest dość imponujący. Ja smaruję się kremem bambino na noc. Łagodzi te stany zapalne skóry.
A macie jakiś sposób na zajady? Dopiero za tydzień mam wizytę u gin, a od 2 dni mnie męczą. Ponoć to niedobór wit z grupy B?
Buziaki dla Was, Niech Moc będzię z Wami!
ps. na ból głowy tylko sen w ciemnym pomieszczeniu - pomagał na mega ataki. ale jak tu zasnąć?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A macie jakiś sposób na zajady? Dopiero za tydzień mam wizytę u gin, a od 2 dni mnie męczą. Ponoć to niedobór wit z grupy B?
Jeśli masz zajady tzn, ze brakuje Ci witaminy B2
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Kiedys chodzilam na kurs kosmetyczny i tam mowiono o oliwkach,podobno byly jakies badania i jonson nie wypadl dobrze
Jeśli chodzi o Johnson'a to wszystko zależy od skóry. Ale powiem szczerze, że z tej firmy używam tylko chusteczek do higieny intymnej Carefree. Próbowałam używać chusteczek do demakijażu bebe i Clean&clear ale jak dla mnie są beznadziejne. Chyba mam zbyt wrażliwą skórę. Poza tym są robione na takim "ciężkim" płynie i mikrobiologicznie zbytnio nie polecam. Oliwek nie robimy ale słyszałam, że też uczulają. Więc jak będę kupowała sobie oliwkę to kupię Bambino
A tak poza tym to powiem Wam ciekawostkę Część z Was mieszka za granicą. Jeśli używacie chusteczek Carefree, to jeśli na półce obok Carefree zobaczycie chusteczki Vania Kotydia w żółtym opakowaniu, to smiało możecie wziąć je zamiast Carefree, a są tańsze. Niektóre produkty Johnson'a różnie się nazywają w innych krajach
Ale się dziś rozpisałam
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
andzia jesteś naszym ekspertem w sprawie kosmetyków .
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Moje zęby już dzisiaj lepiej, spałam całą noc.
Na rozstępy używam Perfecta mama ale mam wrażenie, że jest mało wydajny.
Trądzik też mam używam żelu do mycia twarzy soraya i kremu nivea do nawilżania a od czasu do czasu maść ihtiolową, szybko goi wypryski, chociaż ma nieprzyjemny zapach.
A my dzisiaj zaczynamy 15tc
A jak u was samopoczucie?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Produkcję chusteczek nawilżanych mam opanowaną od podszewki hihi
Przyznam szczerze, że ciesze się, że jestem teraz na L4, bo w pracy codziennie miałam styczność z różnymi bakteriami i mimo, że zachowuje się środki ostrożności to ciesze się, że teraz nie muszę tam siedzieć.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie 16 tydzień a ja mam mega napady mdłości Parówkę chciałam zjeść i mną aż szarpało. Też tak macie?? Myślałam, że drugi trymestr to wulkan energii.
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
andzia wiem, o czym mówisz właśnie przez bakterie i różne wirusy jestem na l4.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee, a nadal musisz brać progesteron? Mi gin powiedział, że jak nie będę plamić i krwiak zniknie to od 13 tc odstawiamy. W sumie odstawiłam w 14 tc.
Natalko, to są jakieś żarty. Nasz system zdrowotny to porażka. Wczoraj słuchałam w radiu jakie kolejki są do specjalistów, człowiek nie wie, bo nie ma potrzeby i u mnie nikt z rodziny też na szczęście nie. Choć w marcu chciałam się umówić do dobrego gina w moim mieście na NFZ i pierwszy wolny termin był dopiero na październik
Andzia, a czy testujecie coś na zwierzętach? Co sądzisz o parabenach itp., tyle się teraz mówi o ich szkodliwości?
Kulka, a ja słyszałam, że zajady to wirusówka a nie niedobory. Mi pomagały okłady ze środka dezynfekującego dłonie, więc to chyba prawda...
Anoda, oliwka wbrew pozorom wcale nie jest taka super. Ja bardzo lubię balsamy z Nivea te do suchej i bardzo suchej. I duży wpływ ma też czym sie myjesz pod prysznicem.
Satine, a może spróbuj innych produktów, kisielek, sucharki?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Princess jeśli chodzi o testowanie na zwierzętach to nie wiem jak to robią te firmy w swoich prywatnych laboratoriach, gdzie wymyślają recepturyna płyny itp My dostajemy gotową recepturę na płyn i go robimy. U nas nic nie testujemy na zwierzętach (i całe szczęście) Ja zajmuję się tylko gotowymi produktami i zanim pójdą na rynek badam, czy nie maja w sobie bakterii.